Päivän asu kertaa kaksi

11.11.2012

Eilinen lauantai oli ihan huippupäivä! 

Vietimme sitä hyvän ystäväni (teille lukijoille varmasti hyvinkin tutun) Marjukan kanssa hänen kotonaan. Mehän olemme tutustuneet toisiimme bloggailun myötä ja ystävystyneet oikeastaan saman tien. Meidän ajatusmaailmat on vaan niin samanlaiset että ihan hämmentää. Ihan mahtavaa löytää uusia ihania ystäviä, koska se ei todellakaan ole ihan jokapäiväinen juttu. 

Tiedättekö, mitä suunnittelin vierailun varalta "salaa" mielessäni.. Sitä, että saisimme ottaa päivän asu -kuvat yhdessä Marjukan kanssa, ja vieläpä hänen omalla kuvauspaikallaan. Ja tottakai piti yrittää ottaa se sama luonnollinen asento, missä Marjukkakin aina poseeraa. Ei ollut muuten helppoa. Ensimmäisessä kuvassa (siis julkaisukelvottomassa sellaisessa) minulla oli selkä ihan köyryssä, jalat harotti mihin sattuu ja kädetkin näytti ihan päälleliimatuilta.

Tässä alla näkyvässä toisessa (lähes julkaisukelvottomassa) otoksessa meikäläisen selkä on jo vähän kuvauksellisemmassa asennossa, mutta nuo jalat.. Nehän näyttää kuuluvan jollekin toiselle - hitto kenen ne on? Ja Marjukka puolestaan näyttää kuin olisi aina poseerannut juuri tällä samaisella paikalla.

Ehkä hän on:)
Marjukka on muuten ihan mielettömän hyvä kokki. Tarjoilut kattauksineen voittekin käydä katsomassa hänen omasta postauksestaan. Porkkanakakkukin oli huippuherkullista ja vieläpä hyvinkin kaunis ja nyt vaan odotellaan reseptiä siitä. 
Marjukan asu:
Huivi: Burberry
Kengät: Tory Burch
Neule: Tiger of Sweden
Housut: Vila
Minun asu:
Paitapusero: Massimo Dutti
Neule: Mark&Spencer
Housut: Armani Exchange
Meillä oli ihan mielettömän hauskaa ja naurua piisasi. Sen lisäksi, että Marjukka on hyvä kokki, hänen kotinsa on myös todella kaunis. Siinä nimittäin riitti ihasteltavaa! Meidän molempien kodit on muuten saman aikakauden tuotoksia ja kummankin idea omaan kotiin on lähtenyt aikoinaan Tuusulan asuntomessuilta liikkeelle. Marjukka ihastui Kannustalojen Rauhalaan ja minä puolestani iskin silmäni Jämerä kivitalojen Andreaan. Ja kumpikin sai mitä halusi.

Jotta päivän todelliset sankarit eivät unohtuisi, niin 
Oikein hyvää isänpäivää kaikille maailman isille!
Tämä päivä on omistettu vain ja ainoastaan Teille.

Minä hiljennyn muistelemaan omaani <3

Seuraa blogiani:
Google+

Blogin etusivulle pääset tästä linkistä, klik.

20 kommenttia:

 1. Hauska tapaaminen teillä. Mukavaa, että Marjukka on kehittynyt kokkina, sillä nuorena hänen keittotaitonsa ei kuulemma ollut kovinkaan kummoinen eikä hän tykännyt ruoanlaitosta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, nuorena on niin paljon kaikkea muuta mielenkiintoisempaa kuin kokkaaminen:) Minäkin olin nuorena ihan surkea kokki ja leipuri, koska se puuha ei vaan kiinnostanut. Aikuisempana alkaa kummasti arvostaa hyvää ruokaa:)

   Poista
 2. Kyllä sä ihan hyvin poseerasit! Otetaan uusiksi, oli niin lystiä! : )

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin tehdään! Sun vuoro poseerata seuraavaksi yläkerran kaidetta vasten:)

   Poista
 3. Ihanat kuvat teistä!! <3 <3 :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Mona! Meillä oli tosi hauskaa myös kuvata näitä.

   Poista
 4. Kiva kiva, teillä on ollut nappi ilta! Ihana saada aikuisena vielä uusia ystäviä!

  Nyt jäädään odottaman Marjukan poseerausta sitä kaidetta vasten ;D

  VastaaPoista
 5. Hienoa kuulla teidän illastanne. Pitää niin hyvin paikkansa, että vähän vanhempana uusia ystäviä ei istu joka oksalla. Kiva, että te löysitte toisenne!

  Minäkin hiljennyn muistelemaan omaa isääni.

  VastaaPoista
 6. Kaksin aina kaunihimpi! Täältä sun blogista löysin Marjukallekin ja teillä molemmilla on ihan pistämätön tyyli. Kiitos kun pääsimme kurkkimaan teidän treffeille :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oleppas hyvä! Mukava kun saimme kutsua lukijoitakin osallisiksi:) Terkut sinne!

   Poista
 7. Ihan mahtavaa että olette "löytäneet toisenne"! Aikuisena ei ystäviä ihan joka päivä löydä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, eikä oikeastaan näin työssäkäyvänä ja niukkaa omaa aikaa viettävänä perheellisenä ihmisenä elämä ole enää sillä tavalla kaverikeskeistä, kuin se joskun nuorena oli.. Senkin takia uusien ystävien löytäminen ei ole todellakaan yleistä.

   Poista
 8. Olipa hyvä löyty tämä blogisi, työvaatetus kiinnostaa aina ja aiheesta onkin ollut paljon keskustelua blogini puolella! Täytyy muistaa jatkossa piipahtaa täälläkin aina välillä! :)

  http://bagsbootsandbeyond.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukava kun löysit! Tule ihmeessä poikkeamaan jatkossakin:)

   Poista
 9. Varmasti teillä on ollut kiva tapaaminen ja mukava kuulla, että bloggailun kautta on uusia ystäviä löytynyt. :) Olette kummatkin niin ihastuttavia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Riina! Sinuunkin olisi tosi mukava tutustua ja uskon että se vielä jossain yhteydessä onnistuukin:)

   Poista
 10. Hienoa etta olette kummatkin loytaneet ystavan taalta blogimaailmasta, vaikka blogien perusteella olisin pitanyt teita aivan erityyppisina ihmisina.Kuvista paatellen mukavaa on ollut;)  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Herranjestas miten samanlaisia me ollaankaan.. Meillä ei ole ikäeroakaan montaa päivää:)

   Poista

© Business Woman. All rights reserved. Designed with Happy days.