Kulissien takana

18.10.2012

Poikkesin tänään messuhallilla ihan vaan tarkistaakseni, että minne huomenna mennään ja missä se Bloggers Lounge fyysisesti oikein sijaitsee. Tiesin toki etukäteen, että tänään messuja rakennellaan vielä kovaa vauhtia ja näytteilleasettajat somistavat paikkojaan ja laittelevat osastojaan kuntoon messuvieraita varten. Kiire oli kaikilla ihan käsinkoskelteltava ja tunnelma huippujännittävä.

Jännää, miten nopeasti kaikki sitten lopulta tapahtuu kun todellakin alkaa tapahtua. Huomenna klo 10 kaikki on valmista kuin olisi aina ollut.

Kanssabloggareista tapasin tänään jo Pupulandian Jennin:)

Mutta siis, huomiseen.
Seuraa blogiani:
Google+

Blogin etusivulle pääset tästä linkistä, klik.

5 kommenttia:

 1. Hei, tää on ihan mahtava juttu :)
  Olen sunnuntaina mun esikoisen kanssa siellä pyörimässä, toivottavasti nähdään!

  VastaaPoista
 2. Kyllä se nyt vaan on päästävä katsomaan messuja, joten sunnuntaina ilmestyn ehdottomasti paikalle. Toivottavasti siis silloin nähdää! <3

  VastaaPoista
 3. Jo malttamattomana odotan ihokohennuspostaustasi, onkohan mahdollisesti kyseessä Kotikatu-äidinkin mainostama Intracel? :-)

  VastaaPoista
 4. Näytit niin hyvältä Iltasanomien kuvissa! Olipas kiva tunnistaa sieltä tuttu (tai siis blogistaniasta tuttu) ihminen! Kiva juttu kaiken kaikkiaan ja varmaan hyvät messut :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yhdyn Johannan kommenttiin. :) Olisi ollut niin kiva päästä messuille, kun blogiystävä siellä mukana. Mukavia messuja ja toivottavasti tapaat monia meidän yhteisiäkin blogiystäviä. Odotan mielenkiinnolla postauksia, tänäänkin monta kertaa klikannut blogiasi ja odottanut kuulumisia. :)

   Poista

© Business Woman. All rights reserved. Designed with Happy days.