Burberry -kynnet

10.9.2012

Sunnuntaista muodostui superaktiivinen päivä. Hain naapurilta mehulinkoa lainaan ja mehustin ämpärillisen punaherukoita. Jotta mehut saivat tilaa pakkasesta, oli sitä hiukan järjesteltävä sitä ennen. Kaivoin kaikki vähintään kaksi vuotta vanhat marjat pakasteesta ulos ja tein nekin mehuksi. Pakastin 12 litraa ihan mielettömän hyviä mehuja odottelemaan flunssa-aallon saapumista. Paitsi että ei ne säily niin kauaa, ne on juotuna todennäköisesti jo ennen kuin lumi tulee maahan. Joukossa on mm. 3 litraa karpalomehua, joten kylläpä nyt kelpaa.

Eli kotitöitä on sunnuntaina tehty taas niin, että kynsiä on turha lakkailla liian aikaisessa vaiheessa. Ainakaan minun menossa ei lakkaus kestä eilisen kaltaisia kotisunnuntaipäiviä. Joka tapauksessa - pääsin taas eilen 13-vuotiaan tyttären kynsistudioon ja hänellä olikin esittää minulle kokeiluun huippuidea - nimittäin Burberry kynnet.

Tässä näette lopputuloksen:) Ne pohjustettiin kuvassa näkyvällä Mavalan lakalla. Alla myös tämän hetkinen lemppari tuoksuni - Burberry London by Burberry, koska se sattui käymään tähän kuvaan niin mainiosti:)Seuraa blogiani:

18 kommenttia:

 1. Oi että kun on taitavasti tehdyt kynnet. Syksyn marjat on ihana saada pakkaseen, meillä ne tuppaavat olemaan ennen kaikkea vadelmia, minä kun niitä suurkulutan. Onneksi on kiltti anoppi, joka pakkaa aina siellä käydessä mukaan pakastettuja vattuja enemmän kuin pakastin vetäisi ja antaa mustaherukkamehujakin mukaan riittävissä määrin. Hemmoteltu on olo, kun saa nauttia herkuista.

  Hyvää alkanutta viikkoa sinne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onnittelut anopista:) Syksyisin tykkään tosi pajon tehdä ja värkkäillä näitä marjajuttuja ihan itse. Ne tuntuu jotenkin paljon arvokkaammilta, kun on itse omin käsin kerännyt ja värkkäillyt valmiiksi asti. Omenat tapaan keittää supersupersileäksi omenahilloksi ja sitä työtä jatkan vielä ensikin viikonloppuna. Muutama hillopurkki täytyy siis vielä hankkia.
   Olen kyllä ihaillut itsekin omia kynsiäni tänään:) Ne on vaan jotenkin niin hauskat.

   Poista
 2. sun blogisi on työpäivän Strawberry Margarita :) Terveisiä Virosta, _Kaia

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kaia kauniista sanoistasi <3! Terveiset myös Viroon!

   Poista
 3. Oi, kun on kauniit kynnet! :) Taitavasti tehty.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta tosiaan, ne on tehty taitavasti, ja ihan vapaalla kädellä, tuosta noin vaan:) Hän on kyllä tosi taitava ja vieläpä kekseliäs! En olisi ikikuuna päivänä keksinyt ehdottaa hänelle tämmöistä printtiä kynsille.

   Poista
 4. Hienot kynnet ja sopinee uusien silmälasien seuraksi. Varmasti kerää katseita. Taitavasti toteutettu palkinto mehu-urakkasi jälkeen.
  terv.Birgitta

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä idea! Tosin, saan ne silmälasit vasta ehkä reilun viikon kuluttua käyttöön.. Niissä ei ole kylläkään tätä ruutukuosia, ne on ihan yksiväriset beiget. Mutta värimaailmahan on sama:)

   Poista
 5. Tajuttoman mageet!!!!

  VastaaPoista
 6. Vastaukset
  1. Miten jotkut ihmiset kykenee aina vaan uudelleen ja uudelleen tuottamaan luovuutta.. Minusta ei olisi ikinä siihen ja sen tähden ihailen ihmisiä jotka sen taidon omistavat. Omassa työssäni olen mielestäni luova, mutta auta armias kun mennään vaikkapa sisustuspuolelle, meikäläisen ideat ei lennä sitten yhtään. .

   Poista
 7. Hauskat kynnet! Tosi kivat :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. I like them too:)
   Töissä vaan ei kukaan huomannut.. Kertonee siitä, että siellä fokus on jossain ihan muualla kuin mitä se on täällä blogissa:) Ihanaa viettää kaksi täysin eri elämää:)

   Poista
 8. Kiva leikitellä ja rikkoa "tiukkaa businesskoodia" vaikka kynsillä :) Hauskaa ja tosi taitavasti tehdyt kynnet, wautsi sun tyttö on tosi taitava!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yllättävää kyllä, aika harva on huomannut nämä töissä.. Muutama miespuolinen kollega vain! Vaikka kynnet näyttää kuvissa hallitsevalta, niin ei nämä sitten kuitenkaan hyppineet silmille:)

   Poista
 9. Tosi hienot! Mun vakkarilounaspaikan vieressä on kynsistudio ja sieltä näyttää saavan kaikkea LV:n printistä Chaneliin. Mietin kyllä miten ne pienet kirjaimet on tehty, ilmeisesti jotakin muottia käyttäen...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi! Jännää! Totta totisesti: Chanel taitaa olla aika paljon helpompi toteuttaa kuin vaikkapa juuri LV:)

   Poista

© Business Woman. All rights reserved. Designed with Happy days.