Musta kettu

13.11.2012

Joskus muutama vuosi sitten pukeuduin oikeastaan pelkästään mustiin asuihin. Mustat housut ja musta paita tai musta hame yhdistettynä mustaan jakkuun oli tyypillisin ja melkeinpä jokapäiväinen työasu. Sitten katkesi mustan vaatteen aikakausi ja kesti tosi pitkään, ennenkuin innostuin taas tuosta synkkääkin synkemmästä, mutta (kai) aina tyylikkäästä väristä.

Tämä musta paita on muuten juurikin sen kyseisen ajanjakson aikainen paita, erittäin laadukas sellainen. Se (kuten aika moni muukin kadoksissa unohduksissa ollut vaatekappale) löytyi, kun puhdistin "hieman" vaatekaappeja. Paidan pinta ei ole mennyt vuosien saatossa miksikään ja siitäkin yllätyin, että päivä karvakauluksen kanssa elettyä elämää, eikä paitaan tarttunut yhtäkään karvaa.

Siinäpä lyhykäisyydessään minun oodini mustalle värille. Tämä kokomusta asu saa synninpäästön senkin tähden, että ilman karvakaulusta en olisi kelpuuttanut näin synkkää asua päälleni. 

Tykkään kuitenkin lopputuloksesta, jota piristää kummasti Massimo Duttin housujen kivat kultaiset yksityiskohdat. Ne saa toimia koko asun koruina.


Paita: Ikivanha Oldre
Housut: Massimo Dutti
Kengät: Unisa
Karvakaulus: Rosafox

Seuraa blogiani:
Google+

Blogin etusivulle pääset tästä linkistä, klik.

20 kommenttia:

 1. Minusta kyllä todella tyylikäs ja kaunis kokonaisuus. Kivasti yksityiskohtaa, kuten itsekin totesit :) Musta on itselle semmoinen turvaväri, kun on niitä aamuja, että en tahdo pukea mitään muutakaan päälleni, niin nopeasti ne vaatekaapin koko mustat sieltä löytyvät. Harvemmin nykyisin, mutta luulen, että jokaisen naisen elämässä on vaihe, jolloin päälle löytyy pelkkää mustaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi hyvin olla, että se musta kausi kuuluu vähän jokaisen elämään jossain vaiheessa:) Ja ainahan toki kaapissa pitää olla mustaa, vaikka sitä ei pääsääntöisesti käyttäisikään kaikissa asuissaan.

   Poista
 2. Musta on kyllä tyylikäs väri, vaikken osaa sitä itse ollenkaan käyttää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ilmankin pärjää, oikein mainiosti! Sitä paitsi värit tuo ihan eritavalla optimismia elämään kuin synkkä musta kokonaisuus.. Suomalaiseen ihonväriin se harvoin edes käy.

   Poista
 3. Asu näyttää upealta! Tuo karvakaulus on ilmeisesti aito?

  VastaaPoista
 4. Näyttää kyllä tosi hyvältä! Upeat nuo housujen metalliset yksityiskohdat! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne on kyllä tosi kivat ja niihinhän minäkin kaupassa ihastuin.. Mallikin sattu just eikä melkein.

   Poista
 5. Kivalta näyttää. Mistä noita Massimo Duttin housuja voi ostaa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Massimo Duttin liikkeitä on ympäri Eurooppaa ja kotipaikka on Espanja. Valitettavasti Suomesta ei saa kyseisen merkin vaatteita, edes netin kautta tilattuna.. Omani on siis Lontoosta peräisin.

   Poista
 6. Ihana asu ja kaulus varmasti lämmittää mukavasti.

  Mites olisi kultainen kassi?
  http://malnaalma.blogspot.com

  Terveisin,
  Tiina

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kultainen clutch voisi ollakin aika kiva yksityiskohta! Koska sellainen jopa löytyy kaapista:) Silloin asu olisi coctail -tyyppinen kokonaisuus.

   Poista
 7. Musta on aina tyylikäs ja mun "lempiväri"..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. OI, enpä olisi uskonut, että se on teikäläisen lemppari:)

   Poista
 8. Kyllä sulle vaan mustakin sopiii tosi hienosti!! Kivat nuo yksityiskohdat housuissa, keventävät vähän muuten ehkä raskasta väritystä. Samaten housujen nilkkapituus on kiva =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne just keventää kivasti! Ja lahkeen mitta, mallin yllä mitta oli ihan täysi, mutta mullehan ei sellaista yhtälöä tahdo löytyä, että housut istuisivat sekä kokonsa että pituutensa puolesta, outoa!

   Poista
 9. Kaunis asu. Nuo housut ovat todella tyylikkäät. Karvakaulus sensijaan nostaa minulla "karvat pystyyn"...kuulun niihin, jotka ovat allekirjoittaneet adressin turkistarhauksen kieltämisen puolesta. Omasta garderoibstani ei siis löydy aitoja turkiksia, mutta yksi feikkikaulus kyllä.

  MH

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Feikkikauluksia on tosi kivoja, totta!
   Itse en ole oikein puolesta tai vastaan, mutta ajattelen asiaa niin, että minun täytyy läntisen sivistysvaltion kansalaisena luottaa siihen, että se, mitä kuluttajille tarjotaan, eivät ole rikollisia ja täyttävät myös moraaliset ja eettiset elementit.

   Poista
 10. Tosi hyvännäköinen kokonaisuus, näytät aina niin hyvältä. Mukavaa viikonloppua! :)

  VastaaPoista
 11. Sulle toimii musta ihan erinomaisesti, ja kaulus sopii kokonaisuuteen hyvin!

  VastaaPoista

© Business Woman. All rights reserved. Designed with Happy days.