Messupäivä nro 2

20.10.2012

Kiitos teille kaikille ihanista tsemppiviesteistä liittyen eiliseen pikapoistumiseen messuilta<3! Päätin olla tässä asiassa poikkeuksellisen avoin ja rehellinen, koska olin kuitenkin lupautunut olemaan paikalla huomattavasti pidempään ja sitten vaan häippäsin omille teilleni. 

Oli jännää tulla tänään paikan päälle ja saada heti ovensuussa teiltä tsemppauksia ja kyselyitä pikkupotilaan voinnista. Kiitos teille kaikille tuhannesti! Arvostan sitä todella paljon ja olisin halunnut jäädä teidän kaikkien kanssa juttelemaan pidempään ihan vaan tutustuakseni teihin, mutta päivän velvollisuudet valitettavasti kutsuivat..

Yö siis meni sairaalassa eristyshuoneessa ja pikkupotilas kotiutui tänään jo iltapäivällä. Kaikki on nyt oikein mainiosti ja se pelottavimman vaihtoehdon todennäköisyys eli bakteeriperäinen aivokalvontulehdus sulkeutui tänään verikokeiden jälkeen pois. Hänhän oli eristyksissä juuri kyseisen mahdollisuuden tähden. 

Kun aamulla kuulin verikokeiden tuloksen, pääsin hyvillä mielin lähtemään toisen messupäivän viettoon. Voi että mikä helpotus! Älkää ikinä hankkiko lapsia, jos ette ole valmiita kantamaan heistä huolta ja murhetta potenssiin tuhat! Olin aivan palasina, rikki ja riekaleina, kun mietin sen pahimman vaihtoehdon mahdollisuutta.

Toinen messupäivä alkoi puolenpäivän aikaan ja ihan ensimmäiseksi raivasin tietä läpi naarasvuorten tavatakseni Ihoakatemian Marge Uibun ja hänen vieraanaan olleen Saimi Hoyerin. Teen siitä haastattelusta ihan oman juttunsa, mutta sen verran voisin jo "avautua" aiheesta, että voitte huomenna sunnuntaina (jos siis olette messuilla) mennä tiedustelemaan Marge Uibulta niitä hoitoja, mitä hän on minulle tehnyt ja mitä tulee vielä tekemään. Ihoakatemian osasto löytyy hallista nro 1, D-käytävä ja paikka 11 eli lyhyesti 1D11. Hänellä oli myös hurjan hyviä tarjouksia, joita kannattaa myös tiedustella.

Sen jälkeen olimme kanssabloggaajittarien kanssa Blogger´s Loungessa, tutustuimme hiukan myös messutarjouksiin ja kävimme katsomassa upean muotinäytöksen. Sekä jutustelimme paikalle rohjenneiden lukijoidemme kanssa.

Tässä päivän tunnelmapaloja kuvien muodossa.

Ette arvaakaan kuka tässä kuvassa on minun vierelläni:) 
Hän on henkilö, joka on bloggaajaystäväni, mutta ei ole tietääkseni kertaakaan julkaissut kasvoistaan kuvaa blogissaan.
Hänen luvallaan. Hän on tattadadaa - BagMiss!
Oli supermukavaa nähdä ja jutustella ja hiukan jo tutustuakin<3!
Laitan muotinäytöksestä kuvia toiseen postaukseen, mutta olihan se jännää seurata tapahtumaa Pressi-penkiltä käsin. Ja yhdessä White Trash Disease blogin Natan ja Nelliinan Vaatehuoneen Niinan kanssa:) Supernaisia muuten!

Aikamoinen naarasvuori oli Nanson messumyymälässä heti muotinäytöksen jälkeen. Niin upeita olivat Nanson luomukset muotinäytöksessä! 10% alennus muuten kannattaa hyödyntää, jos olette huomenna sunnuntaina messuilemassa!

Minäkin haluaisin opetella korujen säilytyksen anatomiaa..

Primebootsin saappaita - Aah:)

Ehkä huomenna nähdään! Minä ainakin tulen paikalle taas puolenpäivän aikaan ja olen siellä teitä varten noin kello 15.30 saakka. 

Hope to see you!

PS. Paikanpäältä bloggailu osoittautui yllättävän haasteelliseksi.. Ihan jo ajankäytönkin näkökulmasta.. Samsungin kone oli muuten kaikkine ominaisuuksineen ihan super!

Seuraa blogiani:
Google+

Blogin etusivulle pääset tästä linkistä, klik.

5 kommenttia:

 1. Voi kun ihana uutinen! Olen hyvilläni ja helpottunutkin. Mukavia messuja!

  VastaaPoista
 2. Oli ihana kuulla, että kaikki meni hyvin! :) Oli mukava tavata! Ehkäpä nähdään taas joskus... ;)

  VastaaPoista
 3. Huojentavaa kuulla, että kaikki meni hyvin eikä mistään vakavammasta ollut kyse!
  Epätietoisuus aina lisää tuskaa,se on niin kamalaa,hui.
  Mukavia messuja vielä huomiseen!

  VastaaPoista
 4. Hienoa, että kaikki kääntyi parhain päin!

  Voin vain arvata sen helpotuksen tunteen, kun selvisi, että pelottavin vaihtoehto ei onneksi toteutunut. Kun oma lapsi makaa sairaalassa ja itse valvot vierellä, avuttomuuden tunne on sanoinkuvaamaton.

  Hienoja kuvia messuilta, itse en sitten ehtinyt koko messuille, mutta josko ensi vuonna. Jatkan kuitenkin blogisi seuraamista ahkerasti. Ehkä jossain tavataan...

  Hyvää syksyn jatkoa toivottaa

  ahkera lukijasi

  VastaaPoista
 5. Onpa hyvä, että kaikki jo paremmin! Mukavaa alkaa siis uusi viikko.Messut olivat varmasti hieno kokemus,ja kunniakkaasti edustit meitä "aikuisia". Odotan kovasti Ihoakatemian juttua, kiinnostaa paljon.

  VastaaPoista

© Business Woman. All rights reserved. Designed with Happy days.