Pari ALE -hankintaa

14.7.2012

Sain sähköpostiin viestiä Tiger of Swedenin 50%:n alennusmyyntien alkamisesta. Ne on nimittäin aina syytä kurkata. Tykkään merkin mallistosta, erityisesti työvaatteina. Myös farkut olen kokenut omakseni.

Tiger of Sweden with Final Reductions. 50% off starting today in stores and online.

Katsoin netin ale-tarjonnan läpi ja pääsin myös poikkeamaan Tigerin Helsingin myymälöissä, sekä Kluuvinkadulla että Kämpin ostoskeskuksessa. Olin hieman yllättynyt, koska liikkeissä alennukset oli hurjan paljon pienempiä. Luulin, että sähköpostin viesti tarkoittaa samaa kaikissa myymälöissä. Samoin mallistot oli liikkeissä ihan erit kuin netissä. 

Tilasin (tietysti) netin kautta tämän kuvassa näkyvän työmekon (kylläkin sinisenä, mutta siitä väristä ei ollut netissä enää kuvaa). Mekkoa oli ainoastaan Kämpin myymälässä ja sielläkin ruskean sävyisenä. Liikkeessä mekon hinta oli alennettuna 139 eur ja netin kautta 100 eur.

Farkut sovitin liikkeessä ja siellä ne olisivat maksaneet 97 eur. Netin kautta alennus oli isompi ja hintaa jäi 70 eur.  

Systeemi ohjasi siis minut ostoksille netin kautta.. Nyt sitten odotellaan postia saapuvaksi. Voin maksaa odottamisesta sen liikkeen ja netin hinnan erotuksen verran eli 27 eur + 39 eur. 

Time is money;)

8 kommenttia:

 1. Tyylikäs mekko ja kivan näköiset farkut!

  No tottakai kannattaa tilata netistä, jos kerran tuonkin verran säästää! Itse olen joidenkin liikkeiden ja merkkien kohdalla todennut, että myymälöissä on ollut paremmat alet kuin netissä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yleensä valikoimat on juurikin niin päin, että liikkeessä on paremmat valikoimat. Vaikkapa Stokkalla.
   Mukavaa viikonlopun jatkoa<3!

   Poista
 2. Kiva kun olet tullut takaisin ja kiva kun postaat usein! Palaan itse Suomeen marraskuussa ja heitän virkapuvun nurkkaan ja otan vanhan garderoobin käyttöön ja tästä blogista on kiva ammentaa vaikutteita koska pidän tyylistäsi todella. Nämä ALE-vinkit ovat myös hyviä, minulla kun taitaa mennä enemmän rahaa hevosen kenkiin kuin omiin, ym muihin varusteisiin.

  Olet ilmeisesti muuttanut pois pääkaupunkiseudulta? Ymmärrän, jos et halua paljastaa nykyistä asuinseutuasi, mutta jos suinkin sattuisit vaikuttamaan Turun tai Tampereen seudulla, shoppaus- ja alevinkit ovat todella tervetulleita! (Itseä odottaa työ, koti ja tallipaikka Turussa.)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu takaisin on tultu. Näin kesälomalla on ollut ihan mielettömän kivaa tehdä tätä blogia ja ideoita onkin roppakaupalla. Luova kausi kai meneillään;) No, kunhan loma loppuu ja arki taas koittaa, jää blogin pito väistämättä hieman taka-alalle. Toivottavasti ehdin tehdä tätä ja jos en, otan taas pienen aikalisän.
   Itse asiassa en vaikuta Tampereella enkä Turussa, mutta en kyllä kaukanakaan. Tosin ihan paikkakuntakohtaisia tarjontoja en tunne kummastakaan paikasta.. Mutta valikoimat on pitkälle samat vähän joka liikkeessä ja enemmän on tosiaan tarkoitus tarjoilla ideoita, kuin välttämättä suoria ostosuosituksia.

   Sinulla on siis melkoinen elämänmuutos syksyllä edessä;) Onnea sille! Kotiin on aina hyvä palata;)

   Poista
 3. Löytöjä! Ja aika on rahaa, toimii se näinkin päin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, tosiaan - ostin vai myin rahalla aikaa, hmmm;) Miten päin se nyt meneekään, hih!

   Poista
 4. Tosi kivan näköiset farkut !

  Aikamoinen ero liikkeen ja nettikaupan hinnoissa, hmmm. Pitääkin olla tarkkana jatkossa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se tosiaan minutkin yllätti! Pieni vertailu tosiaan kannatti ja sitä tuleekin tehtyä ihan liian harvoin.. Harmi sinänsä, että näin meitä ohjataan nettiin - pois palvelujen ääreltä.. Sitä asiaa kun pyörittelee kansantalouden näkökulmasta, niin lopputuloshan ei ole hyvä, isossa mittakaavassa.

   Poista

© Business Woman. All rights reserved. Designed with Happy days.