LED-valohoitoa kotikonstein

24.10.2012

Jatketaan vielä hiukan kauneudenhoitoteemalla. Se kun on just nyt aika isossa roolissa meikäläisen elämässä..

On päivänselvää, että ruokailu ja kaikki mitä suustaan alas laittaa, on kauneudenhoidossa asia numero yksi. Sen jälkeen tulee muut elämäntavat ja vasta kaukana niistä se, mitä ulkoisia kauneudenhoitomuotoja tuletkaan matkan varrella käyttäneeksi. 

Kaikista sisäisistä ja ulkoisista keinoista huolimatta, ikä tuo muutoksia kasvoille. Ja niin kuuluukin tuoda. Mutta se ihon veltostuminen - sitä yritän viivästyttää niin paljon kuin vain suinkin kykenen. 

Tehokkaidenkin hoitojen jälkeen jatkuu iholla arkinen ikääntymisen aherrus ja se jatkaa luontaista muuttumistaan. Edes kirurgin veitsi ei pysty sitä prosessia estämään.

Eli ei Mesoterapia tai Intracell ole avaimia ikuiseen nuoruuteen vaan kyllähän ne vaatii sekä ylläpitoa että myös uusimista kerran pari vuodessa.

Mesoterapian ja Intracellin tuloksia ylläpitääkseni ostin Ihoakatemiasta myös Filorgan Lumitherapist LED-valolaitteen. Laite toimii sähköllä ja se näyttää ihan tietokoneen hiireltä. Pakkaus sisältää myös hoitoa tehostavan voiteen, jonka levityksen jälkeen töpseli seinään ja yksi kolmesta hoito-ohjelmasta vaan päälle. Kukin ohjelma kestää 8 minuuttia, joka on oikein sopiva aika hoitaa ihoa illalla vaikkapa televisiota katsellessa. Siitä on tullut minulle jo mukava, jokailtainen rutiini.

En oikeasti voi tarpeeksi kehua laitteen tehoa, koska alkuun en siihen oikein itsekään uskonut. Mutta vaikutukset on (uskomatonta kylläkin) kohtuullisen nopeasti nähtävissä. Olen itse käyttänyt laitetta nyt jo kolmisen viikkoa. 

Kokeilkaa vaikka, niin uskotte!
Hoito-ohjelmat on joko:
- kiinteyttävä ja kimmoisuutta lisäävä ohjelma
- kirkastava ja elvyttävä ohjelma tai
- väsymyksen merkkejä vähentävä ohjelma.
Laitteesta vaan valitaan hoito-ohjelma ja se sammuu, kunhan ohjelma on suoritettu.
Vehjettä liikutellaan kasvoilla ja kaulalla niin, että sen annetaan olla paikallaan aina 4 sekuntia kerrallaan. Tosi helppoa, eikä todellakaan vaadi insinöörin taitoja:)  

Seuraa blogiani:
Google+

Blogin etusivulle pääset tästä linkistä, klik.

11 kommenttia:

 1. Mielenkiintoinen laite. Pitää laittaa korvan taakse, koska kaikki hoito ihon parhaaksi kiinostaa. Ei tietenkään voi kaikkia kokeilla mutta pitää poimia itselle sopivat asiat.. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näitä led-valohoitojahan annetaan myös ihan hoitoina ja yksittäinen hoitokerta maksaa noin 70 eur. Ne laitteet on varmasti tehokkaampia mutta periaate on sama eli eriväriset led-valot vaikuttaa eri asioihin. Tykkään kotihoitolaitteista ja kun voin tehdä hoidot just silloin kun itselle sopii.

   Poista
  2. mistä nettimyymälästä voin ostaa tämän laitteen kiitos

   Poista
  3. Hei vaan! Olen itse ostanut tämän laitteen Ihoakatemian omasta hoitolasta eli Mannerheimintieltä, Forumia vastapäätä suunnilleen.

   Poista
 2. Millaisia vaikutuksia olet huomannut valolaitteen käytöstä, ihan konkreettisia?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ensinnäkin iho pehmenee ja näyttää tosi kuulaalta käsittelyn jälkeen. Mulla on couperosaa iholla ja värierot tasaantuu, sen olen omin silmin jo huomannut. Toki mulla on pohjalla intracell ja jo sen jäljiltä iho on paremmassa kunnossa. Erityisesti tykkään punaisen valon vaikutuksesta joka tehostaa verenkiertoa ja tutkimusten mukaan lisää kollageenin tuotantoa. Näitä valohoitoja tosiaan annetaan ihan erillisinä hoitoina mm ihoakatemiassa ja jokaiselle katsotaan oman ihotyypin mukaan sopivin coctail eri valonväreistä. Mun rasvainen ja epäpuhtauksiin taipuvainen iho vaatii ihan eri valot kuin Sinun Luonnostaan hyväkuntoinen iho.

   Poista
  2. Voi kuule, tekisivät mun sekaiholle hyvää tuollaiset hoidot. Ehkä pakkasten tultua voisin ottaa mesoterapiaa, kun iho tuppaa pintakuivumaan kylmällä.

   Poista
 3. Tulin kertomaan, että lempiasiasi kiinnostavat: http://optimismiajaenergiaavaatteilla.blogspot.fi/2012/10/shoeloverin-ansku-haasteen-mitka-ovat.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos <3! Tämmöistä haastetta en vielä olekaan saanut!

   Poista
 4. Mitä laite maksaa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihoakatemian omassa nettimyymälässä (kuten myös hoitolassakin) laite maksaa 299 eur.

   Poista

© Business Woman. All rights reserved. Designed with Happy days.