Miamin paisley -hamonen

10.7.2012

Blogitauon aikana kuvasin muutaman asun arkistoon ja kaivellaan nyt sitten niitä (muitten asukuvien puutteessa). Kesäisin ei oikein ole mitään järkevää kuvattavaa, koska kynnys laittautua kuvia varten on suuri - jopa mahdoton;) Sain ghd-raudankin jo tilauksen jälkeisenä päivänä eli viime viikolla - enkä ole edes kokeillut sen toimivuutta. Että niin kovin olen itseni kaunistautumisesta kiinnostunut..

No mutta, enihau. Tämä asu taisi olla meikäläisen viime kevään suosikkityöasu. Ostin hamosen Miamista. Epäsymmetrinen muoto ja paisley -kuvio tekevät siitä vähän persoonallisemman - perinteisen perusyksivärisen hameen käyttöön hieman kyllästyneelle tai ainakin vaihtelua hakevalle. Värikin on kivasti taivaansininen.

Kun hame on näinkin "monimutkainen", ei yläosaksi oikein voi harkita muuta kuin valkoista paitsikkaa. Sehän on peräisin Zarasta, jonka valkoiset paitsikat on vaan sopivat joka tilanteeseen.


Nyt jatkuu mansikoitten perkaus.. Ensimmäinen erä on poimittuna talvea varten talteen, jes! Aurinkokin paistaa, vaikka sadetta on povattu - ei haittaa.

8 kommenttia:

 1. Epäsymmetrinen muoto ja tuo reunakuvio tekevät tosiaan hameesta erottuvan ja kiinnostavan. Yläosanahan kävisi myös taivaansininen taikka tummansininenen T-paita....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Merja! Mukavaa, kun olet liittynyt lukijaksi;) Kyllä vaan muuten kävisikin! Jos vaan jostain löytäisin sellaisen tumman- tai taivaansinisen venekaula-aukkoisen ja 3/4 -hihoilla varustetun napakan paidan, ostaisin niitä "kaapin täyteen";) Niitä ei löydy mistään, ei siis todellakaan mistään!

   Poista
 2. Aivan ihana hame, niin raikas kokonaisuus!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, tykkään tosi paljon! Tämä hame on muuten luonnossa kauniimpi kuin mitä kuvat kertoo. Tai ainakin itse niin kuvittelen;)

   Poista
 3. Mikä ihana hamonen!! Tykkään! :) Ja tykkään myös asusta! :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Madeleine <3!
   Kävin kyllä eilen blogissasi ja se punainen mekko - ihan Mielettömän Upea sun päällä!! Ja tukkakin oli tosi kauniisti - punon joku päivä itsellekin samanlaisen, saatpa nähdä!!

   Poista
 4. Aiiiivan ihana! Ottaisin heti itsellenikin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt kuule vaan Miamiin matkaa suunnittelemaan;) Ei sentään.. Onneksi näitä huivihameita saa Suomestakin. Olen nähnyt tämän tyylisiä mm Zaralla..

   Poista

© Business Woman. All rights reserved. Designed with Happy days.