Massimo Duttin housut

31.10.2012

Viikonlopun Lontoon reissun yksi kohokohdista oli päästä ihastelemaan Massimo Duttin syksyn valikoimaa. Tykkään kyseisen merkin vaatteista, koska valikoimista löytyy työkäyttöön soveltuvia vaatteita erittäin hyvin ja vieläpä kohtuullisen kuluttajaystävälliseen hintaan.

Turha lienee kiistää, että merkin mielenkiintoa lisää sekin, että Massimo Duttia ei Suomessa myy kukaan, eikä nettitilauksiakaan meille toimiteta. Siitä huolimatta tätä espanjalaista merkkiä myydään 45:ssä maassa.

No mutta. Tietystihän kyseisestä liikkeestä tuli tehtyä löytöjä, tälläkin kertaa. Löysin nämä jalassa näkyvät mustat housut ja ihastuin niihin heti ensinäkemältä. Malli istuu meikäläiselle ihan just eikä melkein, jopa ilman vyötä. Sitä nämä eivät itse asiassa edes kaipaa, koska vyötäröllä piilee housujen juju eli kiva kultainen somiste. Lahkeissa on pieni vetoketju ja kiva pyöristys lahkeen suussa. Sekin detalji näkyy noissa Massimo Duttin omissa kuvissa.

Olisin ostanut samaiset housut myös kamelinruskeana, joista versioista olen lainannut alla olevat kuvat Massimo Duttin nettisivuilta, mutta jostain syystä sama koko, tismalleen sama housu, mutta tosiaan kamelinruskeana, ei istunutkaan ollenkaan. Ne näytti jalassa ihan hölmöiltä.

Pari paitaakin löytyi, mutta palataan niihin toisessa yhteydessä. Nimittäin monen monta juttua odottaa  julkaisemistaan, kunhan vaan ehtisin kaikki ideat toteuttaa. Muotimessujakaan ei olla vielä käsitelty loppuun:)

Ei muuta kuin mukavaa alkanutta talvea ja pirteitä pakkaspäiviä!
Jakku: Benetton
Paita: Nelly.com
Housut: Massimo Dutti
Kengät: GeoxSeuraa blogiani:
Google+

Blogin etusivulle pääset tästä linkistä, klik.

10 kommenttia:

 1. Hyvännäköiset housut! Vitsi mä odotan Massimolle pääsyä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ymmärrän ja olen todellakin hengessä mukana:)

   Poista
 2. Kivat pöksyt! Oikein nätit :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan basic-malliset tosiaan, mutta miten niitä onkaan niin vaikeaa löytää..

   Poista
 3. Onpas kivat pöksyt! Tosi kauniit, sääli että nuo kamelin väriset eivät toimineet, nekin ovat kivan väriset :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, ajattelin jo mielessäni yhdistää ne siniseen jakkuun.. Oikean beiget housut nyt ainakin on ihan mahdotonta löytää!

   Poista
 4. Näyttää oikein hyvältä. Massimo Dutti kuuluu samaan konserniin Zaran sekä Stradivariuksen kanssa ja vaatteet valmistetaan samoissa tehtaissa. Luulen että Suomessa on liian vähän asiakkaita kahdelle saman konsernin liikkeelle eikä sieltä sitä siksi löydy. Mukavaa marraskuuta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos sitä samaa Sissi:)
   En tiennytkään että ne kuuluu samaan yritysryppääseen.. Massimo Dutti on ehkä enemmän panostanut aikuiseen tyyliin ja yleensä työvaatteisiin kuin Zara, vaikka sielläkin on ihan kivoja asuja..
   Luulin, että olit lopettanut bloggaamisen, kunnes löysin uuden osoitteesi!!

   Poista
 5. Hei

  Muistatko minkä hintaiset housut oli?
  Olen suuntaamassa Varsovaan viikonloppuna, ja tavoitteena yrittää pyörähtää ainakin Massimolla.
  -Mia-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nämä oli muistaakseni 65 puntaa eli noin 85 euroa. Antoisaa Varsovan matkaa! Toivottavasti säät suosii ja Massimo Duttin valikoimat on mieluisat:)

   Poista

© Business Woman. All rights reserved. Designed with Happy days.