Esittäytyminen Messusivustolla

16.10.2012

Tänään ehdin vihdoinkin hengähtää hetken perehtyäkseni viikonlopun I Love Me -Muotimessujen käytännön järjestelyihin. Ja omaan tarkempaan rooliini ja aikatauluihin siellä. 

Ohjelmaa messuilla on vaikka kuinka paljon ja osa niistä koskettaa minuakin. En siis välttämättä ole ihan jatkuvasti Blogger´s Loungessa, kuten ennakkoon hieman uhosin. Mutta pääsääntöisesti kyllä.

Käy tutustumassa viikonlopun aikatauluihin ja (hui) minun esittäytymiseen Blogger´s Loungen omilta sivustoilta, niin sieltähän selviää yhtä ja toista tärkeää asiaa.

8 kommenttia:

 1. Wau...huikean hienoa:)Hyvä Bw olet paikkasi ansainnut!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Lennu kannustuksesta:) tuulta päin jne..

   Poista
 2. Kävin kurkkaamassa muutkin bloggaajat ja hui, olet kyllä päässyt aikamoiseen seuraan. :) Tosin olen samaa mieltä Lennun kanssa, olet ehdottomasti paikkasi ansainnut. :) Tsemppiä tulevaan viikonloppuun ja olisi kyllä ollut kiva tavata, harmi että meillä on suunnitelmia viikonlopulle ja aivan eri suunnalla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Riina! Olisi ollut tosi mukava tavata ihan livenä! Mukavaa ja mielenkiintoista viikonloppua teillekin:)

   Poista
 3. Hei! Minulla on pian tulossa työhaastattelu ja kenkien suhteen on pieni ongelma. Omat suorat housuni ovat aika trendikkään malliset, eli puntti on hyvin kapea. Voinko laittaa mustat nahkasaappaat punttien päälle vai olenko silloin alipukeutunut? Paidaksi ajattelin laittaa kauluspaidan (ja ehkä jakun päälle). Haen paikkaa toimistotöissä (ei mikään assistentin paikka ja vaan vähän korkeammalle).

  Minulla on kyllä mustia kauniita korkokenkiä, mutta luulen, että niissä on liikaa korkoa. Haluaisin kuitenkin antaa asiantuntevan vaikutelman.Vai kävisikö esim. ballerinat, jos otan ne laukkuun mukaan ja vaihdan paikan päällä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan ensiksi haluaisin täsmentää että korkokengät eivät ole yhtä kuin asiantuntematon vaikutelma naispuolisesta työnhakijasta, ei kannata sortua sellaiseen ajatteluun. Toki, piikkikorot ei välttämättä ole hyvä valinta työhaastatteluun mutta korkoa ehdottomasti vaan jalkaan.
   Asuvalintasi kuulostaa tilanteeseen oikein mainiosti vaikka toki housujen trendikkyys ehkä hukkuu saappaiden alle. Balleriinoja pidän itse jotenkin "too girly" ainakin itselleni enkä juurikaan käytä niitä töissä. Mutta ongelma on ennemminkin minun kuin sinun. Pääasia että työhaastattelussa sinulla itselläsi on niin hyvä ja itsevarma olo, että voit näyttää itsestäsi ja osaamisestasi parhaat puolet. Se loistaa huomattavasti kirkkaammin kuin kengät, joita haastattelija tuskin lopulta edes huomaa.
   onnea haastatteluun!

   Poista
 4. Enpäs ole aikaisemmin tutustunut blogiisi ja ihan mahtavaa löytää sinut täältä blogiviidakosta! Pukeutuminen kiinnostaa (tietysti) aina ja on mahtavaa, että meitä on nykyään myös moneen eri ikäluokkaan – jokaiselle jotakin :).

  Ehdottomasti jään seurailemaan, kiitos inspiroivasta blogista :).

  VastaaPoista

© Business Woman. All rights reserved. Designed with Happy days.