Omasta ihonhoitoprojektistani ja Saimi Hoyerin ihonhoitovinkit

23.10.2012

Olin etukäteen perehtynyt I Love Me -kauneusmessujen messuohjelmaan sen verran, että tiesin Ihoakatemian olevan paikalla näytteilleasettajana. Perjantaina heidän messuosastollaan oli mukana Karita Tykkä ja lauantaina Saimi Hoyer. Karitaa en valitettavasti päässyt perjantaina haastattelemaan, koska jouduin yllättäen poistumaan messuilta, mutta Saimin pääsin lauantaina tapaamaan. 

Halusin ehdottomasti kuulla suoraan Karitan tai Saimin itsensä kertomana (nyt kun siihen kerrankin tarjoutui tilaisuus), että mikä oikein on heidän kauneutensa salaisuus. Kummankaan iho ei nimittäin näytä ollenkaan veltostuneelta ja kaksoisleukaakin on turha yrittää heiltä bongata. Kummatkaan eivät ole enää "parikymppisiä", joten heidänkin pitää kiinnittää ihonhoitoon huomiota ihan eri tavalla. Valitettava tosiasia nimittäin on, että kun mittariin tulee tarpeeksi lukemia, pelkät rasvat ei enää auta taistelussa luonnonvoimia ja maan vetovoimaa vastaan. 

Minulla itselläni on tosi huono ja rasvainen iho. Ja tuntuu, että sen kunto on rapistunut ihan viime aikoina, vaikka käynkin säännöllisesti ihonpuhdistuksessa ja käytän hyviä ihonhoitotuotteita. Bongaan velttoutta ja kaksoisleukaa eikä ihohuokosetkaan ole todellakaan jättäneet minua rauhaan, kuten ei rypytkään. Opiskeluaikainen aknekin jätti kivat käyntikorttinsa ikuisiksi muistoiksi, parhaalle katselupaikalle. Ei kiva. 

Oman taisteluni aloitin varaamalla kolmelle kauneudenhoidon ammattilaiselle ajan. Kaksi niistä suositteli sitä helpointa ratkaisua, eli naama täyteen kaikenmaailman sinne kuulumattomia aineita. Nou thänks. Se ei ratkaise ongelmaani. 

Nettikeskusteluihin perehtymisen jälkeen päätin vielä varata ajan Ihoakatemian Marge Uibulle, joka sai jopa nettikeskusteluissa poikkeuksellisen paljon gloriaa osakseen. Toki, vastakkaisiakin mielipiteitä löytyi, mutta sehän nyt kuuluu asiaan. (Kuten hyvin tiedätte, nettikeskustelut on luonteeltaan sellaisia, että niillä kansankäräjillä tuomitaan sekä elävät että kuolleet ja kaikki siltä väliltä.)
Saimi Hoyer vasemmalla ja Ihoakatemian Marge Uibu oikealla.


Saimi kertoi hyvinkin avoimesti omista kasvoillensa tehdyistä hoidoista. Itse asiassa hänen ihonhoitonsa ovat olleet aikalailla samantyyppisiä, kuin mitä minullekin Marge on tehnyt ja tulee vielä tekemään. Ne olivat Ihoakatemian Mesoterapia, LED-valohoidot ja Intracell. Saimi kertoi ottavansa aina ennen tärkeää esiintymistä parin kerran mesoterapiakuurin, kuten tälläkin hetkellä eli juuri ennen 24.10.2012 pidettävän Elle Style Awards 2012 -gaalan juontokeikkaa. Mesoterapiaa järeämpi Intracell -hoito on tehty hänelle yhden kerran.

Mesoterapia -hoidosta voit lukea tietoa tämän linkin kautta (klik) ja Intracell -hoidosta löydät tietoa tästä linkistä (klik). LED-valohoito on minulle vieraampi, mutta kurkkaa tämän linkin taakse (klik), niin tiedät, mitä se tarkoittaa.

Ihastuin nimittäin Ihoakatemian ja Marge Uibun tapaan lähestyä omaa ongelmaani. Hänen metodinsa on lähteä korjaamaan ihon luontaista laatua, luonnollisin menetelmin, koska ihohuokosista ja aknearvista on mahdollista päästä jossain määrin eroon tai ainakin saada ne siihen kuntoon, että ne eivät häiritse esteettisesti. Marge oli myös hyvin realistinen lopputuloksen suhteen, ja pyysi huomioimaan, että ihan mahdottomiin hänkään ei kykene. Persikkaihosta minun on turha haaveilla, sitä hän ei yksinkertaisesti pysty minulle järjestämään.

Oma ihonhoitoprojektini on siinä vaiheessa, että takana on yksi Mesoterapia -hoito ja yksi Intracel. Samat on vielä kertaalleen edessä tässä marraskuun aikana.

Mesoterapian jälkeen iho oli aivan mielettömän ihana, pehmeä ja kuulas. Jos todellakin tarvitsee pikakaunistusta jotain tärkeää tilaisuutta varten, se on ihan ehdoton hoitomuoto.

Vaikka Mesoterapiassakin käytetään neuloja, ei se oikeasti tunnu yhtään miltään. Tässä viedonpätkää operaatiosta:


Intracell oli hieman rankempi (ja huomattavasti kalliimpi) hoito ja se vaati jopa hoitoalueen puuduttamisen, tosin vain voiteilla. Hoito tehtiin minulle yhtenä kauniina torstai-iltana ja perjantaina olin ihan normaalisti töissä, tosin ilman meikkiä iholla. Mitään turvotuksia ei ilmestynyt missään vaiheessa paranemisprosessia, edes simänympärysihon alueelle, vaikka Marge siitä hieman varoitteli. Maanantaina oli näkyvillä enää hieman hilseilevää ihoa, mutta sekin peittyi hienosti meikin alle.

Jos kiinnostaa, niin katsokaapa tämä videon pätkä Inracell -hoidosta niin näette, kuinka se käytännössä menee:

Tässä vaiheessa omaa hoitokuuria, iho on jo selkeästi paremmassa kunnossa. Se on pehmeämpi, kuulaampi ja ihohuokosetkin ovat selkeästi pienentyneet. Ja uskokaa tai älkää, pintarypyt on tipotiessään! Voin vaan kuvitella, että kunhan koko sarjahoito on tehty, iho on niin hyvässä kunnossa, kuin se vaan voi luontaisin menetelmin olla.

Suosittelen ehdottomasti! Varatkaa oma aikanne Ihoakatemian erikoislääkäreille (minä en tunne heistä muita kuin Margen) ja teettäkää omasta ihostanne analyysi. Siitä se lähtee. Saatte erittäin hyvät aseet käyttöönne, jos sodankäynti luonnonvoimia vastaan ylipäänsä kiinnostaa.

Älkää turvautuko niihin luonnottomiin vaihtoehtoihin, joita joka paikassa tarjoillaan, ainakaan ennen kuin iho on hyvässä kunnossa. Sen jälkeen tehkää mitä parhaaksi näette - minä en tuomitse:)

PS. Saimi oli luonnossa vieläkin kauniimpi ja upeampi kuin olisin kuvitellut!

PPS. Käytän nyt hoitojen välissä Filorga -merkkistä Lumitherapist -valohoitolaitetta, josta teen ihan oman postauksen. Muuten tämä juttu paisuu ja paisuu:)

Ja hei, onko nämä hoidot teille tuttuja?
Mitä hoitoja te suositte, kun pelkät voiteet ei enää riitä?

Seuraa blogiani:
Google+

Blogin etusivulle pääset tästä linkistä, klik.

10 kommenttia:

 1. Tosi mielenkiintoinen juttu. Mulla on ollut aina suht hyvä iho, varsinkin kolmenkympin jälkeen. Vasta parina viime vuotena se on veltostunut. Joku sanoikin, kun täytin neljäkymmentä, että se on sitten alaspäin tästä lähtien ja lujaa, ja täytyy sanoa, että ei ihan väärässä ollut. Mua ei varsinaisesti häiritse ihon veltostuminen,ajattelen lähinnä, että tämä on väistämätöntä ja mulla on nuoruuteni päivät olleet. En ole valmis laittamaan tuhansia euroja kasvoihini. Intraceliäkin pitää lukemani mukaan ottaa muutaman kuukauden välein tulosten pysymiseksi, ja se tulee aika kalliiksi.

  Minusta sulla on kyllä hyvä iho ja kiinteä kasvot, ja nyt se varmasti on entistä parempi! :) Ehdottomasti ajatuksia herätti tämä juttu, mesoterapiaa voisin kokeillakin parin kolmen kerran kuurina.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä en olisi valmis juurikaan tätä järeämpiin keinoihin ihon veltostumisen estämiseksi. Olen nimittäin nähnyt livenä erään suunnilleen samanikäisen naisen teettämän kasvojenkohotusleikkauksen lopputuloksen. Ja se oli kaikkea muuta kuin luonnollinen. Hän itse oli todella tyytyväinen lopputulokseen ja se kai sitten on loppupeleissä tärkeintä.

   Poista
 2. On kokemusta sekä mesoterapiasta että happihoidoista ja ne toimivat nimenomaan pinnallisiin ryppyihin ja arpiin. Ja kirkastavat silmi nähden ihon väriä. Huono puoli on se, että toimiakseen vaativat säännöllisyyttä. Ja aikaa tähän säännöllisyyteen ei ole kovin monella.
  Kun on oikein tärkeä meno, niin silloin olen käyttänyt meso-hoitoja, valitettavasti hoitojen vaikutusaika ei ole kovin pitkäikäinen.

  Mulla on suht hyvä iho: normaali, ei pahemmin epäpuhtauksia (paitsi itse aiheutettuja), ei arpia eikä ikään nähden paljon ryppyjäkään. Mun ongelma on se, että kasvot ovat valahtaneet, ja siihen ei mesoterapia auta kuin ihan hetkellisesti. Rankempia hoitoja en ole vielä kokeillut, mutta niiden aikakin on ennen pitkää.

  Olen koukussa Filorgan tuotteisiin, sen silmänympärysvoide ja naamio ovat parhaita kokeilemiani.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä meille tosiaan kaikkia mahdollisia hoitoja on tarjolla! Filorgaa kovasti kehutaan, itse en ole vielä sen rasvoja kokeillut (paitsi Lumitherapist laitteen mukana tulleen stimulanttivoitta) mutta kiitos vinkisä!

   Poista
 3. Olet sitä mitä syöt.
  Tämä sanonta pitää minusta paikkaansa ihonhoidon suhteen. Itse huomasin, että kun jätin maidon pois ruokavaliostani, ihoni kunto parani ihan silmissä. Veltostumista vastaan aion itse taistella kasvojumpalla, terveellisellä ruokavaliolla ja ylipäätään terveillä elintavoilla. Se riittää minkä riittää, vanhenemista kun ei voi kuitenkaan estää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on just näin: olet todellakin sitä mitä syöt! En olekaan perehtynyt maidon vaikutuksesta ihon kuntoon ja luulinpa sen olevan juurikin päinvastoin. Muistan nimittäin Valion mainoksen, jossa elottoman ja kurttuisen näköinen nuori mies elvistellen totesi, että "koskaan en ole maitoa juonut". Ja sen kyllä huomaa:)

   Poista
 4. Lena Meriläinenhän on joka mahdollisessa käänteessä mainostanut noita molempia ja on kyllä sanottava etten hänen esimerkkinsä perusteella käyttäisi kumpaakaan! Olenko siis saanut aivan väärän kuvan?

  Hänellähän otsa on aika liikkumaton sekä posket tontunpulleroiset, ei kai sellainen ole normitulos? Saimin kasvot ainakin ovat ainoastaan freesit, mitään pullistumia tai jähmettymiä en ole huomannut! ;-)

  Kiva kun kerroit näistä, aiotko laittaa vielä ennen ja jälkeen -kuvia?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En tunne Lena Meriläisen tarinaa, enkä ole muuten eläissäni katsonut yhtäkään Kotikatu -jaksoa:) Mutta siis että näyttelijällä voisi olla kasvoissaan aineita, jotka poistaisivat kaikki ilmeet?? Kuulostaa (erityisesti näyttelijän valintana) erikoiselta..

   Täsmennettäköön vielä, että kyseessä ei ole botox- hoito eikä ihon alle laiteta MITÄÄN täyteaineita poskia pullottamaan!! Sellaiset on juurikin niitä luonnottoman lopputuloksen jättäviä hoitoja, joista tekstissäni vihjasin. Haluan ehdottomasti vain ja ainoastaan luonnollisen lopputuloksen, jossa ihoa aktivoidaan uusiutumaan luontaisin keinoin ja ainein. Botox -lopputulos on tosiaan peltimäinen ja olen nähnyt myös sellaisenkin lopputuloksen, joka jähmetti otsan niin liikkumattomaksi, että se jopa painoi luomia alaspäin. Hirvittävä kammotus!

   Mutta siis, jokainen tekee omat päätöksensä ja minä en todellakaan paheksu ketään!!

   Poista
 5. Hei kokeilitko myös led-valohoitoa? Itselläni ensimmäiset ikääntymisen merkit ovat iskeneet yhtäkkiä ryminällä ja hormoniaknen rippeitä on vielä kasvoilla. Ihoakatemiasta minulle suositeltiin led-hoitoa (olen raskaana, eli kovin rankkoja hoitoja ei voida tehdä) – millaiset kokemukset sinulla oli ledistä? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Hannele! Minulla on kotikäyttöön tarvittava Filorgan LED-valolaite itselläni. Käytän sitä kuurinomaisesti ja luulenpa, että se on varmasti parhaimmillaan juuri epäpuhtaan ihon laitteena. Siinä muistaakseni sininen valo on tarkoitettu akneihoa varten. Valohoidon jälkeen iho tuntuu ihanan pehmeälle, samoin värierot tasoittuu. Ja sitä on sitäpaitsi vielä mukava käyttää illalla kymppiuutisia televisiosta katsellessa ja kuunnellessa:) Iho tykkää ja tosiaan, voisin hyvin kuvitella, että se sopii raskauden kanssa hyvin yksiin. Kotihoitolaite parhaasta päästä ja minä kyllä tykkään! Iho näyttää ja tuntuu siltä, miltä se tuntuu kosmetologin puhdistuksen jälkeen! Ohjelma kestää aina 8 min.

   Poista

© Business Woman. All rights reserved. Designed with Happy days.