Nahkaiset kukkakäsineet - kotimaista käsityötä parhaimmillaan

28.11.2012

Mustia perusnahkakäsineitä on oikeastaan ihan helppoa löytää. Mutta kuka niistä tai niiden hankinnasta ilahtuu? Nehän on vain välttämättömyyshyödykkeet, jotka melkeinpä täytyy omistaa. Ja sitä paitsi, kuka niihin kehtaa investoida - nehän hukkuu kuitenkin. Olen nimittäin kerran omistanut vähän arvokkaammat peruskäsineet, joissa oli jotain hauskoja yksityiskohtia, joita en edes muista. Omistin ne nimittäin vain parin viikon ajan. Ja jätin ne lahjakkaasti bussiin, enkä saanut niitä enää takaisin. Harmitti kuulkaa aika paljon.

No, kaikki unohtuu aikanaan, jollain tapaa. Löysin nimittäin pienestä hämeenlinnalaisesta butiikista ihanat kotimaiset käsityönä tehdyt söpöt käsineet, enkä voinut jättää niitä kauppaan.  Ihastuin niiden malliin ja ennenkaikkea yksityiskohtiin. Ihanan innovatiiviset! 

Eihän nämä ole siitä käytännöllisimmästä päästä, vaikkapa Suomen talvea ajatellen, mutta ei kai sen niin väliä..

Käsineet ovat Liisa Sauso Oy:n tuotantoa ja ihana pikku butiikki löytyi siis Hämeenlinnasta. Käykääpä kurkkimassa ainakin hänen nettisivunsa ja jos olette liikkeellä Hämeenlinnan suunnalla, niin poiketkaa ihmeessä paikan päällä! Valikoimissa oli tosi paljon kaikkia kivoja ja erityisen innovatiivisia eri vaihtoehtoja. Olisin kelpuuttanut monetkin.

Täsmennettäköön vielä loppuun, että tämä ei ole maksettu mainos. Seuraa blogiani:
Google+

Blogin etusivulle pääset tästä linkistä, klik.

8 kommenttia:

 1. Kävin Kuopiossa Sauson putiikissa pari vuotta sitten. Sieltä olisi löytynyt mukaan vaikka kuinka monta kaunista paria! Ihan huiput nämä kukat :)

  VastaaPoista
 2. oi, ihan supersöpöt hanskat! Sellaiset, joiden kanssa pitäis olla pieni Audrey Heburn-tyylinen kotelomekko ja suuret aurinkolasit, ihanat =)

  VastaaPoista
 3. Ompas kauniit, ja käyvät asun kuin asun kanssa.

  VastaaPoista
 4. Ihanan söpöt hanskat! Minä hukkaan hanskoja kamalalla tahdilla, elän nyt toivossa, että uusimmat (jotka aavistuksen laadukkaammat) pysyivät matkassa. Nuo ovat kyllä ihanan värikkäät.

  VastaaPoista
 5. Wau, onpa räyheet hanskat! Itse en osaisi pitää tuollaisia missä on "reikä", mutta hyvältä ne muilla näyttävät.

  VastaaPoista
 6. Liian kirjavat minulle! Hui!

  VastaaPoista
 7. Minulla on nuo vastaavat talvikäsineet, vuorelliset siis ja ilman tuota reikää. Pari talvea olleet jo käytössä ja aina niitä joku ihastelee. :) Kuopiosta ostin omani, liisa sauson liike muutti sittemmin muualle, luultavasti juuri sinne hämeenlinnaan.

  VastaaPoista
 8. Ihanat hanskat. Tampereen kädentaitomessuilla kävin katsastamassa marraskuussa heidän ständin.

  VastaaPoista

© Business Woman. All rights reserved. Designed with Happy days.