Kuulumisia muotimessuilta: Jussi Salminen

3.11.2012

Sallikaa minun palata vielä muutaman jutun verran parin viikon takaisille I Love Me -muotimessuille.. Bloggers Loungessa nimittäin poikkesi moni mielenkiintoinen uusi tuttavuus ja yksi mielenkiintoisimmista oli ehdottomasti 2011 Muodin Huipulle -ohjelmasta tuttu Jussi Salminen. Itse asiassa Jussi poikkesi jututtamassa White Trash Disease -blogin räväkkää, aitoa, fiksua ja ihan superkaunista Nataa. Siitä se meidän jutustelu Jussi Salmisen kanssa sitten alkoi.

Jussilla oli messuilla oma osastonsa, jossa oli esillä hänen Olav -tuotemerkkinsä uusinta mallistoa. Se oli kieltämättä aika pysäyttävä ja puhutteleva. Suorastaan häkellyttävä omalla ainutlaatuisella tavallaan.

Huippusuunnittelijahan ei toimi niin, että se menee Eurokankaaseen, ostaa sieltä jotain kivan tuntuista ja  sopivanhintaista kangasta ja alkaa tehdä siitä jotain kivaa vaatetta. 

Huippusuunnittelija nimittäin tuunaa ensin kankaan, ellei peräti tee sitä itse. 

On jotenkin ihmeellistä, miten aina ja ajasta aikaan voi syntyä niin paljon uutta ja hämmentävää luovuutta! En olisi ikinä voinut edes kuvitella, että laukun somisteena voisi käyttää ihmisen omaa hiusta! 

Minä olen ehkä hyvä jossain, mutta sen tiedän, että vaatteiden tai asusteiden huippusuunnittelijaksi minusta ei olisi. Sitä luovuutta, mitä suunnittelijoilla luonnostaan on, ei vain kertakaikkiaa ole minulle siunaantunut.

Jussi Salmisella on edessään mieletön tulevaisuus vaatesuunnittelijan aatelistossa, ehkä jopa New Yorkissa! Jussilla on muuten oma Olavfashion -blogi, jossa kannattaa ehdottomasti pistäytyä. Pääset sinne vaikkapa tämän linkin kautta.

Ja Natalla on edessään takuulla mahtava viikonloppu Lontoossa.

Oikein mukavaa, sateista viikonloppua! 
Etanatkin on muuten heränneet muutaman päivän kestäneestä horroksestaan, dääm.


Seuraa blogiani:
Google+

Blogin etusivulle pääset tästä linkistä, klik.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

© Business Woman. All rights reserved. Designed with Happy days.