Messulippuja arvonnassa 4 kappaletta!

11.10.2012

Sain ylimääräisiä lippuja viikon kuluttua perjantaina eli 19.10 alkaville Muotimessuille ja haluan antaa niitä teillekin. Tehän itse asiassa olette antaneet minulle mandaatin lähteä sinne, joten nämä kuuluvat ehdottomasti teille:) 

Eli, arvottavana olisi neljä lippua, jotka ajattelin jakaa kahdelle lukijalleni. Mukavampaahan sinne on tulla yhdessä kaverin kanssa.

Jätä siis kommenttia kommenttiboxiin, niin olet mukana arvonnassa. Kerro vaikkapa siitä, mitä odotat tämän vuotisilta Muotimessuilta ja oletko aikaisempina vuosina vieraillut tapahtumassa? Jätä myös sähköpostiosoitteesi, niin voin olla yhteydessä voittajiin heti sunnuntaina illalla.

Jotta liput ehtivät postin mukana ajoissa perille, arvonta päättyy sunnuntaina 14.10 klo 18.  

Yhden messulipun arvo on muuten 15 eur eli se on siis sisäänpääsyn hinta messuille.

Onnea arvontaan ja messuilla nähdään! 
Seuraa blogiani:

28 kommenttia:

 1. Mukana! Terv ingrid ps mulle riittää yksi lippu :)

  VastaaPoista
 2. Moi! Olen menossa messuille pitkästä aikaa työkaverini kanssa. Kaikki kauneusalan messut ovat yleensä kuluneet työn merkeissä joten nyt on ihanaa päästä "turistina" messuilemaan!

  VastaaPoista
 3. Mukana minäkin =)!

  ninuska76@luukku.com

  VastaaPoista
 4. Voi ilman muuta osallistun! Olisi aivan huikeaa lähteä tyttöjen reissulle hyvän ystäväni kanssa tuonne messuille (ystäväni lukee muuten blogiasi myös innolla ;)) En ole messuilla koskaan käynyt, mutta kulkeehan ne junat sinne Helsinkiin kätevästi, joten voisinpa vaikka lähteäkin :)
  S-posti sinulla taitaa jo ollakin =D

  VastaaPoista
 5. Olen menossa messuille ensimmäistä kertaa, ja onnistuin houkuttelemaan äitinikin mukaan, joten kahdelle lipulle löytyisi käyttäjät. Messuilta odotan erityisesti ideoita pukeutumiseen, katsausta ajankohtaiseen muotiin, ja toivottavasti löytäisin rannekellon messuilta, se kun on ollut hakusessa jo useamman vuoden mutta sitä oikeaa ei vain ole tullut vastaan!

  Kiitos inspiroivasta blogista! =)

  VastaaPoista
 6. Heippa! Mukana arvonassa ehdottomasti, koska muutoinkin sinne tulossa. Odotan messuilta kauneuden/ihonhoitoon liittyviä asioita. Kuitenkin tässä perheenäitinä sitä toivoo pysyvänsä myös hyvässä kunnossa ihonkin osalta.

  Muodista toivoisin saavani hyviä vinkkejä pukeutumisen värimaailmaan. Tallustelen usein juuri niissä maanläheisiissä väreissä ja olisi kiva tietää vaikkapa kevää 2013 värimaailmasta vaatetuksen suhteen. However, onnea itselleni arvontaan. ;) ;). Parasta olisi , että lapseni kummitäti, joka on messujen vakikävijä viettää kolmekymppisiään samana viikonloppuna. Olisi huippua pyytää hänet mukaani.

  VastaaPoista
 7. En ole koskaan messuilla käynyt ja nyt olisin sattumalta muutenkin siellä suunnalla viikonloppua viettämässä, joten messut sopisi ohjelmaan paremmin kuin hyvin! Kaikkea kaunista ja ihanaa varmaan tarjolla :)
  salla.kivisto@gmail.com

  VastaaPoista
 8. Voi ihanaa, mun on niin monena vuonna pitänyt mennä, mutta olen aina ollut töissä! Nyt kattelin kalenteria ja mullahan on vapaa viikonloppu pitkästä aikaa johonkin sataan vuoteen!

  pehmis@postiloota.net

  VastaaPoista
 9. Osallistun arvontaan, taidan joka tapauksessa käydä messuilla. Ehkäpä tapaan sinut siellä ;-D.

  VastaaPoista
 10. Osallistun arvontaan! Lähdössä messuille siskon kanssa, vaikka en lippuja voittaisikaan. Liput olisi silti hauska yllätys! :)

  Sp. kukkonen.saija@gmail.com

  VastaaPoista
 11. Hei,
  Kerran olen käynyt messuilla, ja osallistuin siellä arvontaan. Kas kummaa, onni suosi ja voitin täydellisen kasvohoidon erääseen kauneushoitolaan :).
  Osallistun ilman muuta arvontaan.
  t.Iinuska
  iina.13@hotmail.com

  VastaaPoista
 12. Mukana messuilla joka vuosi =) Tänä vuonna odotan mielenkiinnolla bloggers loungea ;-)

  VastaaPoista
 13. Kyllä se vaan on osallistuttava. Kourassa oleva lippu sunnuntaina tarkoittaisi, että tulisin varmasti paikalle, vaikka risteilyn jälkeen kuinka väsyttäisi. Vaikeampaa voi olla sitten se, kenelle ystävistä lippua alkaa tarjoamaan, mutta kyllä se kaverikin paikalle löytyisi :)

  xlelamaa@gmail.com

  VastaaPoista
 14. Moikka,

  Ajankohta näille messuille on mitä mainioin. Suursiivous vaatekaapissa menossa juuri; koko look kaipaa päivitystä niin laiskaksi on nyt pukeutuminen arkena mennyt. Toivottavasti voitan liput! :)
  maarit.j.timonen@gmail.com

  VastaaPoista
 15. Oi ihana arvonta!:) Olen ollut messuilla ainakin parina viime vuonna muistaakseni. :) Tänäkin vuonna suunnitelmissa.:)

  VastaaPoista
 16. Ahkera lukijasi osallistuu arvontaan.... ilman muuta.

  em.hirvonen@kolumbus.fi

  VastaaPoista
 17. En ole aiemmin ollut ko. messuilla mutta nyt aion käydä! Kävin juuri tyylianalyysissä ja nyt katselen muotia uusin silmin. Mukaan ottaisin siskoni, se varmasti tykkäisi.
  riikkaa@kotikone.fi

  VastaaPoista
 18. Hei, menen messuille enivei, mutta olisihan se kivaa voittaa arvonnassa lippu! Otan tyttäreni (15) mukaan, joka ilokseni alkaa pikkuhiljaa heräilemään tähän naisten ihanaan maailmaan. Aion löytää sinut sieltä, koska olenhan seurannut juttujasi kasvottomana jo kohta koko vuoden<3
  Tapaamisiin!

  VastaaPoista
 19. En ole ikinä käynyt ko. messuilla, mutta nyt ne kovasti kiinnostavat. Miksiköhän ; ) Olisi kiva yllätys voittaa liput.

  VastaaPoista
 20. Loistavaa, että mukaan on valittu myös edustusta meistä vähän vanhemmista bloggaajista! :-)
  Minäkin osallistun ilman muuta arvontaan, tuolla olisi kiva käydä.

  hetkielamasta@gmail.com

  VastaaPoista
 21. Oi, kivaa! Osallistun arvontaan. :)

  miuliu@kotikone.fi

  VastaaPoista
 22. Odotan messuilta uutuustuotteiden esittelyjä ja hyviä tarjouksia. Mukaan messuille ottaisin työkaverin, jonka kanssa käytiin messuilla myös viime vuonna.

  t: Salli

  VastaaPoista
 23. Useampana vuonna olen kyseisillä messuilla käynyt ja pakko päästä tänäkin vuonna. Ihana tapahtuma joka antaa paljon inspiraatiota niin kauneuteen terveyteen kuin muotiinkin. Joten toivottavasti arpaonni suosii. ;)

  sanna.jaaskelainen@kotiposti.net

  VastaaPoista
 24. Ikinä en ole kyseisillä messuilla käynyt, joten nyt olisi kiva päästä käymään. Ja tulla tietenkin moikkaamaan sinua.

  -jaana-

  VastaaPoista
 25. Nyt ensimmäistä kertaa messuille menossa, kiinnostaa niin muoti, kauneus kuin terveyskin. Ja tietysti mahdollisuus nähdä yksi suosikkibloggareistani livenä ;)

  lissunlakat@hotmail.fi

  VastaaPoista
 26. Eipä ole tullutkaan aiemmin käytyä muotimessuilla eikä arpaonnikaan ole varsinaisesti koskaan suosinut. Mutta nyt kun olen ruvennut seuraamaan näitä blogeja, oispa kiva syyslomayllätys saada liput ja tulla katsomaan :). Ja näkisi sinutkin, muutenkin kuin joskus kaukaa asemalla ;) t.Johanna

  VastaaPoista
 27. Päivitys tällä saralla tulisi kyllä tarpeeseen... Ottaisin mielelläni mukaan myös ystäväni, joka on viime aikoina viettänyt aikaa lähinnä hiekkalaatikon reunalla. Hän lähtisi varmasti mielellään tuulettumaan. Kiva, kun ehdit pitämään blogia kaikista kiireistä huolimatta. T. Iiris, blogaaja@icloud.com

  VastaaPoista
 28. Oih, nämä liput olisi munulle kerrassaan "perfect match" :) Saavun nimittäin pe Hkiin työreissulle ja ilta olisi vietettävä kaupungissa odotellen muuta perhettä la saapuvaksi syysloman viettoamme varten. Mikä olisikaan sopivampaa puuhaa kuin messuilla! En juuri osaa sanoa mitä odotan messuilta, jotain uutta ja ennalta arvaamatonta - onhan siellä ainakin se bloggers' corner ;) - Maarit K

  VastaaPoista

© Business Woman. All rights reserved. Designed with Happy days.