Uutta Louis Vuittonia

8.9.2012

Olen viime aikoina etsinyt, tai siis lähinnä miettinyt, että tarvisin kipeästi jonkin pienen laukun, jossa pitäisi olla seuraavat reunaehdot:

 • Sen täytyy olla kooltaan pieni
 • Siitä huolimatta siihen täytyy mahtua lompakko, kännykkä, avaimet ja huulipuna
 • Siinä täytyy olla sen verran pitkä hihna, että sen voi laittaa olan yli
 • Sen täytyy olla tietysti myös hyvännäköinen ja että se sopii yhteen työvaatteidenkin kanssa.
Jos poistun työpaikaltani vaikkapa syömään, on kädet yleensä täynnä tavaraa, kun en oikein viitsi ottaa koko käsilaukkua mukaan joka tilanteessa. Pieni laukku vain yksinkertaisesti helpottaisi elämää.

Kun näin Madeleinella tämän Louis Vuittonin Milla -clutchin, ajattelin että ompas sievä. Mutta minun tarpeisiini ihan liian pieni. Etsintä, tai siis mietintä asian ratkaisemiseksi jatkukoon.

Kun viimeksi tapasimme Marjukan kanssa, hänellä oli ihana Mulberryn kassi kainalossaan ja suorastaan vaadin nähdä sen sisällön:) Sieltähän paljastui silmiä hivelevän kaunis Lily -laukkunen. Konjakinruskea kaunokainen oli juuri sellainen, mitä kipeästi tarvitsisin. Mutta se hinta.. Ajattelin, että omaan käyttötarkoitukseeni se on yksinkertaisesti liian arvokas.

Sitten yhtenä kauniina leppoisana sunnuntaiaamuna löysin uuden blogituttavuuden eli Mussun Daydreaming -blogin, ja siellä tämän ihanan Eva -laukun. Ei muuta kuin Louis Vuittonin liikkeeseen katsomaan laukkua livenä ja arvioimaan sen soveltuvuutta minun tarpeisiini. 

Eipä siinä kauaa mennyt, kun totesin, että se on juuri sellainen mitä tarvitsen. Kaikki elementit ovat kohdallaan, eikä mistään reunaehdosta tarvitse tinkiä. Plussaa on se, että Eva soveltuu vallan mainiosti myös juhlavampaan käyttöön, kunhan vaan irroittaa nahkahihnan.

Kunhan tästä taas hieman ryhdistäydyn, otan laukun asukuviin mukaan. Nyt on kuitenkin leppoisan lauantain aika <3!14 kommenttia:

 1. Hyva hankinta! Mulla on ollut Eva clutch kovassa kaytossa, erittain kaytannollinen pikkulaukku moneen tilanteeseen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäkin toivon hänen kanssaan pitkää yhteistä taivalta ja nimenomaan käytännön sanelemiin tilanteisiin apulaisen asemassa:)
   Mukavaa viikonlopun jatkoa Sinulle!

   Poista
 2. Kiva kun löysit itsellesi tarkoitukseen sopivan laukun ja maltoit rauhassa etsiä! Minä en oikein ole päässyt "sisälle" tuohon LV-kuosiin enkä materiaaliin, kun jotenkin kaipaan sitä pehmeän nahan tuntua? Tosin, eipä ole kyllä tullut hiplattua noita laukkuja, etten tiedä vaikka olisivat kuin pehmeitä..
  Itsellä hakusessa taas se iso laukku, se mihin saan kaikki kamat kun menen töihin tms. meikkipussit, vesipullon, aurinkolasit, silmälasit ja mitä sitä nyt naiset yleensä mukanaan kantaa :) Haku päällä siis myös täällä ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minulla on työlaukkuna kesän jälkeen ollut Longchamp, jota jo täällä blogissakin esittelin. Se on Uskomattoman Tilava ja huippukäytännöllinen! Siinä siis yksi vinkki:)

   Poista
 3. Onpas kyllä söpönen laukku:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, toivottavasti se on käytössäkin yhtä hyvä apulainen kuin se on söpökin:)

   Poista
 4. Vau tuo on kyllä upea :)

  VastaaPoista
 5. Vastaukset
  1. Eva ja Lily -> varsinaisia söpöläisiä molemmat:)

   Poista
 6. Onnea uudelle laukulle! Kyllä nyt kelpaa. Ja hauska tarina, kuinka monen mutkan jälkeen päädyit tähän yksilöön.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä nyt tosiaan kelpaa tallustella, kun kädetkin on viimein vapaina:)

   Poista
 7. Kaunis laukku! Itselläni on Lily haavelistalla mutta toisaalta joku LV:n pieni laukku kiinnostaisi myös... Aurinkoista sunnuntaita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli jännää huomata että tämäkin malli oli piilossa. Ilman myyjän apua ei liikkeessä selviä jos ei tiedä tarkkaan mitä etsii. Tiedä sitten mitä kaikkea sieltä kaapeista löytyy..
   Eva on kiva juurikin monikäyttöisyyden tähden ja Milla on taas enemmänkin lompakko kuin laukku.

   Poista

© Business Woman. All rights reserved. Designed with Happy days.