Oma karvaliivi ja nettikauppojen tarjonta

3.10.2012

Ensin sen hankki Marjukka. Sitten Preferitakin kaivoi sen kaapistaan. Eli. Enhän minäkään voinut jättää tähän karvaliivi -trendiin tarttumatta.

Löysin oman karvaliivini Sokokselta, kun etsin kohtuullisen sisäsiistiä versiota. Sellaista töihinkin soveltuvaa. Ihastuin liivissä myös sen silkkinauharusettiin, joka antaa lopputulokseen kivan naisellisen sipauksen. Silkkinauhan kuuluisi olla tummanruskea, mutta vaihdoin sen tämän asun kanssa paremmin soveltuvaan mustaan kangasnauhavyöhön.

Lopputulos näytti tältä. Asun alaosahan on tismalleen sama kuin eilen, mutta lopputulos on yleisilmeeltään kohtuullisen erilainen.

Selasin Stockmannin ja Nellyn nettikauppojen karvaliivi -tarjontaa ja bongasin sieltä alla olevia versioita. Hakusanat karvaliivi ja tekoturkisliivi eivät muuten toimineet, vink vink. Syötin hakukenttään pelkästään liivi -sanan, niin johan alkoi löytyä:)

Stockmannin valikoimista löytyi vain pari kappaletta - kivoja tosin molemmat, vai mitä..

Nellyn tarjonta oli yllättäen huomattavasti runsaampi ja sieltä keräsin alla olevaan kollaasiin vain muutaman. Moni kiva versio ei mahtunut tähän mukaan eli kannattaa käydä itsekin tutustumassa.
Seuraa blogiani:

11 kommenttia:

 1. Kiitos postauksesta. Vilalle taitaa marssia hän.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka Tickler! Oleppa hyvä ja eikun nettishoppaileen tai hypisteleen paikan päälle:) Mukavaa viikonloppua!

   Poista
 2. Tuollainen karvaliivi olisi kiva, varsinkin kun olen viluista tyyppiä niin olisi neuleen päällä hyvä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja vieläpä ihan muodikas! Tosin, aika vaikeaa löytää ( kiitos kommentoijille uuden hienon sana nostamisesta esiin!) salonkikelpoista versiota, joka siis soveltuu myös konservatiiviseen työympäristöön!

   Poista
 3. Kävinkin katsastamassa Rollon kaupat ja täältä ei löytynyt sopivaa:(
  Mutta tuo Nellyn liivi voisi olla meikäläiselle passeli myös hinnaltaan:) Sillä en kehtaa kovin suurta summaa maksaa jos jääkin käyttämättä..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan hyvä strategia Lennu! Onneksi nettikaupat on keksitty ja näin saadaan vaikkapa Stockmann rovaniemeläistenkin ulottuville! Puhumattakaan ison maailman brändeistä..
   Mukavaa viikonloppua sinne Rovaniemelle! Jossa ilmeisesti saa alkaa jo kaivella suksia talviteloiltaan?

   Poista
  2. Kiitos samoin! Ei täällä vielä suksia kaivata,vettä tulee taas vaihteeksi.
   Löysinkin oman liivini H&M:lta ja hinta alle 30 ekeä:)Jippii!

   Poista
 4. Miksi tekoturkis, vastustatko aitoja turkiksia?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En suhtaudu asiaan mitenkään intohimoisesti, mutta en halua myöskään tulla provosoiduksi.
   Sanotaan vaikka niin, että vastustan tupakanpolttoa, koska se on rumaa, itseään tuhoavaa ja ympäristöllekin vahingollista. Mutta jos joku polttaa, se on hänen oma valintansa.
   Ei näitä asioita ja valintoja voi sälyttää kuluttajan harteille. Hän tekee valintansa siitä valikoimasta hyödykkeitä, mitä hänelle on tarjolla. Tarjooman päättää lainsäätäjistä lähtien sitten muut tahot.

   Poista
 5. Tiätkö luulen, että mulla on tuo sama liivi mustansinisenä! Onko se Sokoksen Kaiio-merkkiä? Hih, aika sattuma jos on. Ainakin vaikuttaa kovin samannäköiseltä.
  Itse tunnen itseni aika tynnyriksi siinä liivissä, mutta sinulle pienelle se sopii tosi ihanasti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka Mapsi! Tämän niskassa lukee b.young. Tätä ei ollut muussa värissä mutta sehän ei tosiaankaan tarkoita etteikö näitä olis muussakin värissä. Joo, ei tänne alle voi villapaitaa laittaa just sen tynnyriefektin tähden:) Terveiset kännykän välityksellä täältä Vierumäen urheiluopistolta! Eilisen masentavan monsuunisateen jäljiltä täällä näyttää sää oikein inspiroivalta. Tää lähtee nyt hikoileen:)

   Poista

© Business Woman. All rights reserved. Designed with Happy days.