Takkeja tarjolla

30.9.2012

Ihan vaan tiedoksenne, että tänään päättyy Stockmannin kanta-asiakkalle suunnattu tarjous, jossa kaikista takeista saa 20 % alennuksen. Tekin, joitten lähelle Stockmann ei vielä ole rantautunut, pääsette nettikaupan kautta osalliseksi tarjouksista. Kanta-asiakkuudenkin saa helposti täyttämällä hakemuksen vaikkapa tämän linkin kautta.

Tässä kollaasien muodossa joitakin esimerkkejä omista suosikkitakeistani. Mainittakoon, että vaikkapa Parajumpersin (PJS) takkeja on erittäin vaikeaa löytää mistään päin maailmaa alennusrekeistä! Ja kuten ehkä jo tiedätte, itse suosin kyseistä merkkiä maasta marsiin.
Haluaisin tänä syksynä ostaa hieman löysemmän mallisen villakangastakin, jonka alle mahtuisi vaivatta isotkin neuleet ja jakkupuvut. Ihastuin ikihyviksi Samujin mallistoon, joista alla olevassa kollaasissa on parikin versiota. Aivan ihania! Tiger Of Swedenin takki edustaa hieman kliinisempää ja perinteisempää löysän villakangastakin mallia. Kiva on sekin ja ehkäpä varmempi valinta sille, joka ei uskaltaudu kokeilulinjalle.

Kolmanteen kollaasiin keräsin Stockmannin valikoimista perinteisiä villakangastakkeja, jotka nousivat omaan silmääni ainakin kokeilemisen arvoisiksi.

Jotta miehiä ei unohdettaisi ihan joka ikinen kerta, keräsin kollaasiin omia suosikkeja heillekin. Perinteinen duffeli näyttää kivalta miestenkin päällä, vihreä Elvinen versio edustaa parka-osastoa ja Sandin villakangastakki sopii vaikkapa businesskäyttöön vallan mainiosti.

Jotta kokeilusta olisi tehty helppoa, saa syyskuun ajan Stockmannilta paketteja ilman toimituskuluja. Rohkeasti siis vaan kokeilemaan:)

Seuraa blogiani:

6 kommenttia:

 1. Ostin Haloselta mustan villakangastakin muutama viikko sitten kummitätini hautajaisiin, maksoi alle 200.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Halosen valikoimat on mulle vähän vieraat.. En tunne liikettä oikeastaan ollenkaan. Mutta uskon, että sieltä löytyy oikein mainioita vaihtoehtoja, sen verran olen siitä kyllä kuullut. Pitääkin käydä joku kerta, kun se sattuu kohdalle:)

   Poista
 2. Boss on näistä se, jota ensimmäisenä sovittaisin. Mutta duffeli on kyllä hyvin soma.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Duffelin haluaisin myös joskus itselleni, olen siitä jo pitkään "haaveillut". Tyylinikkarimiehetkin ovat sen jo omineet itselleen:)

   Poista
 3. Voi tuo Tigerin "pippuritweedinen" vei sydämeni heti! No, viime talvena hankin villakangastakin, joten luulen, että tänä talvena jää nuo hankinnat tekemättä :)
  Duffeli on vaan vuodesta toiseen niin kiva takki. Muistan kun joskus nuorempana ompelin itselleni kirkkaanpunaisen duffelin :) Sitä tuli käytettyä tosi monta vuotta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tigerillä on kieltämättä mallistosta toiseen aika mageita vaihtoehtoja!
   Mutta siis - ompelit itse duffelin!!? Mullakin oli muuten lapsena sellainen sukulaisen ompelema kelsiturkki ja se oli NIIN siisti! Olin pakahtua ylpeydestä, kun pidin sitä päällä:)

   Poista

© Business Woman. All rights reserved. Designed with Happy days.