Back office -mekko

21.8.2012

Kun töissä on luvassa sopivan rento back office -päivä, ei silloin tarvitse ottaa mitään paineita pukeutumisen suhteen. Sen kunniaksi kaivoin ensimmäistä kertaa päälleni tämän Tommy Hilfigerin mekon, jonka ostin jo taannoiselta Miamin matkalta.

Mekossa on (kuten yleensä Tommyn vaatteissa) tunnusomaista sinistä, valkoista ja ripaus punaista. Punaisellahan olisi helppoa lähteä asustamaan mekkoa - vaikkapa huulipunan, vyön, huivin, kenkien, rannekorujen, kynsilakan yms. suhteen, mutta sellainen tuntuisi vähän liialliselta. Kelpuutin punaiseksi lisukkeeksi vain hiuslenksun, jolla tukka vedetään sopivan rennolle poninhännälle. Se ei ihan ehtinyt kuviin..

Poninhännästä tulikin mieleeni eräs mielenkiintoinen juttu, jonka luin Iltalehden nettisivuilta. Jutun mukaan hiusgurut ovat sitä mieltä, että kaikkein vaikeimpia ja haasteellisimpia kampauksia näytöksiä ajatellen, on juurikin poninhäntä ja toisena kampaus, jossa jakaus on luotisuora joko keskellä päätä tai sivulla. Siis mitä!? Maailman yksinkertaisimmat kampaukset, jotka pelastaa helppoudellaan minkä tahansa tukkapäivän. Eihän niitten tekemisessä ole mitään vaikeaa..

Vai olenko minä sittenkin väärässä? Olenko tehnyt kaikki nämä vuodet kyseisiä kampauksia täydellisen väärällä tekniikalla? Meibii.
Seuraa blogiani:

15 kommenttia:

 1. Kiva mekko. Sopii sinulle hyvin.

  VastaaPoista
 2. Vau, minulla on ollut keskelläpäätäjakaus ja ponnari lähes koko ikäni eikä siinä kyllä ole mitään haastavaa, oisko pitäny alkaa kampaajaksi :D.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se kieltämättä tuli itsellenikin mieleen:) Semmoisia ne miehet on.. tekee yksinkertaisista asioista niin mahdottoman monimutkaisia:)

   Poista
 3. Söde mekko :) Eikö ole kiva, kun joskus voi pitää bäkkäripäiviä, niin ettei tarvise pohdiskella pukeutumista niin tarkan pukukoodin kanssa! Minulla taas huomenna hyvin formaali kokouspäivä siellä pääkaupungissa, joten uniformua pukkaa aamulla päälle ;D

  Jkauksista mie en tiedä muuta kuin sen, mitä tyttärille tulee kampauksia tehtyä..jopa minä suoriudun lähes luotisuorasta jakauksesta, joten ei sen nyt pitäis järin vaikeaa ammattilaiselta olla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yksinkertaisestakin asiasta voi näköjään tehdä supervaikean, kun niin haluaa:)

   Bäkkäripäivät on äärimmäisen jees aina välillä!

   Poista
 4. Ihana mekko! Kuule, tänään juuri katselin Tommyn täkkejä. Valkoisia, joissa kuviointina Hilfigerin lippulogo. Ai että, kun teki mieli ostaa uudet peitot! Mietin, että vanhat varmaan täytyy jo laittaa pois kun on niin paljon pölypunkkeja (meillä kun petivaatteita ei saa pakkaseen tai saunaan), mutta muistin sitten että eihän ne niin vanhat ole. Mutta ehkä mä keksin jonkun hyvän syyn ja käyn ostamassa ne. Pitää miettiä.

  Mutta Sinun mekkosi on kaunis! Ja jaan ajatuksesi ponnarista ja jakauksesta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oih, kuulostaa aika ylelliseltä vuodevaatetukselta:)

   Poista
 5. Ihana mekko! Hämmennyin tuosta uutisesta myös, toisaalta jäin ajattelemaan asiaa pidemmälti. Suomalaiseen piikkisuoraan rukkaan kampaus on varmasti helppo tehdä, mutta entäs sitten se kaikkea muuta kuin luonnostaan suoraan tukkaan? Muuta syytä en kyllä keksi, miksi nämä olisivat jotenkin vaikeita kampauksia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Me pitkätukkaiset ei todellakaan ymmärretä moista vaikeutta:)

   Poista
 6. Mutta miksi joku haluaa sellaisen jakauksen kuin päästä puuttuisi hiuksia??

  Tuollaisen mekon sen sijaan varmasti ottaisi moni, nätti, nätti! Pidän pienistä ylläreistä (punainen napinreikä jne.), jotka vähäeleisesti kertovat, että kyseessä on laatuvaate, ilman että sitä pitää suureen ääneen huutaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aika harvalle perussuomalaiselle leidille sitä paitsi edes sopii luotisuora jakaus missään kohtaa päätä.. Pitäisi olla niin virheettömät kasvot, joten parasta, kun jakaus vähän heittelehtii;)
   Jos mekossa olisi päällehyökkäävän suuri TH:n logo (mitä kyseinen merkki kyllä myös harrastaa), niin ei kyllä olis meikäläisen mekko;)

   Poista
 7. Samaa ihmettelin miekin.Siis jakaus ja ponnari? En tajua.En oikeasti:)
  Mekko on nätti.Harmittaa etten omaa TH pitänyt kuin 2 kertaa koko kesänä:( Onneksi se on siinä mielessä ajaton ettei jäänyt kertakäyttö mekoksi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voiskohan sitä pitää myöhemminkin syksyllä tai peräti talvella.. No, tulee se kesä ensi vuonnakin:)

   Poista
  2. Tuo on totta ja varmaan vois miettiä syksylläkin,lisää neuletakin ja saapaat:)

   Poista

© Business Woman. All rights reserved. Designed with Happy days.