Rippijuhla -look

2.7.2012

Viikonloppuna tosiaan vietimme ihania pieniä perhejuhlia, kun siskontyttö pääsi ripille. Meillähän on mielettömän iso suku, joista pääosa on Suomineidon pohjoisosassa. Sen tähden parin viikon kuluttua on uudet juhlat, meidän synnyinseudullamme. Niissä juhlissa onkin sitten kutsuttuina "hiukan enemmän" porukkaa, pääasiassa siis lähisukulaisia (ja heitä todellakin riittää;)

Vasta aikuisena olen oikeastaan ymmärtänyt, kuinka iso rikkaus on, että on iso suku. Jo pelkästään lapsuuteen liittyy niin mahtavia muistoja samanikäisten serkkutyttöjen ja -poikien kanssa yhdessä vietetyistä mummola-ajoista. Se oli kuin kesäleiri konsanaan, jossa ympärillä oli pelkästään tuttuja ja tärkeitä ihmisiä.

Päivänsankarilla ei muuten ollut minkäänlaista vaatekriisiä ennen juhlaa. Hän itseasiassa alkoi edellisenä päivänä miettiä rippiasuaan. Ei auttanut muu kuin lähettää linja-auton kyydillä pikalähetyksenä muutama mekko sovitettavaksi.  Niistä hän sitten päätyi tähän kuvissa näkyvään lohenpunaiseen, hiukan intialaishenkiseen sifonkimekkoon. 

Minusta hän näytti Mielettömän kauniilta! 

Seuraa blogiani:

22 kommenttia:

 1. Onnea ripille pääsyn johdosta!
  Teuvon kuvat Noormarkusta kävi täällä ja toivottaa hyvää kesän jatkoa.

  www.ttvehkalahti.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, minä välitän terveiset! Oikein hyvää ja toivottavasti aurinkoista kesää myös Sinulle!

   Poista
 2. Todella kaunis mekko ja siskontyttösi näyttää siinä niin nätiltä. Paljon onnea vielä ripille pääsyn johdosta neidille. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hän on kyllä hyvin nätti tyttö! Ja luonteeltaankin muut huomioiva ja aina ystävällinen! Täti tykkää :)

   Poista
 3. Upea mekko, sopii loistavasti kantajalleen! :D Ensi viikolla mekin pääsemme rippijuhliin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mekko on kyllä ihana! Mukavia rippijuhlia teillekin:)

   Poista
 4. Upea mekko ja päivän sankari näyttää siinä todella kauniilta. Onnea ripillepääsystä hänelle!

  VastaaPoista
 5. Wau, kyllä on kaunis mekko ja mielettömän upea kantajallaan!

  http://moanaslife.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mekko ja tyttö sopi kyllä loistavasti yhteen! Nämä nykyajan teinit on jotenkin paljon rohkeampia pukeutumisessaan eikä kovinkaan moni valitse "hajutonta" vaihtoehtoa. Jokainen haluaa olla näyttävä ja erottua joukosta. Tai ainakin yllättävän moni. Tyttöjen korot oli myös aika hurjia! Aika monen tytön jaloissa näytti olevan 11 cm lisäkorkeutta kenkien ansiosta. Niin kyllä Siirinkin, joka on muutenkin pitkänhuiskea. Siinä jäi 180 senttiset miehet toiseksi..

   Poista
 6. Mielettömän sievä asu ja tyttö! Ihan sinun näköisesi ja myös J:n näköä löytyy. Pysähdyttekö Oulussa parin viikon päästä? Ois kiva nähdä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä vaan serkuksissa on toistensa näköä! Jos ohitamme Oulun säädylliseen aikaan.. Toisaalta voisin vaikka piipahtaa joku päivä siellä! Oulussa asuu aika monta tärkeää ystävää, joista tiedät ainakin yhden:)

   Poista
 7. Vastaukset
  1. Kyllä vaan! Hän on myös sisäisesti hyvin kaunis, mikä yhdistelmä tekee hänestä erittäin kauniin:)

   Poista
 8. Kaunis on puku ja konfirmoitu. Mikä se olikaan se hyvä marenkileivospaikka, käymme astutusreissulla Kemissä huomenna ja vois piipahtaa siellä samalla reissulla :)?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Pauska! Se omenahyve-konditoria on Miorita ja se sijaitsee Valtakadun pohjoispäässä. Niitä kyseisiä leivoksia saa vain lauantaisin elleivät ole muuttaneet pitkää perinnettä. Meidän kakkosjuhliin on muuten tilattu jo juurikin kyseiset kakut:) Nam! Mukavaa matkaa teille!

   Poista
  2. Muistinkin tuon lauantain juuri, kun olin viestin lähettänyt. Kiitos, matka on onnistunut tähän asti loistavasti ja ihan aikataulussa. Ikean Hemnes-lipasto kyydissä ja kohta Utajärvellä matkalla kohti Jymyn ja Tahkon pesispeliä Kajaanissa :).
   Pauska kännystä

   Poista
 9. Onnea rippilapselle! Nykyajan rippilapset ovat niin kovin paljon tyylikkäämpiä kuin omana aikanani. Silloin näytettiin vielä ihan keskenkasvuisilta ja juhlapukeutumisessa oli kaksi vaihtoehtoa: lapsellinen tai tätimäinen. Näin ainakin omalla paikkakunnallani. Kiitos, olipa mukava kuulla juhlasta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä täällä itsekseni nauraa hekottelen, koska asia oli juuri kuten kuvasit! Muistan kuinka itselläni oli n 3 cm korkeat 'minnihiirikengät' ja voi härregyyd miten ihmeelliset ne oli. Ja korkeat!
   Kyllä maailma on muuttunut mutta niin kai sen kuuluukin:)

   Poista
 10. Voi miten kaunis ja kuvauksellinen rippilapsi, paljon onnea hänelle. Kaunis on kyllä mekkokin, upea väri ja malli, jonka kruunaa ihanan keveän oloinen kangas.

  VastaaPoista
 11. Onnea rippitytölle! Hän on kuin kreikkalainen jumalatar tuossa asussa, todella kaunis!

  VastaaPoista

© Business Woman. All rights reserved. Designed with Happy days.