Päivän business -look, tai itse asiassa viikon

2.10.2012

Syksyn kalenteri näyttää suorastaan masentavalta. Olen yrittänyt raivata tilaa hieman pidennetylle viikonlopulle jossain päin Eurooppaa, mutta sellainen ei tahdo onnistua. Ei sitten millään. Tekisi niiiiin hyvää katkaista syksyn pimeä selkä parin päivän lomalla.. No, katsotaan. Onneksi kuitenkin joulun aikaan on mukavan pitkä vapaus tiedossa, että jospa vaikka sinne saakka yrittäisi sinnitellä. Elämä vaan kummasti piristyy, kun on jotain jännittävää, jota odottaa.

Alkaa jo naamakin näyttää siltä, että jotain piristävää voisi sillekin tehdä. Näissä kuvissa meikki on tehty aamulla kuuden aikaan ja kuvat on otettu tänään klo 18.30. Mallina oleva tyyppi ei siis todellakaan ole hehkeimmillään. En vaan ehdi ottaa kuvia aamulla, kun herätyskello soi klo 5.30 ja lähtö kotoa on vajaa tunti sen jälkeen. Naamasta puheenollen - aloitan tällä viikolla kasvojen tehohoidon, ammattilaisten (itse asiassa dermatologian erikoislääkärin) avustuksella. Kirurgin veitsi ei sentään heilu, eikä täyteaineitakaan käytetä, mutta muutoin varsin speciaalista hoidosta on kyse. Avaan sitä tarkemmin, kunhan se ensin minulle tehdään. Siis jos se teitä sattuu kiinnostamaan..

Päivän asukuvat on siis vähän niin ja näin, mutta menköön. Asu on vaan niin hyväksi todettu, että haluan jakaa sen kanssanne. 

Hame on teillekin jo vanha tuttu, mutta ihan vähän uutta viritystä tässä asussa sentään löytyy, jos ei muuta, niin ainakin mustat paksut sukkahousut. Guess´n koru ei ollut töissä mukana -  sen laitoin kuvausrekvisiitaksi. Voin sanoa ihan rehellisesti, että en tykkää. Koru on tosi kiva, mutta ei tämän asun kanssa yhteensopiva. En osaa käyttää näin isoja koruja arkena töissä, varsinkin kun asussa vyön solkikin on jo itsessään korumainen.

Kuvissa näkyvät Geoxin kengät olen ostanut jo viisi vuotta sitten Milanosta ja tykkään niistä aina vaan yhtä paljon. Harvoin tulee tehtyä niin hyviä hankintoja:) Mustat sukkahousut on muuten Wolfordin sukkikset ja oikein mainiot ja riittävät näillä keleillä. 

Minä lähdenkin perjantaina viettämään urheiluopistoviikonloppua ja luvassa on siis teholiikuntaa ja kivasti kipeytyneitä paikkoja. Niitä sitten parannellaan seuraava viikko, jes!

Pirteitä syyspäiviä teille kaikille!

Jakku: Benetton
Paita: Zara
Hame: E´Ny
Vyö: Express
Kengät: Geox
Koru: Guess

Seuraa blogiani:

8 kommenttia:

 1. Ymmärrän ihastuksesi kenkiin. Näyttävät kuvassakin oikein somilta. Päivän mittaa ei näistä osotkista osaa päätellä. Näytät oikein särmältä ja virkeältä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vaan Johanna kannustavista sanoistasi:) Kun itsellä on nuutunut fiilis, ei tule hyväksyneeksi itselleen minkään muunlaista olotilaa:) Ja sehän tietty näkyy myös ulospäin.

   Poista
 2. Nuo kengät ovat kertakaikkiaan kauniit. Näyttävät myös siltä, että niillä jaksaa kopistella koko päivän ilman, että jalat kamalasti särkevät illalla. Kiva kokonaisuus kaikin puolin. Urheiluopisto viikonloppu kuulostaa kivalta, on siinäkin jotain jota odottaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nämä kengät on jalassa erittäin hyvät, se lienee Geoxin kengissä tavallista. Ja tosiaan, jaksaa tallustella vaikka miten pitkään, vaikka korkoa on se 10 cm.

   Urheiluopistoviikonloppu edustaa minulle mökkiviikonloppua. Alueella on kiva mökkikylä, jossa me majailemme, paistamme makkaraa takassa, syömme hyvin ja liikumme paljon. Onhan se tavallisuudesta poikkeava viikonloppu ja kyllä vaan, kiva sitäkin on odotella:)

   Poista
 3. Eipä kyllä näy ulospäin pitkä päivä, olet liian kriittinen itseäsi kohtaan! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu niin olenkin:) Kun itse uskoo, että näyttää nuhruiselta, niin se vaan paistaa kirkolta kotiin. Ihanaa päästä ammattilaisten käsittelyyn ja saada vähän ryhtiä tähän olotilaan.

   Sinä puolestaan olet oikeasti hehkeimmilläsi <3!

   Poista
 4. Kiva asu ja tosiaan, vielä kivempi ilman korua.. Hei, olisipa mielenkiintoista kuulla urheiluopisto viikonlopusta, olen sellaista aina haaveillut ja ollut monasti aikeissa varata, mutta kuitenkin lopulta on "pupu mennyt pöksyihin"...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi! Voisinkin siis tehdä postauksen viikonlopun saldosta:) Palaamme aiheeseen varmasti, kunhan pääsen paikan päälle. Mökki siellä meitä odottelee ja runsasmääräinen liikunta kaikissa mahdollisissa muodoissaan:)

   Poista

© Business Woman. All rights reserved. Designed with Happy days.