Nanson Kupla -hame

15.10.2012

Tein jokin aika sitten juttua (naps tästä) Nanson syksyn 2012 ihanan naisellisesta, inspiroivasta ja jollain tapaa uudistuneesta mallistosta, joka upposi minuun ihan tosissaan. 

En ole vielä(kään) päässyt sovittelemaan kivoja mekkoja, joita bongasin mallistosta, mutta tämän päällä näkyvän Minna Sillanpään suunnitteleman Nanson Casual 2012 -malliston Kupla -hameen päätin ottaa mukaan ihan ex tempore. Vihdoinkin tänään se pääsi myös töihin päälle ja tässäpä asu teidänkin nähtäväksenne.

Eipä oikeastaan muuta tällä kertaa kuin että pirtsakkaa viikon alkua teille:)

Seuraa blogiani:

12 kommenttia:

 1. Hauska kulpahame, sopii hyvin mustan kanssa. Hauska ruusu myös! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Musta tosiaan rauhoittaa pallojen kuplintaa.Tähän hameeseen oli tarjolla kupliva paitakin, mutta totesin sen olevan (ainakin itselleni) vähän liikaa pallokuosia.

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Pirteän musta/harmaa:) Voiko musta ja harmaa muuten oikeasti olla pirteä, jäin miettimään..

   Poista
 3. Nyt on niin mun nakoinen asu etta pakko hankkia toi Nanson hame! Ihana!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nettikaupassa ei ollut enää tätä harmaa/mustaa -versiota, oli vaan se burgundinpunainen. Sekin on muuten superkiva eli ota vakavasti harkintaan sekin väri!

   Poista
 4. Upea hame! Enpä ole itsekään saanut aikaiseksi käydä sovittamassa Nanson mekkoja, vaikka ne näyttävät niin kivoilta nettisivuilla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mallistoa tippuu koko ajan liikkeisiin! Kävin Lahden Kariston ostarissa Nanson liikkeessä kyselemässä yhden burgundinpunaisen mekon perään (Anna Ruohosen mallistosta), mutta se ei ollut vielä valmistunut, vaikka netin mukaan olisi pitänyt olla. Eli kaikki ei tule yhdellä rysäyksellä, vaan tipotellen. Ihan hyvä, niin kaikki ehtii saada omansa ja parhaita on päällimmäisenä:)

   Poista
 5. Onpa kiva hame!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä on kivan pehmeää trikoota ja kuminauhavyötärökin vielä tuo jotenkin mukavuutta lisää. Vuori on hameessa myös ja kivat laskokset. Malliltaan ainakin minulle ihan pööfekt:)

   Poista
 6. Ihana hame ja ihana rintakoru! sen sun postauksen jälkeen olen vähän katsastellut noita Nanson juttuja, mutta en ole kaupoissa ainakaan tuohon hameeseen törmännyt! On tosi nätti ja sopii sulle ihanasti =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, nettikaupastakin oli tämä väri jo loppunut.. Mutta kuten tuossa aikaisemmassa kommentissa jo mainitsin, nou hätä, koska malliston osasia tippuu liikkeisiin vähitellen:)

   Poista

© Business Woman. All rights reserved. Designed with Happy days.