Viikonlopun reissuasu - oranssia ja mustaa

13.10.2012

Koulujen syyslomaviikko lähti mukavasti käyntiin. Ainakin säitten puolesta. Muusta en olisikaan sitten niin vakuuttunut.. 

Olen itse ollut aina tosi tosi vähän sairaana (knock knock on wood) ja sairaslomapäiviäkään ei ole elämäni varrella kertynyt montaakaan. Samoin on jälkipolven laita. Me sairastamme pakolliset nuhakuumeflunssat ja vatsataudit yleensä lomien ja viikonloppujen aikana. Eli tietenkin sopivasti syysloman kunniaksi tuli vanha kunnon vesirokko kyläilemään. Pakkohan se oli sisälle päästää, koska sepä ei kysele lupia eikä soittele ovikelloa.

Vesirokosta huolimatta lähdemme ajelemaan mummolaan ja sairastelu jatkuu niissä maisemissa. Harmillista, mutta ei sille tosiasialle voi mitään, että luonto on aina ihmistä vahvempi..

Reissuasuksi halusin laittaa tämän mustan uudehkon tekonahkasomisteisen Zaran paidan. Tekonahkaisten housujen kanssa asu olisi ehkä liian rock, jota oranssi hame ei vastapainoksi varmasti ole. Siitä se idea sitten lähti.

Kaivoin myös ensimmäistä kertaa Usasta Nordstrom´n tavaratalosta ostamani "hevoskuolainvyön"käyttöön tämän asun yhteydessä. Oliskohan se ollut Ralph Laurenin mallistosta, en muista.. Oranssi hame on Virosta Montonin liikkeestä vuosi, puolitoista sitten hankittu. Kengät on myös vanhaa Geoxin mallistoa ja ne on Milanon keskustasta Geoxin omasta liikkeestä peräisin.

Että näin. 

Ai niin. Sain sähköpostitse kyselyitä, josko Messulippuarvontaan voisi osallistua ilman sähköpostiosoitteen paljastamista. Sehän usein paljastaisi myös nimen. Voi toki. Kunhan vaan saan tiedon perille heti sunnuntaina, jotta posti pääsee lähtemään oikeaan osoitteeseen maanantaina. Eli jos et halua paljastaa sähköpostiosoitetta, mutta olet kiinnostunut osallistumaan Messulippuarvontaan, niin kommenttia vaan kehiin.


Paita: Zara
Hame: Monton
Vyö: Nordstrom (Usa)
Kello: Michael Kors
Kengät: Geox

Lopuksi vielä bonuskuva näistä kuvaussessioista, kun kameran asetukset ei menneet niinkuin piti. Peilinkin pitäisi kaiken järjen mukaan olla puhdas, mutta ei se siltä kylläkään näytä..

Mukavaa ja toivottavasti terveyttä teidän viikonloppuun ja hyvää syyslomaa lomalaisille! Ensi viikonloppuna ollaakin sitten vähän toisissa ympyröissä..  Voi hitto, että jänskättää!

10 kommenttia:

 1. wautsi mitkä vetimet! Ihana hame, katselin muistaakseni Marco Pololta samantyyppistä hametta oranssina! Nice!

  Kivaa syyslomaviikkoa ja tsemiä sinne messuille =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oranssi on minusta kivasti syksyyn sopiva väri. Sinunkin oranssi näytti herkulliselta! Minullakin on muuten yksi oranssi Banana Republicin oranssi mekko, jonka ostin Miamista viime reissulla mutta en ole sitä vielä käyttänyt. Pitääkin sovittaa uudelleen..

   Poista
 2. Upeat sääret!! T:Härkä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tervehdys pitkästä aikaa Härkä! Long time no hear:)

   Poista
 3. Upea kokonaisuus! Juuri sopivan tasapainoitettu ainakin omaan makuuni, nahan pariksi sopii oranssi todella hyvin!

  Hyvää syyslomaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nahka (tai siis tässä tapauksessa tekonahka) on ihan jees just pieninä annoksina ja se vaatii ainakin minun silmään parikseen jotain vähän naisellisempaa. Mukavaa Stokiksen matkaa ja ehkä nähdään messuilla:)

   Poista
 4. Tosi kiva asu ja hame tuo kivaa pirteyttä kokonaisuuteen. Mukavaa sunnuntaita! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Riina ja mukavaa sunnuntain jatkoa myös Sinulle<3
   Mulla on sellainen tunne että ohitin juuri kotikaupunkisi:) Paluumatkalla siis takaisin kotiin.

   Poista
 5. Voi sua onnellista, kun et paljon sairasta. Mä teen sitä sunkin edestä! Olen aina ollut oikea pöpömagneetti. Tulen moikkaamaan perjantaina sua messuille ystäväni kanssa, jos olen silloin jo kunnossa. : )

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tosi kurjaa :( Syyslomakin on teikäläisellä ihan nurkan takana.. Tiedän yhden toisenkin saman ammatin edustajan, joka on myös aikamoinen pöpömagneetti.. Ja siis hänkin on todella kipeänä ja täydellisen työkunnoton aika usein.
   Parane pian <3!

   Poista

© Business Woman. All rights reserved. Designed with Happy days.