Minä ja I love me muotimessut 19.-21.10

10.10.2012

Ette ikinä arvaa mitä! 

Meinasin nimittäin pudota penkiltäni, kun minut pyydettiin (aikuis)bloggaajan roolissa mukaan viikon kuluttua perjantaina 19.10 alkaville I love me terveys- muoti-, kauneus- gold/silver/watch -messuille! Hetken aikaa meni tajutessa ja toinen hetki ihan vähän fiilistellessä.. Huh, sanon minä! Jännittää kuulkaas ihan pikkasen paljon!

Messuthan kestää koko viikonlopun, kuten myös minun osuuteni messuilla. Ja paikkana on Helsingin Messukeskus. Messuohjelman löydät vaikkapa tämän linkin takaa.

Sosiaalisen median rooli muotimessuilla

Kyseisillä messuilla on ensimmäistä kertaa (vihdoin ja viimein) sosiaalinen media isossa ja näyttävässä roolissa. Käytännössä se tarkoittaa sitä, että messualueelle on rakennettu Blogger´s Lounge, jossa meitä bloggaajia on mukana viisi kappaletta. Kaikki kanssabloggaajani ovat niitä valtakuntamme suosituimpia bloggareita, joista Pupulandian Jenni on antanut kasvonsakin messuesitteeseen. En ole ainakaan vielä bongannut kyseisten bloggareiden omista blogeista postauksia heidän mukanaolosta, joten en sen tähden julkaise heitä tässä yhteydessä. Sen verran voinen paljastaa, että heidän kaikkien bloginsa löytyy vaikkapa blogilistalta suosituimpien blogien joukosta. Ja sitten olen mukana minä, joka edustan selkeästi aikuisempaa linjaa. Hui! Ja tietysti mahtavaa, että meidät aikuisbloggaajatkin otetaan ihan vakavasti näissä ympyröissä, vaikka ei se minun jännitystä vähennä Yhtään!

Bloggareiden rooli

Blogger´s Loungen viereen on rakennettu lifestyle -alue, jossa on esillä eri yritysten ja heidän brändiensä mallistoja. Muotimessujen aikana me bloggaajat kokoamme näistä mallistoista omat vaatekaappimme eli valitsemme niistä itsellemme mieluisimmat tuotteet kaikkien messuvieraiden nähtäväksi. 

Lisäksi saamme messujen ajan käyttöömme Samsungin tietokoneet (nettiyhteydellä varustettuna) ja tulemme bloggailemaan paikan päältä mielenkiintoisia messutapahtumia niin paljon kuin ikinä ehdimme. Tulette siis saamaan juttuja ehkä jopa non stoppina, ainakin täällä minun blogissani:) 

Omasta fyysisestä sijainnistani en ole ihan täysin varma, mutta olen omassa loosissani joko Blogger´s Loungessa tai siinä vieressä olevalla lifestyle -alueella.

Sinun roolisi

Jos siis olet tulossa messuille, Sinun on ehdottomasti tultava poikkeamaan Blogger´s Lounge ja Lifestyle -alueella. Ja Sinun on ehdottomasti tultava moikkaamaan minua! Tule ainakin katsastamaan minun vaatekaappini ja muutenkin juttelemaan, koska mehän olemme jo vanhat tutut:) 

Messuvieraat muuten äänestävät mieluisintaan vaatekaappia ja äänestäjien kesken arvotaan mukana olevien brändien tuotteita.

Jotta tästä postauksesta ei paisu ihan mahdottoman pitkää, tulen infoamaan teitä vielä tarkemmin kaikista mahdollisista messuihin liittyvistä asioista pitkin matkaa. Mm. lifestyle alueella olevista brändeistä ja muista mukana olevista bloggareista. 

Mutta siis, kyllä te minut sieltä paikan päältä löydätte. Oman loossini seinälle tulee jopa iso blogini logo, jonka mainostoimisto minulle suunnitteli:) Voi apua, mitä kaikkea mieletöntä onkaan luvassa.. 

Jos et jostain syystä pääse paikan päälle, tulet joka tapauksessa pääsemään osalliseksi messujen fiiliksestä pelkästään seurailemalla tätä minun blogiani. Olkaa siis vähintäänkin kuulolla. (Toivottavasti en lupaile liikoja, koska paikan päältä bloggailu riippuu tietysti aika monesta asiasta - että opin nopeasti käyttämään vierasta Samsungin tietokonetta, siirtämään siinä kuvia kameralta koneelle ja ehkä jonkin verran jopa säätämään niitä yms yms. Parhaani kuitenkin yritän, sen ainakin pystyn lupaamaan:)

30 kommenttia:

 1. Hei BW, upea juttu. Sosiaalinen media pääsi vihdoinkin messuille. Toivottavasti muotipuoli on tasokkaampi kuin viime vuonna.

  Olen koko perjantain messuilla, tosin Kauneusmessujen puolella. Yritän ehtiä katsastamaan sinua. Voisimme tavata vaikka pressissä?

  Jos ehdit, käy katsomassa kauneuspuolella kauneustrenditauluja, joita olen ollut tekemässä Kauneustoimittajien yhdistyksen nimissä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siellä siis nähdään! En tarkkaan hahmota missä pressi voisi olla, mutta eiköhän se selviä:)

   Poista
  2. Hei BW, pressihuone on pääsisäänkäynnistä oikealle ja toiseen kerrokseen. Menen messuille jo klo 9, kun ensimmäinen info alkaa. Pyörin kauneuspuolella klo 15 saakka, jolloin Kauneustoimittajien kokous alkaa siellä Messukeskuksessa.
   Olisi kiva nähdä livenä...

   Poista
 2. Tosi hieno juttu, että Sinut pyydettiin mukaan!
  Hienoa!
  Harmi että sitä asuu näin "kaukana" mutta olen hengessä ja täällä blogistanissa mukana!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä juttu! Minun täytyy siis pitää huolta, että teikäläinenkin pääsee "taivaskanavia pitkin" messuille:)

   Poista
 3. Kuulostaapa hauskalta :) Onnea matkaan!

  VastaaPoista
 4. Voi miten kiva! Mä jo kävin eilen kurkkimassa messujen sivuilta, että löytyykö sinusta mainintaa. Hyvä hyvä! :D
  Mielelläni tulisin, mutta matka on vähän turhan pitkä.
  Oikein mukavaa messuilua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En tiedä, ei taida löytyä mainintaa.. Ainoastaan Pupulandian Jenni mainitaan, ei muita bloggareita. Minuthan "keksittiin" ihan loppumetreillä mukaan tähän hommaan:)

   Poista
 5. Wau, kuulostaa hienolta. Odotan mielenkiinnolla postauksiasi siitä, kun messuille en pääse. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No mutta, onneksi pääset osallistumaan tätäkin kautta:)

   Poista
 6. Oi, kun kuulostaakin houkuttelevalta. taidetaan tulla pikku-neidin kanssa sinne, olisi hauska kaikkinensa nähdä. ;) Nuo messut kun muutenkin kiinnostavat ja olen aina ollut vakikävijä. Kivaa! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heidi, sun kannattaa ehdottomasti osallistua lippujen arvontaan! Katsoppa tuoreempi juttu, niin sinne vaan kommenttia!

   Poista
 7. Hauska uutinen! Olen aina viihtynyt muotimessuilla ja tulen ilman muuta moikkaamaan, jos pääsen pp.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jes, kiva juttu Tuija! Osallistuhan arvontaan, niin saatat voittaa liput! Arvonta on tuoreemmassa postauksessa!

   Poista
 8. Älyttömän upeaa!! Onneksi olkoon ja tosi hienoa että aikuisbloggaritkin on huomioitu!! Olen tosi iloinen ja jännittynyt sinun puolestasi. Tosi harmi, kun en itse pääse mukaan messuille, pääh. Mutta kiva, kun laittelet bloggauksia tänne meitin iloksi jat oivottavasti kaikki paikalle tulevat lukijasi tulevat moikkaamaan meidän maan mahtavimpia bloggaajia!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on just se kaikkein jännittävin puoli, siis tutustua oikeasti ihan livenä ihmisiin, jotka tietää sut mutta sinä et heitä:) Mutta sillä tavallahan me just tutustutaan toiseenkin suuntaan.

   Poista
 9. Hienoa! Tosi kiva kuulla, että sinut voisi sieltä bongata. Valitettavati voisi, lähdemme tuona perjantaina Tukholmaan, mutta jos sunnuntaina on vielä voimia jäljellä Tukholmasta niin voisin messuilla poiketakin. Muuten odottelen postauksia innolla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olispa tosi hienoa tavata Sinutkin Dahlia ihan livenä! Osallistuhan lippuarvontaan, niin saatat voittaa liputkin paikan päälle:)

   Poista
 10. Wautsi mikä tilaisuus, edustapa meitä aikuisbloggaaia tyylillä. Harmi, kun en pääse moikkaamaan sua sinne, ollaan luultavasti reissussa - pitkästä aikaa! : )Mulla on itselläni Samsungin kone, ja se on aivan ihana.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä tietää, että sulla on Samsungin kone! Ja hyvä tietää, että se on ihan käyttäjäystävällinenkin:) Olen vaan niin tottunut jo tähän Appleen..

   Poista
 11. Minä aion olla näin virtuaalisesti mukana koska liian pitkä matka sinne :) Hienoa että olet mukana bloggaamassa ja aikuisen naisen näkökulmaa tarvitaan aina! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä! Tosi hienoa, että meidät aikuisbloggaajat on tosiaan noteerattu!

   Poista
 12. Aion tulla messuille ja jos uskallan niin tulen treffaamaankin :) Näin sinut kesällä mansikkatilalla, mutta kesti ennen kuin hokasin kuka olet ja sitten en enää "kehdannut" tulla tervehtimään. Tunnistin muuten rannekellosta sitten lopuksi! Terv. ingrid

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hui! Kävin siellä tilalla muutaman kerran ja voi että tuli ihanat kesäiset fiilikset pintaan! Toivottavasti se ei ollut se sateinen päivä..

   Poista
 13. Hei,

  Olen seurannut blogiasi ahkerasti ja olisi mielenkiintoista nähdä sinut "ilmielävänä". Ihailen naisellista pukeutumistyyliäsi, itse en ole tähän ikään (40 ja risat) mennessä rohjennut liikoja hameita käyttää. Eivät mukamas sovi meikäläiselle:-) Tekosyitä on aina niin helppo keksiä, kun oma rohkeus ei riitä...

  Jos vain ehdin messuille, tulen ilman muuta moikkaamaan sinua!

  terveisin
  Ahkera lukijasi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana kuulla! Kannattaa ilman muuta osallistua tuohon yläpuolella olevaan messulippuarvontaan, jos vähänkään mietit tulevasi paikalle! Siellä siis kenties nähdään:)

   Poista
 14. Oi ihana arvonta!:) Olen ollut messuilla ainakin parina viime vuonna muistaakseni. :) Tänäkin vuonna suunnitelmissa.:)

  VastaaPoista

© Business Woman. All rights reserved. Designed with Happy days.