Syntymäpäiväjuhlat metsästysmajalla

24.9.2012

Lauantaina säntäsin kiireen vilkkaa bloggaritapaamisen jälkeen ystäväperheen syntymäpäiväjuhliin. Niitä vietettiin päivänsankarin ronskiin tyyliin ja metsästysharrastuksestaan johtuen paikallisella metsästysmajalla. Kuten paikkavalinnastakin voi päätellä, ei juhlissa pukeuduttu juhlavaatteisiin, vaan jo kutsussa toivottiin ihan tavallista pukeutumista.

Siinä missä päivällä söimme ihanien blogikolleegojen kanssa hienosti Ravintola Juuressa pikkuruisia sapaksia, näissä juhlissa juhlapöytää koristi keskiaikaiseen tyyliin puolikas grillattu possu. Kuvakin löytyy, mutta jotenkin se oli niin brutaali, että päätin jättää näyttämättä teille.

Minun juhlavaatteet eivät ole todellakaan mitenkään juhlavat vaan edustavat kutsussakin toivottua tavallista arkityyliä.

Evakin pääsi käsivarsille, nyt tosin juhlavammassa muodossaan eli ilman pitkää nahkahihnaa.


Jakku: Massimo Dutti (Lontoo)
Farkut: Guess
Paita: Zara
Huivi: Burberry
Clutch: LV Eva
Ballerinat: Jessiegirl

Seuraa blogiani:

14 kommenttia:

 1. Minusta oikein kaunis juhlalookki ja ehdottomasti myös sopiva paikkaan nähden. Kaunista ja juhlavaa ehdottomasti, kuvat ovat mielettömän kauniita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siihen paikkaan asu on ihan ookoo, mutta ei tästä kyllä juhlavaa saa.. Paitsi, että laukku on juhlaversiossaan ja se toi ainakin itselle hitusen enemmän juhlalook -fiilistä:)

   Poista
 2. Tunnelmallisia kuvat, tyylikäs juhlavieras. Kyllä näistä kärrille pääsee. Grilliruoka on harvemmin kovin kuvauksellista :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Unohdimpa mainita, että minä en siihen possuun koskenut.. Se oli kyllä niin brutaalia katsottavaa, kun sillä oli hampaatkin irvessä siinä juhlapöydällä ollessansa.. Muuten juhlat oli kyllä ihanan tunnelmalliset ja just isännän näköiset:) Karattiin tyttären kanssa rantamaisemiin hiukka kuvaamaan:)

   Poista
 3. Voi miten kauniita kuvia, tykkään niin tuosta sinisestä iltahämärästä. Keskiaikaiseen tyyliin grillattu porsaskin kuulostaa houkuttelevalta, vaikkei ehkä näyttäisikään salonkikelpoiselta ;-D.

  Ja hyvältä näyttävä arkityylikin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Merja:) Olit muuten Iltalehdessä luetuin juttu jossain vaiheessa iltaa kun poikkesin lukemaan nettiversion:) Mahtavaa ja hihkuin heti kotonakin, että hei - minäpä tiedän tämän leidin:)

   Poista
  2. Niinpä taisin olla, tämä nettilehtijuttu tuli minulle vähän yllätyksenä ja minua rupeaa jo vähitellen kyllästyttämään tuo naama. Enköhän ole jo sen viidentoista minuutin julkisuuteni käyttänyt ;-D. Mutta joka leikkiin lähtee leikin kestäköön.

   Poista
 4. Tuo Eva clutch on vaan niin kaunis, käytännöllinen ja muuntautuva hihnojensa ansiosta. Omistan samaisen laukun Damier kuosilla. Pohdin pitkään monogrammin ja Damierin välillä. Damier-kuosisen Evan kultaisessa laatassa oli LV:n lippulaivakonttorin tiedot ja kun kerran laukku tuli sieltä ostettua, on laukku nyt elävä muisto Pariisin reissusta :) lippulaivamyymälä kyllä itsessään on jo nähtävyys, kannattaa käydä tutustumassa jos Pariisiin suuntaa.

  Jenni

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos jossain vaiheessa lähden (lue: pääsen) käymään Pariisissa, on se aivan ehdoton paikka! Melkein nähtävyys numero 1:) Tykkään kyllä Evasta ja tiedätkö - se on ollut mulla töissä joka ikinen päivä ja käytössä parhaimmillaan just vaikkapa ruokatunnin aikaan. Silloin on mukana lompakko, kännykkä, avainnippu ja ruokalappu:) Ja tietty huulipuna, hih.

   Poista
 5. Tervetuloa osallistumaan arvontaan blogissani: http://dayafterday2012.blogspot.fi/2012/09/ensimmainen-arvontani_22.html
  :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kutsusta:) Tsemppiä Sinulle sekä arvontaan että elämään muutenkin<3!

   Poista
 6. Tunnelmalliset kuvat!
  Mie odotan omia 50-kymppisiä,sillä olen syntynyt elokuussa.Suunnitelmat ovat alustavia;lyhtyjä,oranssin värisiä kukkia,musiikkia,ruokaa jne.
  Pimeät ja toivottavasti lämpimät elokuun illat ovat niin parasta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niimpä! Niihin juhliinhan on vielä ainakin 25 vuotta:) Toisaalta, hyvä ne on ajoissa suunnitella!!

   Poista
  2. Juu niin ja son hyvä puolessa välissä aloittaa valmistelut:D

   Poista

© Business Woman. All rights reserved. Designed with Happy days.