Messulippujen voittajat, Arvontavinkki ja teaser kauneudenhoitoprojektista

14.10.2012

Kiitos teille kaikille ihanaisille Messulippuarvontaan osallistuneille! Haluaisin todellakin antaa teille kaikille liput, niin mukavaa on ollut lukea teidän kaikki kommentit ja odotuksia messuista. Ja minun jännitys senkun vaan kasvaa. Voi apua, toivottavasti messut, minä, muut bloggaajat ja tapahtuma yleensäkin pystyy vastaamaan odotuksiinne, se on ehkäpä se suurin ja jännittävin asia..

Aika moni teistä on tulossa mukaan tapahtumaan ja isolla innolla odotankin teidän kaikkien tapaamista:)

Ai niin. Messulippuarvonnan voittajathan minun piti julkistaa. Onnekkaat voittajat ovat puolueettoman ja sattumaan perustuvan arvonnan perusteella Amandanmaailma -blogin Heidi ja Hetkielämästä blogin Jassu. 

Onnittelut teille Heidi ja Jassu <3! Toivottavasti tapaamme messuilla:)

Laittakaahan sähköpostilla osoitteenne minulle sähköpostilla (tyylilyyli@ovi.com), niin saatte postipojan mukana liput itsellenne.Sitten otsakkeessa mainittuun toiseen aiheeseen eli Arvontavinkkiin. Nimittäin. Blogiystäväni Rovaniemen Markkinoilla -blogin Lennulla on omassa blogissaan meneillään arvonta, (jossa minä saan   -> daadaadaa -> 3 pistettä linkittäessään tästä arvonnasta:) Lennu arpoo kaikkien kommentoijien kesken ihan älyttömän hyödyllisen jutun, eli A5 kokoisen kovakantisen kalenterin. En valitettavasti luota älypuhelimen tekniikkaan niin, että voisin luottaa oman arkeni hallinnan pelkästään sen varaan. Tarvitsen siis kipeästi ihan perinteistä paperiversiokalenteria, joten sen tähden haluan siihen itse osallistua. Osallistu sinäkin jos koet tarvetta perinteiselle, laukkuun mahtuvalle, kovakantiselle kalenterille! Arvontaan pääset vaikkapa tämän linkin kautta.

Kolmantena aiheena lupasin antaa pientä esimakua omasta, kohtuullisen isosta kauneudenhoitoprojektistani. Teen siitä mahdollisesti jo ensi viikolla (jos ehdin) laajemman jutun, koska se ansaitsee tulla esitellyksi ihan omassa postauksessaan. Ensimmäiset fiilikset on nimittäin sellaiset, että vihdoinkin olen löytänyt sen, mitä olen etsinyt. Kyseessä on dermatologian erikoislääkärin suunnittelema ja osittain tekemä porrasteinen hoito, joka on kohtuullisen arvokas, mutta josta iho kiittää. Se tehdään Ihoakatemiassa. Hoito on nyt puolessa välissä ja päättyy marraskuun puolella. Mutta siis, palataan tähän aiheeseen ihan oman postuksensa muodossa. Haluan nimittäin jakaa sen ehdottomasti teidän kanssanne, koska takataskussani on teille mieletön vinkki! 

No mutta, kaikki ajallaan. 
Onnea tosiaan messulippujen voittajille Heidille ja Jassulle! Olkaa minuun yhteydessä asap:)

Ja muistakaahan osallistua Lennun arvontaan!

Ja oikein pirteää alkavaa uutta viikkoa teille, myös syyslomalaisille <3!

Seuraa blogiani:
Google+

Blogin etusivulle pääset tästä linkistä, klik.

2 kommenttia:

  1. Jippii!! Ihan mahtava piristys tähän flunssaiseen päivään! Iso kiitos ja tulen vielä henkilökohtaisestikin kiittämään sinua messuilla! :)

    VastaaPoista

© Business Woman. All rights reserved. Designed with Happy days.