Hajuvesiä Sokoksen 3+1 päiviltä

28.9.2012

Teillä ei varmaankaan ole jäänyt huomaamatta, että Sokoksella vietetään nyt 3+1 päiviä.. Minulla nimittäin meinasi mennä tämäkin häppöning ihan ohi, mutta "onneksi" olin työpaikan kahvihuoneessa "oikeassa seurassa". Siellä oli nimittäin tapahtuman esitteet hienosti kaikkien meidän kahvittelijoiden katsottavina ja mikä parasta (?) - Sokos sijaitsee ihan työpaikan lähettyvillä.

Olettaisin, että Sokoksen esite on tipahtanut meidänkin postilaatikkoon, mutta enhän minä sitä ole kotona edes avannut. Roskiin ne esitteet menee, suorinta tietä.

Noh, tulipa sitten avattua tosiaan kyseinen esite työpaikalla ja bongasin sieltä hajuvesiä, joita olin miettinyt hankkivani jossain vaiheessa. Nimittäin sekä Burberryn Brit Pour Femme että Pour Femme -tuoksut ovat sellaisia tuoksuja, joita olen näytepullon muodossa päässyt tuoksuttelemaan ja ihastunut niihin. Nyt Sokoksen tarjouspäivillä kyseiset hajuvedet olivat molemmat tarjouksessa ja vieläpä 30 ml:n pulloissa. Se on juuri sopiva koko hajuvesipullolle enkä todellakaan halua yhtään milliä isompaa pulloa. 

Edellisten 3+1 -päivien aikaan ostin muuten Burberryn London Edt -tuoksun, myös 30 ml pullossa, joten minun Burberryn tuoksukokoelmani alkaa olla aikalailla valmis. 

Oletteko te tehneet hyviä löytöjä Sokoksen 3+1 -päiviltä?
Vinkatkaa ihmeessä, koska päivät jatkuvat vielä 30.9 saakka!

Edessä oikealla: Burberry Pour Femme
Edessä vasemmalla: Burberry Brit Pour Femme
Takana: Burberry London Edt

Seuraa blogiani:

2 kommenttia:

 1. Omat ostokset noilta päiviltä jäivät kokonaiseen kolmeen tuotteeseen, jotka vielä laiskuuksissani tilasin netistä. Sokos oli ilahduttavasti avannut kauneuden verkkokauppaansa kodin puolen ja päivien ajan postikulut ovat ilmaiset, joten päätin säästää itseni ruuhkalta. Ostoskoriin tippuivat Biothermin vaaleanpunapulloiset putsarit niissä isommissa purkeissa sekä vuosien saatossa hajonneiden Aino Aallon juomalasien tilalle neljä uutta.

  Laiskaahan se oli netistä tilata, mutta totesin, että jäi ainakin ne samat heräteostokset tekemättä kuin aina aikaisemmin. Ei ollut kasaa dödöjä, vanulappuja eikä suihkugeelejä kun ei tarvinnut kassalle jonotella :D Vaatteethan jäivät nyt katsomatta, mutta syksyn kiireissä tämä oli parempi vaihtoehto itselle :)

  Hyvää viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Netti on paras, mutta vaarallinen paikka shoppailla:) Täällä jos jossain tulee herätteitä, ainakin meikäläiselle.. Mutta, eipähän tarvi todellakaan seistä kassajonoissa ja ruuhkissa. Minä käväisin hakemassa omani sellaiseen hetkeen, että ruuhkia ei ollut mailla eikä halmeilla:)

   Poista

© Business Woman. All rights reserved. Designed with Happy days.