Vaaleanharmaata

26.9.2012

Sinistä, beigeruskeaa (onkohan se edes väri?) ja harmaan eri sävyjä on näköjään päätynyt useimmiten päälle tänä syksynä. Eihän siinä mitään, vaikka ei ne nyt niin järin pirteitä värejä olekaan. Syksyllä kai kuuluukin olla hieman melankolinen, tai siis on varovainen lupa olla sellainen:)

Tämä vaaleanharmaa kynähamekin on taas vaihteeksi Zarasta peräisin. Miten ihmeessä sieltä aina löytyykin kaikkea kivaa.. Hame sai tässä asutestauksessa parikseen viime syksynä Lontoosta ostamani Banana Republicin vähän tummemman harmaan paidan. Tein muuten tästä ihanasta Lontoosta ostamastani asusta postauksen jo viime vuonna ja nyt odottelen taas sopivaa hetkeä laittaa tämä(kin) kokoharmaa hameasu taas pitkästä aikaa töihin. Aika siihen on jo käsillä, jess.

Olen muuten hitusen arka käyttämään tämmöisiä neuleyläosia hameitten kanssa ja sempä tähden jakku täytyykin aina olla jossain lähettyvillä. Ihan supervirallisen tästä hameesta saa helposti, kun sen yhdistää vaikkapa tähän Sand´n valkoiseen röyhelöpaitaan. Kuvia kyseisestä asusta on varmasti luvassa, kunhan taas kohtaamme kameran kanssa, heh. 

Mukavaa sadeillan jatkoa! 
Miten tulikin mieleeni, että pikkujoulukausikin lähestyy jo kovaa vauhtia;)

7 kommenttia:

 1. Vaalean harmaa on kylla niin kaunis!
  Ala viela muistuta pikkujouluista! Meilla taalla kun tuntuu kesa viela jatkuvan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä nyt kelpaisi olla siellä Keski-Euroopassa:) Ja aika monessa muussakin paikassa, jossa EI AINA VAAN SATAIS, dääm! Jostain on katsos otettava iloa ja valoa, jota luonto ei meille tällä hetkellä tarjoile. Eli ajatukset on kivaa suunnata vaikkapa pikkujouluaikaan:)

   Poista
 2. Nätit vaatteet, niin kuin aina sinulla!
  (nyt vasta tajusin että mullakin on noi kengät jotka on kuvassa!)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on (öhöm-köhöm) nämä kengät kolmessa värissä eli nude, musta ja leokuvioinen:) Ja voi tsiisus, miten huono lesti näissä onkaan.. Saa olla kyllä melkoinen virtuoosi, joka kävelee vaikkapa pari tuntia näillä putkeen. Nätit, mutta pirun huonot.

   Poista
  2. tiedän... siis että huonot kävellä. Ostin ne yksiin juhliin (bileisiin) ja loppuillan(yön) tanssinkin sukkasilteen :)

   Poista
 3. Harmaa näyttää muilla nätiltä, itse en omista yhtään harmaata vaatekappaletta (!). Apua, pikkujoulukausi. Ei kai se nyt vielä ole lähellä, vastahan oli kesä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Harmaa on kieltämättä "seinäruusun" väri:) Se on myös mahdottoman hyvä väri valita niihin tilanteisiin, jolloin ei ole mitään mielenkiintoa erottautua vaikkapa tapetista:) Joskus on niin mahdottoman kiva olla osa vaikkapa just sitä tapettia.. Erityisesti näin harmaana päivänä ja masentavien syyssäitten aikaan.

   Poista

© Business Woman. All rights reserved. Designed with Happy days.