Ensimmäinen messupäivä

19.10.2012

Olipas päivä! Nyt täytyy kirjoittaa se kulunut sanonta, jota ei enää pitäisi käyttää: ei mennyt niinkuin Strömsössä..

Messupäivä starttasi hienosti ja paikalla oli kaikki, joita ikinä olisin voinut kuvitella näkeväni. Ihan mieletön verkostoitumisen ja kohtaamisen paikka. Päivä alkoi hienosti brunssilla shampanjoineen kutsuvierastilaisuudella, saimme käyttöömme Samsungin kosketusnäyttöpäätteen (mikähän sen virallinen nimi onkaan..), ja joo, Iltasanomatkin kävi haastattelemassa. NRJ:n toimittajakin kävi pyytämässä radiohaastatteluun ja tottahan sellainen onnistuu. Huippujännää siis luvassa koko päivän täydeltä.

Kunnes. Sain puhelun kotoa. Siihen jäi shamppanjat ja Samsungit. Suorinta tietä sairaalaan. Muistatteko, kun kerroin siitä vesirokosta, joka alkoi sopivasti syysloman ensimmäisenä päivänä? Se osoittautuikin viikon varrella sitkeäksi ja yllättävän rajuksi taudiksi ja johti lopulta sairaalaan tiputukseen.

Jos huomenna aamulla otettavat verinäytteet näyttävät, että hoito on alkanut tepsiä, tulen paikalle puolen päivän aikaan. Jos taas näyttää siltä, että suunnanmuutosta ei tule, jään hoitamaan pientä potilasta kotiin.  

Tässä kuitenkin kuvia, joita ehdin sen muutaman hetken aikana ottaa..


Ihania takkeja ensi kevään Parajumpersin mallistosta ja raikkaita uutuusvärejä (Suomeen vasta tuloaan tekevältä) Seven Elfs -mallistolta

Nanson ständi oli ihastuttava, kuten sen edustajakin Marianne Peura. 

Shampanjabrunssilla.

Kunnes messukäytävä vaihtui yllättäen..

.. vähemmän inspiroivaan käytävään.

Näihin sanoihin ja näihin laidasta laitaan vaihtuneisiin tunnelmiin. Bis Morgen.

Seuraa blogiani:
Google+

Blogin etusivulle pääset tästä linkistä, klik.

29 kommenttia:

 1. Voi itku, miten huonoa onnea. Toivottavasti pikku potilas paranee pian, vesirokko on melkein ikävin lastentaudeista, se kun kutittaa niin hirmuisesti. Muistan hyvin, kun sain omani 12-vuotissyntymäpäivänä ja jäin luokkaretkeltä pois. Karmea tauti kaikkineen. Tsemppiä pikku potilaalle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. 12-vuotias on jo aika iso käymään sen myllytyksen läpi! Kutitus oli muuten helppo saada kuriin, koska apteekista myytiin ainetta just siihen ikävään oireeseen!!

   Poista
  2. Onneksi ei ollut kyse aivokalvontulehduksesta, paranemista edelleen, kyllä se sen viikon taitaa viedä. Kurjaa olla syyslomalla kipeänä, jos kyse on kouluikäisestä. Minulla oli niin hirmuinen se rokko, ettei siinä se ainekaan auttanut pätkääkään. Pelkästään päässäni oli yli 300 rakkoa, kun sisko selvisi muutamalla.

   Poista
 2. Hei BW, voi harmi. Olen pahoillasi puolestasi.

  En ehtinyt brunssille, valitettavasti. Yritin katsastaa sinua "vaatekaappisi" luota, mutta olit varmaan jo lähtenyt sairaalaan.

  Olisi ollut kiva nähdä.

  Toivottavasti huomenna sinulla on parempi päivä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No voi! Juu, eilinen päivä tosiaan loppui meikäläisen osalta aika lyhyeen.. Mutta nyt on onneksi kaikki hyvin! Olin muuten ihan vakuuttunut että näin Sinut eilen, mutta ehkä en sitten kuitenkaan.. Oleskelin pääasiassa siellä Loungen puolella, kuten varmasti huomenna sunnuntainakin.

   Poista
 3. Tsemppiä pikkupotilaalle ja teille kaikille! Messuja tulee lisää. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu kyllä asioitten tärkeysjärjestys selvisi hyvin pian, ei tarvinnut montaakaan sekunninmiljoonasosaa miettiä oikeaa vaihtoehtoa.. Nyt on kaikki taas oikein mainiosti, vaikka pikkupotilas onkin vielä tosi tosi voipunut.

   Poista
 4. Eikös tuon brändin nimi ole Eleven elfs jos en väärin muista? :) Sitä myydään jo ainakin Kokkolassa Tina&Co liikkeessä kuten Parajumpers-takkejakin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Varmaankin se on juuri näin! Kokkolassa on mielettömän hyvällä maulla valittuja vaateliikkeitä tai yksi sellainen, en tiedä.. Moni nimittäin puhuu Kokkolan valikoimista! Pitää ilmeisesti tulla tarkistamaan, että mitä siellä oikein on, kun niin monesti olen siitä kuullut puhuttavan!

   Poista
 5. Voi ei! Kauhea säikähdys varmasti. Toivottavasti hoito puree nopeasti ja toipuminen lähtee käyntiin pikavauhtia.

  Paljon tsemppiä ja jos emme huomenna tapaa niin toisen kerran sitten!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli Jassu tosi kiva tavata tänään<3! Kiitos siitä Sinulle!!

   Poista
 6. Toivottavasti kaikki on hyvin!

  Sinulla oli varmaan upea päivä. Olen työkseni käynyt (silloin Vateva) messuilla ja onhan siinä oma tunnelmansa. On gaalaa ja hulinaa. Ihan tulee ikävä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, Vatevassa olen minäkin vieraillut silloin joskus. Äidin kanssa me siellä kierreltiin ja ihasteltiin ja ihmeteltiin. Tai siis lähinnä minä ihmettelin.. Se oli äidin työtä ja minun huvia:)

   Poista
 7. Voi pikkuista, pikaista paranemista!

  Meillä sairastettiin urakalla viime talvena vesirokkoa. Ensimmäinen tapaus oli lievempi, kaksi muuta sisarustartuntaa erittäin rankkoja. Tosin sairaalalta vältyttiin.

  Toivon sydämestäni, että teillä on tänään parempi päivä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Helena ja kiitos kaunis <3! Vesirokkohan muuttuu aina vaan rankemmaksi, mitä vanhempana sen sairastaa. En tiennytkään, että lapset rokotetaan sitä vastaan, jos sitä ei ole tullut sairastaneeksi 12 ikävuoteen mennessä. Ja mitä kaikkea siitä voikaan seurata.. Eikä niitä vastaan voi mitenkään suojautua etukäteen.. Lapset on ihan luojan armoilla sen suhteen, mihin kaikkialle voikaan bakteerit päästä taudin seurauksena.

   Poista
 8. Toivottavasti pikku potilas voi jo paremmin, näin se elämä vain joskus heittelee. Pikaista paranemista....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Merja! Toipuminen jatkuu nyt kotihoidossa:)

   Poista
 9. Voi ei =( Pikaista paranemista potilaalle <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos myös Sinulle Mape! Pienet voipuu nopeasti mutta myös tervehtyy pikapikavauhtia. Tosin vielä täytyy hiukan odotella, että voi terveeksi sanoa..

   Poista
 10. Olipa harmillinen juttu ja toivon kovasti, että pikkupotilas voi jo paremmin. Voimia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt on kaikki aika hyvin ja toipuminen voi jatkua! Veriarvot oli jo kohdallaan, joten mitään vaaraa ei enää ole:)

   Poista
 11. Toipumista pienelle potilaallee ja tsemppiä teille kaikille<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huh kyllä tosiaan säikäytti pahemman kerran.. Ja kiitos tsemppiviestistäsi Lennu<3!

   Poista
 12. Voi, toivottavasti pikkupotilas on toipumaan päin. Kuten Marjukka sanoi, messuja tulee lisää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Messuja tulee ja messuja menee.. Vaikka tämä olikin minulle elämys vailla vertaa, ei se tietenkään tärkeydessään ole ollenkaan samalla viivalla pienen ihmisen hyvinvoinnin kanssa:)

   Poista
 13. Paljon voimia ja kaikkea hyvää koko perheelle! Toivottavasti potilas on jo toipumaan päin. Tiedän itse omasta kokemuksesta, että lapsen sairaalaan joutuminen säikäyttää todella paljon ja on henkisesti rankkaa.

  Ahkera lukijasi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sinulle<3! Voi tsiisus miten pelkäsin ja se on todellakin rankka laji..

   Poista
 14. ooh, voi ei!!! Jaksamista lapsukaiselle ja perheelle! Sairaalareissut on aina ikäviä :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vaikka sairaalareissu olikin ihan uusi kokemus, en toivo sitä enää koskaan tapahtuvaksi. En itselle enkä kenellekään toiselle.. Vaikka siellä onkin huippuammattilaisia ja jokainen potilas varmasti parhaissa mahdollisissa käsissä:)

   Poista

© Business Woman. All rights reserved. Designed with Happy days.