Menneen (?) kesän suosikkiasuja

9.8.2012

Illat on olleet sen verran tiivistä aikaa, että en ole oikein ehtinyt kameran eteen. Kuvia on siis heikonlaisesti tarjolla. Ja kun on nuo olympialaisetkin.. Kauniita ihmisiä ruudun täydeltä joka jumalan ilta! Ai että mitä luksusta! Mistäköhän sellaisia takamuksia sais itselleenkin? Peppujumppaa, peppujumppaa - sanoisi Jutta G. Ja on niin oikeassa. 

Koska muita kuvia ei ole tarjolla, ja kesäkin uhkaa olla päättymäisillään, laitanpa kuvia omista menneen  kesän suosikkiasuista. Eihän nämä asut näytä miltään, kunhan syksy ihan virallisesti alkaa. 

Aamulla oli muuten asteita alle 15 ja taisi jäädä viimeiseksi aamuksi ilman sukkahousuja. Enää en suostu palelemaan.

Farkkuhame ja sininen Polo Ralph Lauren´n pikeepaita (vai sanotaanko näitä pikeepaidoiksi?) Kesän ykköspaita.


Farkut ja punavalkoinen Ralph Lauren´n raitapaita. Ja vieläpä kultaisilla napeilla somistettuna. 
Jaettu ykköstila tällekin paidalle. (Tämä poikavauva oli muuten kesällä yökyläilemässä meillä, ilman vanhempiaan. Aika huikeaa ja jännittävää oli päästä häntä hoitamaan. 
Ja meillähän meni tosi hienosti.) 


Kohta on jo onneksi viikonloppu. Ja minä pääsen paremmalla ajalla oman suosikkiharrastukseni pariin. Saatanpa esitellä teille vaikkapa pari uutta syksyn hankintaa..

Kunnes taas eli siihen saakka:)

Seuraa blogiani:

10 kommenttia:

 1. Mäkin olen miettinyt ovatko pikeepaidat enää pikeepaitoja vai kenties tennispaitoja? Jotain muuta?

  Voi kun teillä on ollut suloinen yökyläläinen. Meillekin saisi tulla käymään :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vauvat on kyllä ihania! Tämä pikkuherra on muuten just oppinut konttaamaan. Voi sitä riemua, kun maailma on avautunut hänelle ihan uudella tavalla.

   Jos suurin osa ymmärtää, mitä tarkoittaa pikeepaita, niin silloinhan se on oikea termi;) Mulle sano yks stylisti kerran, että paras vapaa-ajan look on sellainen golf-asu. Ja että paidassa pitää vapaa-ajallakin olla kaulus.

   Poista
 2. Tuo ylempi asu on ihan täydellinen, viihtyisin itsekin hyvin tuollaisessa! =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Mape! Kiva kun kommentoit!! Kerroinkin juuri tuossa ylempänä Johannalle, että golf-asu on aikuiseen makuun aika hyvä valinta aina. Farkut ei vaan taida kuulua kankaana siihen(kään) tyyliin, mutta sinnepäin.. Mulla oli pitkään pikeepaidat nounou -listalla, mutta yllättäen olen tykännyt tästä versiosta tosi paljon.

   Poista
 3. Kivat nuo RL puserot! Kyllä se minusta on pikeepaita edelleen:D
  Kyllä oli niin surkea kesä ettei sitä voi edes kesäksi kutsua...
  Pikku poika sopii vallan mainiosti rouvan syliin.Hellyyttävä kuva teistä!
  Hyvää viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Paras asuste;)
   Mikä viikonloppu - kohta alkaa keihäsfinaali!!!

   Poista
 4. Tämän kesän kunniaksi on sanottava, että kerrankin ei tuntunut siltä, että olisi säiden puolesta ollut kurja lähteä Suomesta pois Irlantiin. Kyllä, siellä satoi vettä, mutta siellä oli sen viisi päivää ainakin lämmin (vaikkakin sitten kostea). Viime kesänä tilanne ei ollut sama.

  Kyllä se minusta on pikeepaita, vaikka saatan olla pudonnut kokonaan muodista tämän kanssa minäkin. Kaunis kokonaisuus se on silti :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minusta muoti on nykyään niin monenkirjavaa, että mikä tahansa on muotia, kun sen kantaa oikein ja nätisti. Ja jos itsellä on hyvä ja itsevarma olo, niin mikä tahansa asia on muotia. Eli et sinä ole pudonnut..

   Mukavaa, että Irlannin matka meni hienosti ja säätkin oli suosiolliset! Loma on aina loma ja siinä mielessä "voissa paistettu":)

   Poista
 5. Kyllä se mun kaapissa ainakin on pikeepaita ;)Jep, kesä oli kyllä kelien puolesta ihan kelvoton, mutt toisaalta sain tehtyä sellaisia juttuja lomalla, joita en ikinä muuten ois saanu koko syksynä tehtyä. Että oli niistä sadepäivistä iloakin ;)

  Sukkikset jalkaan vaan toivottelee toinen vilukissa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, meikäläisen sukkahousuton kausi loppui perjantaina, kun asteita oli aamulla kuuden aikaan vaan muutama. Hyvä ettei mennyt pakkasen puolelle!
   Mutta eipä sen väliä - syyskuussa viimeistään on kaikkea kivaa luvassa:)

   Poista

© Business Woman. All rights reserved. Designed with Happy days.