Perussettiä

21.11.2012

Tämän tavallisemmaksi ei asu voine enää muuttua (eikä jutut yksinkertaisemmiksi, heh). Siisti peruspaitsikka ja huivi, istuvat housut sekä korkkarit. Siinäpä se. 

Viikonloppuna ehkä jo ehdimme keskustella taidokkaammin sanankääntein näistä meitä yhdistävistä asioista, joten mukavaa viikonlopun odotusta! Siellä se piilee jo nurkantakana:)

Paitapusero: Nelly.fi
Huivi: Mulberry
Housut: Armani Exchange
Kengät: Unisa

Seuraa blogiani:
Google+

Blogin etusivulle pääset tästä linkistä, klik.

12 kommenttia:

 1. Aivan ihana asu! Niin kauniisti yhteen sointuvat auniit sävyt ja tuo paitis näyttää tosi kivalta! Minkä merkkinen se siis on?

  Tästä taisinkin saada inspistä huomisiin vaatteisiin :) Juurikin lenkillä pohdin että mulla ei ole mitään vaateideoita loppuviikolle :) Niinkuin niitä yleensäkään olisi - aamulla viimetipassa kauhealla kiireellä jotain ylleni tempaisen ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. PIti käydä oikein tarkistaan paidan niskalapusta, että mitä siellä lukee.. Siellä lukee, että Object. On siis Nellyltä tilattu ja koko on S. Tykkään pienestä pystykauluksesta ja hennosta pitsimiehustasta.
   Sama juttu varmaan aika monella muullakin, että ei oikein keksi mitään päällepantavaa. Minä pyrin pitään yksiä vaatteita koko viikon ajan paitsi jos on jotain speciaalia. Ne tilanteet täytyy aina miettiä erikseen. Hitto, että nuo pukeutumisjutut tuottaa aina ja aina vaan ongelmia.. Ja koskaan ei voi myöskään etukäteen miettiä asiaa, vaan aina sitten aamulla kiireessä tyyliin "kunhan jotain".

   Poista
 2. Kivat nuo housut, onko ne sellaiset nahkeapintaiset? Niitä näkyy nyt olevan tosi paljon kaupoissa, mie tykkään!
  Ja tuo huivi. Mä harkitsen vahvasti toisen Mulberry-huivin ostoa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On ne sellaista vahakangaspintaa, juu. Tosi mukavat muuten päällä, koska sisäpinta on pehmyttä puuvillan tyyppistä materiaalia. Niitä on näkynyt tosiaan paljon kaupoissa, erityisesti olis ollut mukava käydä sovittamassa Zaran versioita, mutta eipä enää tarvi..
   Tämä kyseinen huivi istuu näitten housujen kanssa tosi hyvin yhteen! Mukava ylläri tämä yhteensopivuus:)

   Poista
 3. Perussetin kauneus/ongelma on siinä, että sitä niin harva oivaltaa. Se on vähän kuin pesäpallossa, kun lyödään keskeltä ja kovaa. Läpi menee yleensä, mutta mielellään sitten harhaudutaan ajattelemaan kaikenlaisia näppejä ja muita...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinhän se taitaa pesäpallossa(kin) mennä, että keskeltä ja kovaa ja sitten kauheeta kyytiä ykköspesälle:) Voi kun tuli mukavat ajat mieleen! Eipä ole tullut pelailtua kyseistä lajiketta sitten toviin:)

   Poista
 4. Noi housut on kylla aika taydelliset! Olen alkanut etsimaan tavallisten farkkujen ja suorien housujen lisaksi yksiloita joissa on jotain sarmaa ja noista sita loytyy. Kuviolliset, kiiltavat ja kimaltelevat skinnyt ovat etsinnan alla... Hyvaa (melkein) viikonloppua! :) Terveisia aurinkoisesta New Mexikosta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos kaukoterveisistä<3!
   Kuviolliset, kiiltävät, kimaltelevat skinnyt yhdistettynä johonkin perusyläosaan ja mun uusiin Jimmy Choo -kenkiin! Pööfekt!!

   Poista
 5. Yksinkertainen ehkä, täynnä perusjuttuja kenties, mutta minusta silti niin kovin kaunis.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kieltämättä usein tulee sorruttua kaikkeen pikkunäppäryyteen pukeutumisessaankin. Ja samalla unohtaen sen, että peruspaitsikka ja perushousut - ei paljoa muuta edes tarvittaisi.

   Poista
 6. Hei! On kyllä simppeliä ja nättiä. -Anna-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Anna<3! Oikein mukavaa viikonlopun jatkoa!

   Poista

© Business Woman. All rights reserved. Designed with Happy days.