Celinen laukkuhaave ja hieman Polyvorea

13.7.2012

Jos jostakin tavarasta haaveilen, niin laukuistapa hyvinkin. Tällä hetkellä haaveissa on Celinen musta tai  kamelin beige Mini Luggage. Onneksi se on niin kallis, että ihan heti se ei tule päätymään käsivarsille, mutta ainahan saa haaveilla. Ja kun haaveissa on jokin määrätty laukku, jää ehkä muut "toiseksi parhaat vaihtoehdot" kaupan hyllylle.

Käykääpä muuten katsomassa, kun innokkaan laukkuharrastajan BagMiss Laukkufriikki -blogin Alma teki oman Celine -hankintansa. Linkki hänen bloginsa Celine -juttuun on tässä.

Toinen, ehkä vähän konkreettisempi haave on kuvassa näkyvät nudet korkkarit nimenomaan tuommoisella suoralla, liukuvärjätyllä korolla. Niillä on varmasti jokin määrätty nimikekin, mutta sitähän minä en tiedä.

Kokosin Polyvoren (käyttökankeuttaan vähän hankalalla) mielenkiintoisella ohjelmalla kollaasin Celinen laukun ja edellä mainittujen korkkareitten ympärille asuista ja asusteista, joita jo vaatekaapissa on.

Mielenkiintoinen tuo Polyvore;)^Celine Mini Luggage Camel

9 kommenttia:

 1. Jännittävä korko noissa korkkareissa, kerrassaan ihastuttava. Itsellä on jo hetken aikaa ollut perus nudet avokkaat hankintalistalla, baltsut on nyt saatuna lahjaksi, mutta korot uupuvat vielä. Minä tosin ihan normaalilla korolla tahtoisin, jotenkin sieluni silmin kyllä näin tuon saman kengän jonain petrolin värisenä kaunottarena... Selvästi alan olemaan valmis viikonloppuun jo :)

  Kaunis on laukkuhaaveesi ja toivottavasti saat sen vielä toteutettua.

  Oikein hyvää viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nudet korkkarit on perusvarma valinta, erityisesti perinteisemmillä koroilla. Minä löysin omat, melkein täydelliset nudet korkkarini Tampereelta Cottonin liikkeestä, Michael Kors´n mallistosta. Eikä olleet edes pahan hintaiset! Siitäpä tulikin mieleen, että sinne pitäisi kyllä taas päästä pistäytyyn, erityisesti näin alen aikaan..

   Oikein hyvää viikonloppua myös Sinulle Dahlia<3!

   Poista
 2. Alma on nyt reissussa eikä voi valitettavasti tulla kommentoimaan... :) Mutta joo, voin kertoa, että hän on ollut erittäin tyytyväinen ostokseensa. (Minäkin olen sitä testaillut... :) Se vetää sisäänsä aika lailla tavaraa ja on mini-koostaan huolimatta kuitenkin aika iso.

  Ootko käynyt jo testailemassa laukkua Luxbagissa? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En ole vielä päässyt hypisteleen kyseistä kaunotarta.. Eilen kyllä menin liikkeen ohi ja mietin että jospa ehtisin joku kerta sitä käydä edes koskettelemassa;)
   Alman bloggauksesta bongasin keskusteluosiosta myös laukun hinnan ja olin yllättynyt! Luulin sitä paljon kalliimmaksi!! Nettikaupoissa siitä pyydetään jopa 4000 eur.. En ole niin perehtynyt asiaan vielä, että tietäisin mistä ero johtuu.
   Toinen asia, mikä yllätti, oli tosiaan laukun isohko koko! Mutta juuri sellaisen minä tarvitsen, kun tätä nykyä joudun kuljettamaan työpäivinä käsilaukussa Järkyttävän määrän erinäistä tavaraa..
   Henkeäsalpaavan ihana laukku!!
   Terveiseni Almalle ja Sinullekin oikein ihanaa lomaa<3!

   Poista
 3. Kaunis on laukku ja ainahan niitä haaveita pitää olla :)
  Nudet korkkarit olis täälläkin toiveissa, ehkä peeptoe-mallina..ne täydelliset on edelleen hakusessa, mutta ehkäpä kenties tulevat vastaan joku kerta! Lakerinahkaiset olisivat kauniit, mutta pelkäänpä niiden puristavan, joten kallistun perusnahkaiseen kenkään. Mikä hajuvesi muuten on kyseessä ;D ?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä löysin omat nudet korkkarini Tampereelta Cotton -liikkeestä. Ne on juurikin peep toe -malliset ja lakerinahkaiset, mutta jalassa ihan täydelliset. Voisin oikeasti juosta vaikka lenkin niillä. Nyt on kylläkin näkynyt nudeja korkkareita vähän siellä ja täällä, mutta eihän ne koskaan eksy reitille, kun niitä vartavasten etsii;)
   Hajuvesi on yksi mun suosikeista eli Juicy Couturen Viva la Juicy.

   Poista
 4. Onpa hauskat korot noissa korkkareissa! Nudet kengät on täälläkin hakusassa...niin kuin näyttää lähes kaikilla olevan. Siinäkö syy ettei niitä löydy?!? ;)

  Kävin Celine-linkin takaa lukemassa laukusta. Onhan se ihan hieno, mutta jee mikä hinta! Toisalta, jos jostakin oikein tykkää, sen haluaa ja se ilahduttaa niin mikäpäs siinä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa pitää silmällä vaikkapa Brandoksen mallistoja, kun etsii nuden värisiä korkkareita. Brandoksella kun tilausmaksuja ei erikseen peritä ja vaihtaminenkin on helppoa. Kyseisiä kenkiä on todellakin vaikeaa löytää ja minäkin löysin omani sattumalta. Tosin peep toe -kärjen olisin mieluusti vaihtanut umpikärkeen, mutta en jäänyt arpomaan, kun kerrankin löytyi malli, joka muuten miellytti ja näytti juuri siltä miltä pitikin.

   Itse tykkään ajatuksesta, että jos jotain arvokasta oikein haluaa, sen eteen täytyy hieman käyttää sekä aikaa että vaivaa. Esim säästäminen kyseistä hankintaa varten voisi olla paikallaan, vaikkapa 200 eur kuussa. Silloin laukku olisi oma jo alle vuodessa. Jos tämmöisiä hankintoja tekee ihan extemporee, saattaa pidemmällä tähtäyksellä käydä huonosti. Sitä kun herkästi tekee toisen ja kolmannenkin vastaavan hankinnan..

   Poista
 5. Minä sain tänään Celine Mini Luggage mustan. Mieli jo kevätpukeutumisessa,aurinkolaiseissa ja ihanassa laukussa. Laukku tuli Ranskasta puolison työmatkalta. Ollaan katsottu hintoja ja oli kuulemma 20% edullisempi siellä. Laukku on sängylläni ja nuuhkin sen ihanaa nahkantuoksua :)

  VastaaPoista

© Business Woman. All rights reserved. Designed with Happy days.