Sneak peak

16.11.2012

Ihanaa kun on taas perjantai! En varmaankaan olisi jaksanut yhtään pidempään tätä viikkoa. Olin pari päivää Kööpenhaminassa työmatkalla ja muutoin käynyt kotona oikeastaan vaan nukkumassa.. 

Autokin jäi juna-asemalle enkä tiedä, miten saisin sen sieltä kotiin. Oikeat avaimet lähti vahingossa neljän tunnin ajomatkan päähän ja vara-avaimet jätin junaan. Ei semmoista yhteensattumaa pitäis sattua kuin elokuvissa! 

Tekisi mieli lainata Pekka Perälän tämän viikon leiskautus, mutta enhän minä sellaiseen sorru:)

Palaan langoille huomenna lauantaina vähän paremmalla ajalla ja tyydyn nyt vain vilauttamaan Zaran army -henkistä mekkoa (jota en ole Suomen Zarassa vielä nähnyt) sekä aivan ihania Hunterin balleriinoja. Molempien nappisysteemit sattuu natsaamaan toisiinsa ihan täydellisesti.

Huomenna on nimittäin hyvän ystävän nelikymppisjuhlat, joten tässä varmaankin mekkovalinta siihen tilaisuuteen.

Mukavaa perjantaita teille kaille!
Seuraa blogiani:
Google+

Blogin etusivulle pääset tästä linkistä, klik.

8 kommenttia:

 1. Wau;) T:Härkä

  VastaaPoista
 2. Ou nou! Perälän leiskautus olisi kyllä varmasti paikallaan tuossa tilanteessa, aikamoinen yhteensattuma tosiaan.
  Kaikesta huolimatta oikein rentoa viikonloppua sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jassu! Ehkä meikäläisen ongelmat on pientä verrattuna Perän haasteisiin, mutta sillä hetkellä, kun junan perävalot näkyi, tuntu tosi veemäiseltä.. Ja autoton elämäkin on yhtäkkiä hienoinen haaste.. Onneksi saan normiavainnippuni maanantain postin mukana:)
   Mukavan rentoa sunnuntaita!

   Poista
 3. Se on Pekka Perä, eikä Perälä. Lausahdus on ainakin urbaanin legendan mukaan alunperin Paavo Väyrysen kysymys lääkärille kun oli hävinnyt jälleen kerran presidentin vaalit :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, sama mies:)
   Voiko Paavo olla noin dorka? Minä en usko:) Olen muuten kuullut Paavolta parit elämän kestävät viisaudet ja niitten siivin ollaan menty monet polut elämässä. Hän on oikeasti sydämestään sivistynyt mies, joka ei ehkä leiskauttele moisia.. (Huomaatko kunnioitukseni häntä kohtaan.. Sille on oikeasti todellinen syy:)

   Poista
 4. No voi sentään.. harmillista ja ottaa varmaan päähän siinä tilanteessa aika rankasti.
  Kivaa viikonloppua kuitenkin sinulle ja kuvia odotellessa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka Mapsi! Silloin kyllä harmitti ja lujaa.. Nyt kun pari päivää on kulunut (ja auto edelleen juna-asemalla) niin v...tus on kieltämättä saanut jo suhteellisemman mittakaavan. Eli mulla on tiedossani vastaus Pekka Perän viime viikolla esittämään "suureen" kysymykseen: EI siihen VOI KUOLLA kun nukkuu pari yötä:)

   Poista

© Business Woman. All rights reserved. Designed with Happy days.