Alen loppumetrit

6.7.2012

Stockmannin alennusmyynnit on ainakin minulla aina suuren mielenkiinnon kohteena. Itsekin löysin sieltä erittäin käytännöllisen kotelomekon, jonka kanssa pärjään monessa tilanteessa. Parhaimmillaanhan alennusmyynneistä löytää juuri niitä vaatekaappinsa peruspilareita, mikä ettei jotain vähän erikoisempaakin.

Tein pari kollaasia omista suosikeistani. Olin tekemässä sitä jo noin viikko sitten, mutta valikoima onkin tänään ihan toisenlainen.. Jos nimittäin meinaa osallistua ja löytää suosikkejaan, vieläpä omssa koossaan, on pidettävä kiirettä.

Alennusmyyntivalikoimathan on liikkeissä paljon laajemmat kuin netissä, joten jos vaan paikkakunnalla sattuu kyseinen tavaratalo olemaan, niin ilman muuta kannattaa mennä paikan päälle.

Tässä siis joitakin omia suosikkejani ja linkki alennusmyyntivalikoimiin löytyy alta Stockannin bannerista.


Seuraa blogiani:

4 kommenttia:

 1. Ai parempi valikoima liikkeesä,stockalla,,,, no eilisen hengaisin hesasn stockalla,ja olintosi pettynyt alen tarjontaan,,,huono ! Tosi vähän tarjontaa, kaikki kiinnostavimmat oli ihan normihinnoilla vielä. Joo, mainokset oli isot -40!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt alkaa olla tosiaan jo loppumetrit alennusmyynneissä ja taatusti parhaat on jo viety. Tai jos jonkin yksittäisen kivan löytää, ei siihen oikein ole enää kokoja tarjolla. Hyvällä tuurilla voi tehdä vielä löytöjä, mutta ehkä katseet kannattaakin alkaa suunnata jo syksyn tarjontaan..

   Poista
 2. Minulta löytyy tuo keltainen Cristelle&co-toppi ja on kyllä ollut jotenkin hankala käyttää, näkyy läpi ja on aika lörppä päällä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi! Vaikka kuvassa on noin herkullisen näköinen!!! Hyvä tietää! Somistin sitä jo nimittäin mielessäni tuohon valkoiseen neuletakkiin..

   Poista

© Business Woman. All rights reserved. Designed with Happy days.