Silmälasit ja etananteurastusta

20.9.2012

Vihdoinkin. Nyt ne on viimeinkin saapuneet ja mikä ihana tunne! Laittaa silmilleen lasit, joilla jopa näkee jotain. Ne edelliset versiot oli todelliset katastrofit - niillä ei nimittäin nähnyt muuta kuin pelkkää mössöä. Ja kun valitettavasti tarvitsen silmille apuvälineet päivittäisessä elämisessä, niin olihan se hetki niitten kanssa aika ikävää aikaa.

No joo, nyt on päässä säädöiltään sellaiset silmälasit kuin niitten pitääkin olla ja elämä tuntuu kaikin puolin valoisalta. Onni on pienistä (mutta tärkeistä) asioista kiinni:)

Muistatteko kun kerroin teille julistamastani etanasodasta? Olen nyt jokaisena sateisena päivänä keräillyt niitä ihan järkyttävät määrät ja hävittänyt ne ohjeitten mukaan eli mahdollisimman luonnonmukaisesti. Ja voin rehellisyyden nimissä sanoa, että ei se mitään mukavaa puuhaa ole. Välillä on tullut jopa miettineeksi, että mitäköhän niittenkin päässä liikkuu. (Ihminen on inhimillinen olento, jopa etanoita kohtaan..) 

Viime yönä sitten näin hyvinkin todellisen tuntuisen unen, jonka on pakko johtua näistä omista viimeaikaisista etananteurastuspuuhista. Olin siinä unessa seilaamassa myrskyisällä merellä, kunnes iso aalto tuli ja pyöräytti paatin ympäri. Olin aluksen sisätiloissa ja seurasin, kuinka se vajosi ja vajosi kohden pohjaa. Siinä minä sitten mietin, että tässäkö tämä elämä minun osaltani oli.. Ahdistava tunne oli niin voimakas, että tietenkin heräsin siihen. 

Ensimmäinen ajatus oli, että jospa vaikka lopettaisin etanoitten ahdistelun ja antaisin niitten rauhassa valloittaa tämän maailman. En minä niille kuitenkaan yksin mitään mahda.. Levitköön minun puolestani.

PS. Kuvasarjassa huomion kiinnittäminen hiusten juurikasvuun on ehdottoman kiellettyä:)

10 kommenttia:

 1. Kivan kevyet. Mun pitäisi mennä myös silmälääkärin juttusille.

  Voi, meidän piti virittää hiirenloukku taannoin kesäpaikkaan. Löytyi sieltä sitten hiirikin ennen pitkää. Tytär pyysi anteeksi karua loppua. Minä pelastelen kastematoja, kun ovat eksyneet keskelle jalkakäytävää ja kuivuminen uhkaa. Ei musta olisi ollut uudisraivaajaksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä kävi tuuri, että uudisraivauksen tekivät meitä rohkeammat ihmiset:)

   Poista
 2. Hyvät lasit, pehmeä väri sopii kauniisti sun väreihin!

  Eikö ole jännä, miten ne erinäiset tapahtumat ym. tulevat uniin! Mulla seikkailee niissä usein meidän kilpikonnat. Olen unohtanut ruokkia tai muuta vastaavaa =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voisin kuvitella, että näitä laseja olis helppoa yhdistää kaikkinaisiin asuihin. Aika näyttää..

   Turtles-parat:)

   Poista
 3. Mun on vaikea liiskata edes kärpästä.. minusta ei ole sun auttajaksi etanasodassa :D Toki jos sisään jotkut örkit tunkevat niin sitten pitäisi tehdä jotain, tai sanoisin miehelleni että tee jotain!! :) Etanat varmaan valloittavat maailman jos sinäkään et niitä hävitä...
  Olipa ikävä painajainen, unet ovat välillä niin kummallisia ja toden tuntuisia.. Ensi yöksi toivon sulle kauniita unia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yhtenä "kauniina" sateisena aamuna totesin, että etanat olivat kansoittaneet jo ulko-ovenkin. Silloin oli pakko käydä ostamassa kaupasta vettä väkevämpää etanantappoainetta. Tänäänkin sataa, eikä etana-armeijasta ole visuaalista havaintoa.. Se toimi?

   Poista
 4. Oikein kivat lasit, sopivat todella hyvin!

  Minä varmasti kukistuisin itsekin etanoiden hävittämiseen, tsemppiä siihen hommaan, oli päätös mikä tahansa.

  Oikein ihanaa syksyistä viikonloppua! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eilen, bloggaritärkeänä lauantaina, aurinko paistoi melkein kirkkaalta taivaalta! Nyt sunnuntaina on taas synkkääkin synkempi syyssää, mutta ihan sama: Minulla on 24h kotipäivä:)
   Ihmiset uneksivat ikuisesta elämästä ja ihmettelenkin suuresti, jos he eivät keksi, mitä tekisivät sateisena sunnuntaipäivänä:)
   Oikein ihanaa sateisen sunnuntain jatkoa Sinullekin Dahlia!

   Poista
 5. Hyvännäköiset lasit sulla! Löysin blogisi viime viikolla. Sulla on tosi kiva tyyli, josta saa hyviä ideoita omaan työpukeutumiseen. Musta on kiva, että yhdistelet laadukkaisiin klassikkoihin tuoretta twistiä. Itse olen alta kolmenkymmenen ja työporukkani nuorin. Kiinnitän aika paljon huomiota asiallisehkoon pukeutumiseen, mutta haluaisin silti näyttää klassisesta tyylistäni huolimatta sopivan muodikkaalta. Jään seuraamaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiva kun löysit tänne! Toivottavasti pystyn tarjoilemaan Sinulle vinkkejä ja ideoita työpukeutumiseen jatkossakin joten - ollaan kuulolla:)

   Poista

© Business Woman. All rights reserved. Designed with Happy days.