Burberryä

18.8.2012

Yksien silmälasien kanssa eläminen on käynyt liian hankalaksi. Ne tahtoo olla liian usein väärässä paikassa. Töissä käytän lähes aina laseja, kotona oikeastaan vaan lukiessa. Pitää yrittää olla ilman laseja niin paljon kuin mahdollista, jotta silmät ei kokonaan laiskistu.

Ajattelin, että ostan kakkoslaseiksi jotkut ihan halvat versiot. Noh, niinhän siinä sitten kävi, että kun löysin nämä Burberryn syksyn malliston kehykset, ei muut pokat näyttäneet enää miltään. En kysellyt myyjiltä niitten sopivuutta, eikä ne kotonakaan saaneet ihan varauksetonta hyväksyntää.. Näillä nyt kuitenkin mennään niin kauan kuin mennään ja sitten vaihdetaan taas uudet. 

Halusin taas isohkot lasit, joitten taakse voi kätevästi kätkeytyä ja peittäähän ne vähän ryppyjäkin.. Parin viikon päästä pääsen siis verhoutumaan näitten taakse:)

7 kommenttia:

 1. Ihanat lasit, sopivat sinulle oikein hyvin. Mietin tässä, että voisin pitää noista myös itselläni. Pitänee käydä sovittamassa.

  VastaaPoista
 2. Käyhän ihmeessä sovittamassa. Sitä ennen ei voi tietää:)

  VastaaPoista
 3. Huom :) Silmät ei laiskistu, vaikka laseja käyttäisi aina! Se ei vaikuta asiaan mitenkään.

  Nim. Optikko

  VastaaPoista
 4. Lisäys äskeiseen vielä... :) Sinulla on kiva blogi, tyylikkäitä asuja ja kiinnostavia juttuja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tosi kiva kuulla että olet viihtynyt! Itse ajattelen (todellakin ei-ammattilaisena) että kun silmiä jatkuvasti auttaa, ei niitten tarvi ponnistella näkemisen eteen ja tapahtuu laiskistumista. Niinkuin missä tahansa muussakin asiassa. Olen näin huomannut tapahtuvan oman näön kanssa, mutta ymmärrän hyvin jos ammattilaiset on toista mieltä!

   Poista
 5. Jokos olet saanut uudet lasit? Kuvaa odotellessa ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Edelliseen kommenttiin vielä liittyen- pahoittelut että vastaaminen kesti näin pitkään! Olen yksinkertaisesti unohtanut!!

   En tiedä oletko lukenut myöhempiä postauksia näihin laseihin liittyen, mutta sain ne kertaalleen enkä tullut ollenkaan niitten kanssa toimeen. Suunnilleen sokeuduin kun laitoin ne päähän. Palautin lasit takaisin liikkeesseen ja niissä olikin vahingossa tuplavahvuudet. Ne on siis edelleen teetätyksessä mutta luultavimmin minulla lähipäivinä. Kuvia siis varmasti luvassa:) Mukavaa päivää Sinulle!

   Poista

© Business Woman. All rights reserved. Designed with Happy days.