Tunnustuksia - Haaste Madeleinelta

1.4.2012

Sain jo pitkän pitkän aikaa sitten haasteen Madeleine´s Dream blogin yyberkauniilta blogittarelta Madeleinelta. Olen saanut samaisen haasteen jo aikaisemminkin, jonka tähden olen hieman himmaillut asian kanssa (lue: ei ole ollut mitään uutta tunnustettavaa).

Käykää muuten ihmeessä tutustumassa Madeleinen maailmaan! Se ei todellakaan ole mitään paikalleen jämähtänyttä touhua, vaan hänen mukanaan mennään eikä meinata;) Sen lisäksi, että hän on todella kaunis, hänellä on myös ihanan inspiroiva tyylitaju.

Ajattelin vastata hänen haasteeseensa jonkin verran omaa taiteilijan vapauttani hyväksikäyttäen. Oikeaoppisesti haasteessa kuuluisi tunnustaa 7 randomfaktaa itsestään, mutta jos tehtäisiinkin niin, että tunnustaisin jotain randomjuttuja vaikkapa tähän viikonloppuun liittyen.

Eli. Tänä kyseisenä viikonloppuna:

1. Lupasin teille juttua tiiviistä kauneudenhoitoprojektistani, johon olen lupautunut. Sen takana on erittäin pitkän linjan kosmetologi Inkeri Valtonen, Dermalogican tuotteineen. Inkeri ei valitettavasti ehtinyt saada juttua aikaiseksi tälle päivälle, mutta se on kyllä tulossa.  I promise.

2. Saan (tänään sunnuntaina) vieraita kaukaa Amerikasta <3

3. Lähden katsomaan ja ehkä myös pitämään sylissä pientä, jouluna syntynyttä sukulaispoikaa <3

4. Käyn myös katsastamassa pari asuntoa Helsingin keskustan tuntumasta. 
(Miksi ne kaikki on niin hel...tin kalliita?)

5. Olen käynyt juoksulenkillä, tehnyt vatsalihaksia ja punnertanut käsipainoilla. Olempa ottanut pari tehospurttia myös kuntopyörällä, kovilla vastuksilla tietenkin. (Kärsivällisyys ei riitä siihen, että polkisin puoli tuntia paikallani..kotona, jossa on miljoona asiaa tekemättä.)

6. Kokeilin eilen lauantaina ensimmäistä kertaa arvonnassakin olevaa kultanaamiota. Vaikka se on kertakäyttöinen, niin itse käytin sitä kolme kertaa, viimeksi tänään aamulla. 
Kasvot on i-ha-nan pehmeässä kunnossa! 
Odotuksetkin oli tietysti korkealla, koska yksi naamio on arvoltaan noin 30 euroa.

7. Löysimme eilen naapurin kukkapenkistä vastasyntyneitä pupunpoikasia. Tänään aamulla ne eivät olleet enää/vielä siellä, joten en saanut kuvatodistetta aikaiseksi.. Ne oli ihan juuri syntyneitä ja ehkäpä söpöimpiä elukoita, mitä olla voi. 
Mihin niitten suloisuus häviää, kunhan ne kasvaa puolimetrisiksi jättiläis-citykaneiksi?
EDIT: Voi ei. Eivät selvinneet pakkasyöstä..

8. Bonustunnustuksena olkoon se, että alla kuvassa näkyvä pupupari muuttaa istuskelemaan aina pääsiäisen tienoilla jonnekin päin kotiani. Tällä kertaa he istahtivat minun 35 vuotta vanhan pianon päälle;)


Haastan edelleen seuraavat mielenkiintoiset blogit:

1. M -nimimerkin herra Private Blend -nimisen blogin takaa

2. Rohkea blogitar Annu Elämä uusiksi -blogin takaa

3. Singaporesta blogiaan päivittävä Matkalla Maailmalla -blogin ihastuttava Marre

4. Tämän telluksen ehkäpä eniten sanavalmis Mr V Hajoo vitu...seen blogin takaa. 
Tutustukoon hänen blogiinsa, ken uskaltaa;)

5. XL-elämää blogin tyylitaituri Dahlia 
(joka on muistaakseni saanut haasteen, mutta hei, niin minäkin olen;)

6. Unohdin varmasti monta blogia, jotka haluaisin haastaa, mutta jostain syystä en nyt muistanut. Haastaan siis Sinut mukaan;)

Seuraa blogiani:

14 kommenttia:

 1. Siis kiitos ensinnäkin kun otit haasteen vastaan (parempi myöhään kuin ei milloinkaan ;) ja toiseksi voihan kääk, täällä kyllä nyt punottaa kovasti korvia kun noin kauniisti meikäläisestä kirjoitit! Kiitos paljon!! <3

  Hauskoja tunnustuksia muuten, olisinpa nähnyt ne pupunpoikaset... sydäntä raastaa vaan niiden kohtalo :(

  Ihanaa sunnuntaita sulle! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sori tämä viivästys.. Onneksi täällä blogimaailmassa ei ole kiire minnekään. Aina ehtii;)

   Poista
 2. En ole ainoastaan sanavalmis,vaan ainavalmis;))
  Jälleen joudun kääntämään järkiperäistämiseen erikoistuneen tiedonkäsittelykykyni asetusnaksua pari pykälää oikealle.En lakkaa hämmästelemästä sitä faktatonta tosiasiaa,että joku muukin kuin minä,alteregoni,sisäinen sankarini ja pari kuppikuntalaista,kykenee stimuloimaan omat aistinsa omieni tasolle ja jopa hetkeksi sille tasolle jäämään ja lukemaan harmittoman harhaisesta alitajunnastani kumpuilevien tekstien sisällön sitä sen enempää syväluotaavan viiltävästi analysoimatta....ehkä hyvä niin;)))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sen lisäksi että olet uskomaton kielikuvien tuottaja, tarjota lukijoille myös vatsalihasjumppaa! Suosittelen kokeilemaan!

   Poista
 3. Kiitos haasteesta! Pitää hetki miettiä näitä tunnustuksia, mutta palailen kun saan listattua faktoja. Kivaa sunnuntain jatkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niin, sain minäkin vastaukset aikaiseksi:

   http://private-blend.blogspot.com/2012/04/tunnustuksia-vastaus-blogihaasteeseen.html

   Värikästä pääsiäistä!

   Poista
  2. Mukava tutustua! Miesbloggareita ei todellakaan ole liikaa, joten tervetuloa joukkoon!

   Poista
 4. Voi kiitos haasteesta! Koville otti, mutta sain raapaistua kasaan jotain randomia. :) Leppoisaa sunnuntai-iltaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oleppas hyvä! Minä ainakin jään mielenkiinnolla seurailemaan blogiasi!

   Poista
 5. Hups :) Kiitos haasteesta! Pitää miettiä ensin vähän mitä tunnustan...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, se kuulostaa helpommalla tehtävältä kuin se lopulta on;) Kerrohan, kun tehtävä on suoritettu.

   Poista
 6. Käypä katsastamassa Helsingin Grammy, uskoisin, että ihastut ja on makuusi sopiva - ainakin sijaitsee hyvällä paikalla. Ystäväpariskunta on ostamassa Helsingistä asuntoa ja tämä on heidän ensisijainen kohteensa.

  VastaaPoista
 7. Tervehdys Pauska! Kävinkin heti tarkistamassa kyseisen asuntoyhtiön. Tyyliltään juuri minun makuuni, mutta asunnot on valitettavan pieniä kooltaan. Voi että, kuinka onkaan hankalaa löytää sellaista asuntoa, joka sopii kaikkiin tarpeisiin. Että kulkuyhteydet pelaa, koulut (sekä ylä- että alakoulu, musiikkiopisto) on järjellisen matkan päässä ja tietenkin, että asuntokin olisi vähintäänkin kohtuullinen myös hinnaltaan. Jostain täytynee tinkiä..

  VastaaPoista
 8. No voi harmi, muistaakseni vajaa sataneliöinen oli suurin. Koulut ja musaopisto varmaan on suhteellisen lähellä ja tuo on ihan kävelymatkan päässä kaikesta. Muistakaa musiikkiopiston haut, ovat varmaan just nyt menossa.

  VastaaPoista

© Business Woman. All rights reserved. Designed with Happy days.