Kauneudenhoitoprojekti - sähkövirtaa hyödyntäen - ilman kirurgin veistä

8.4.2012

Aina silloin tällöin saan kommenttiboxiin kyselyitä tai jopa toteamuksia siitä, että kasvojani olisi käsitelty jotenkin kirurgisesti. Olen ihan mahdottoman otettu niistä epäilyistä! Kyllä nämä kasvot on pelkästään luojan luomat - no, vähän sähköä käytetty apuna, mutta ei sen järeämpiä aseita.

Oma ihoni on hyvinkin rasvaisuuteen taipuvainen. Se on varmaankin yksi syy, miksi minulle ei ole kehittynyt syviä ryppyjä tai uurteita, miten niitä nyt kutsutaankin. Silloin kun muut luokkakaverit saivat teiniaknen, minun iho oli mielettömän hyvässä kunnossa. Mutta. Kun lähdin opiskelemaan, sain teiniakneakin järkyttävämmän myöhäisteiniaknen. Syytin pesuvettä ja pesin epätoivoisesti tyynynpäällisiä ja kokeilin kaikkia mahdollisia kotikonsteja. Iho oli ihan kauheassa kunnossa muutaman vuoden. Siitä ajasta sain kasvoilleni muutamia arpia ikuisiksi muistoiksi..

Opiskeluaikana en käyttänyt ammattilaisten apua kasvojen hoidossa ja siinä tein virheen. Vasta sen jälkeen olen alkanut hoidattaa ihoa kosmetologin avustuksella ja lopullisen avun rasvaisuuden kontrollointiin löysin kosmetologi Inkeri Valtosen itse kehittämien Nanolift -hoitojen avulla. Mainittakoon heti alkuun, että tämä ei todellakaan ole mikään "maksettu puheenvuoro", vaan täysin omaan kokemukseen perustuva yhteenveto omasta kauneudenhoitoprojektistani Inkeri Valtosen avustamana.

Kun rasvaisuus oli saatu kuriin, Inkeri suositteli minulle Nanolift -tekniikalla tehtävää ryppyhoitoa. Ja pitihän sitä kokeilla. 

Inkeri on muuten pitkän linjan kosmetologi, ja on antanut kätensä ja sydämensä kosmetologipalvelujen kehittämiselle. Erityisesti Nanolift -hoidot ovat tosiaan hänen erityisalaansa. Kyseiset hoidot tehdään sähkövirran avulla. Kone on amerikkalainen ja kaikkien Dermalogicaa myyvien kosmetologien käytössä. Inkeri kertoo tehneensä siihen yksinkertaisen sähköoppiin perustuvan "jipon", joka tekee hoidosta tehokkaamman ja täysin kivuttoman. Hoitoa ei saa samanlaisena mistään muualta kuin Inkeri Valtosen hoitolasta. 

Tässä Inkerin yhteenveto hoidosta:

-Nanolift kasvohoidossa on hyödynnetty kolmen eri kasvohoidon osia. Näin olen saanut aikaan tehokkaimman tähänastisen kasvohoidon hidastamaan ihon vanhenemista eli siloittamaan ihoa ja hidastamaan rypistymistä. Hoito on erittäin turvallinen, ja kaikki menetelmät ovat olleet käytössä jo yli kymmenen vuotta.  Nanolift sopii kaikille ihotyypeille, ainoastaan sydämentahdistin, tai kasvojen alueella olevat metalliesineet (esim. onnettomuuden jäljiltä asennetut naulat luissa) estävät hoidot. 

- Hoito perustuu Dermalogican hoitotuotteiden vaikutukseen, erikoiskasvohieronnan verenkiertoa ja aineenvaihduntaa parantavaan vaikutukseen sekä Nanolift hoitokoneen mikrovirtaan. Jokaisessa hoidossa sekoitetaan Dermalogican hoitoaineista ihotyypin ja tilanteen mukaiset vaikutusaineet, jolloin hoito on aina yksilöllinen.
-Nanolift mikrovirta on kaksiosainen. Ensimmäinen 10 min. käsitellään virralla, joka saa aikaan kasvolihasjumpan. Samaa menetelmää on käytetty mm. kasvohalvauspotilaille. Mieto sähkövirta ärsyttää lihasta liikkumaan, se supistuu ja laajenee vuoron perään. Syntyy sama mekanismi, kuin kuntosalilla vartalon lihaksille. Yhden hoitokerran vaikutuksesta lihaksen aineenvaihdunta ja verenkierto paranee huomattavasti. Lisäksi ihon velttous ja turvotus häipyy. Kolmen kerran hoitosarjassa lihas jo vahvistuu ja sen kimmoisuus paranee.
-Toinen 10 min. on hoitoaineiden imeytymisvaihe. Tässä perinteisellä iontoforeesi -menetelmällä saadaan vaikuttavat aineet imeytymään syvemmälle kuin muilla menetelmillä.
-Yksittäinen Nanolift hoito vie aikaa vähintään 1,5 tuntia ja hinta on 112€. Hoito on hyvin perusteellinen, se aloitetaan entsyymikuorinnalla, joka poistaa hilseilyn ja kuolleen solukon sekä pienet mustapäät. Hoidon aikana isommat mustapäät poistetaan mekaanisesti, jos puhdistus on tarpeen. Sen jälkeen kasvojen iho käsitellään Nanolift mikrovirralla ja tehdään kasvohieronta. Lopuksi laitetaan naamio ja hoidon hintaan kuuluu myös kulmien muotoilu.
-Nanolift sarjahoito on kolmen kerran tehohoito ja siihen kuuluu kotikäyttöön Dermalogican erikoisvoide Power Rich. Hoitosarja aloitetaan aina tuolla ensin mainitulla perusteellisella Nanolift hoidolla, joka puhdistaa ja valmistelee ihon seuraaville hoidoille. Sitten tehdään kolme kertaa tunnin pituinen Nanolift hoito, johon kuuluu alkupuhdistus, Nanolift mikrovirtavaihe, kasvohieronta ja naamio. Tähän hoitoon menee kerralla aikaa tunti ja hoidot tehdään 1-3 viikon välein.  

Sarjahoidon normaalihinta on 480€ ja siihen kuuluu kolme tunnin hoitoa ja Dermalogican Power Rich hoitovoide (riittää noin 5-7 viikkoa). Sarjahoito on nyt tutustumistarjouksena 30.6.2012 saakka 390€.

Hoito siis aloitetaan perusteellisella Nanolift hoidolla 112€ ja sen jälkeen tehdään edellä mainittu sarjahoito 390€. Kaikki siis yhteensä 502€.

Itse olen käynyt sarjahoidon kaksi vaihetta ja viimeinen vaihe on muistaakseni viikon kuluttua. Koko hoidon ajan olen käyttänyt vain ja ainoastaan Power Rich -hoitovoidetta. Se korvaa hoidon ajan yö- päivä- ja silmänympärysvoiteen. 


Minullekin aikoinaan suositeltiin Inkeri Valtosen palveluita ja vaikka välimatkaa on hiukan, niin ei se oikeastaan ole häirinnyt. Olen nimittäin käynyt hoidoissa ilta-aikaan. Inkeri on ollut varsin joustava hoitoaikojen suhteen.

Näin järeät aseet olen ottanut käyttöön taistelussa ryppyjä vastaan. Onhan niitä ryppyjä toki minullakin, vaikka kaikkea eivät blogin kuvat paljastakaan..

Seuraa blogiani:

16 kommenttia:

 1. Kyllä oli kattava juttu.
  Tuo ihonhoito onkin oma taiteenlajinsa.Nyt lähes keski-ikäisenä olen havahtunut siihen panostamiseen. Olen siitä piip aknesta kärsinyt teininä ja nyt hormooni myrskyissä:) Väliin olen ollut jopa antibioootikuurilla(resepti seuraavaan on jo valmiina).
  Uskon, että elämän tavoilla on iso merkitys,samoin geeneillä. Kyllähän se naamasta näkyy jos kovin esim. tupakoi ja alkoa käyttää runsaamminkin.
  Itselle ei kyllä ole tullut mieleenkään kyseenalaistaa luomu-kasvojasi:D
  No juu ryppyjä on,mutta niinhän se kuuluu jo ollakin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Lennu! Aikuisiän aknea esiintyy kuulemma nykyään enemmän kuin koskaan ennen. Jos lääkkeenä käytetään samoja juttuja kuin teineille, ne voi olla liian voimakkaita ja ihoa ärsyttäviä aikuisen iholla. Dermalogicalla on kai uusi sarja nimenomaan aikuisiän aknelle kehitelty. Itse aloittaisin tästä naamiosta: http://kauneushoitola.mycashflow.fi/search/?q=sebum
   Kannattaa tutustua näihin MediBac Clearing -tuoteperheen tuotteisiin.
   Satuin nimittäin juuri lukemaan aiheesta Dermalogican sivuilta, kun siellä seikkailin.. En todellakaan mitenkään sponssaa kyseistä tuotemerkkiä, joten tämä ei ole mainospuhe, suositus vaan;)

   Poista
  2. Kiitos vinkistä:)

   Poista
 2. Onpas kiva postaus. Jos Inkeri olisi lähempänä, niin ehdottomasti kokeilisin. Olen muuten löytänyt sieltä Suomesta kosmetologin, jonka pakeilla käyn aina jos vain lomalla suinkin vain voin. Ihana ihminen ja tekee tunnollista, kunnollista työtä. En sano, etteivätkö kosmetologit täälläkin olisi ammattitaitoisia ja työhönsä uppoutuneita. Aika lähellä on yritys, joka on pari kertaa valittu USA:n parhaimpien DaySpa joukkoon. Tosin näitä palveluja (laser, kirurgia) en ole vielä tarvinnut. Mutta Suomen Seija tuntuu vain niin omalta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On kyllä mukavaa, kun löytää sen oman suosikin;) Minäkin pitkään etsin ja etsin.. Minun iho on aina ollut epäpuhtauteen taipuvainen ja jo pelkästään se, kuinka huolella kosmetologi tekee ihon mekaanisen puhdistuksen, voi vaihdella ihan mahdottoman paljon. Nimimerkillä kokemusta on.

   Poista
 3. Kun muutat Helsinkiin niin käyhän katsastamassa Siluetti Spa:n palvelut, ihanat ja rauhoittavat tilat Helsingin keskustassa. Heillä on kattavat hoidot kaikkeen "vaivaan" ;).
  Kirurgin veitsi ei kyllä minun mielestä tee välttämättä ihmistä kauniimmaksi ja nuoremmaksi vaan keinotekoisen näköiseksi, ei ikää pysty kirugian avulla peittämään, se näkyy jotenkin aina.. se on mun mielipide kun katsoo niitä jotka kirurgia on käyttänyt. Ehkä hyvä apu jos on silmäpusseja tms.
  Nuorekkkuus on myös kiinni asenteesta, ei muutama ryppy niitä vie, pitää vaan huolta vartalostansa urheilemalla, syö terveellisesti, hoitaa kasvot ja hiukset niille sopivilla tuotteilla. Usein hyvät geenit auttavat eniten.. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Marre! Minäkin uskon siihen, että asenne ratkaisee monta asiaa. Jos on taipuvainen murehtimaan jokaista asiaa sekä etu- että jälkikäteen, se näkyy helposti koko olemuksessa. Ja totta totisesti, kauneudenhoidossa näyttelee kaikki muu suurempaa roolia, kuin voiteet ja tehokkaimmatkaan hoidot. Ne parhaimmillaan vaan tukee sitä, mikä ratkaistaan syömisellä, juomisella, liikunnalla ja todellakin myös asenteella.

   Poista
 4. Kuulostaa varsin tehokkaalta ja mielenkiintoiselta hoidolta! Tuli heti itsellekin halu kokeilla... Sun iho on kyllä todella hyvännäköinen, kuulas, raikas ja hehkuva. Sitä paitsi "tajusin" tässä yksi päivä ketä muistutat, Anu Saagimia!! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Et ole ensimmäinen, joka sanoo meitä samannäköisiksi.. Imarteleva vertaus, koska Anu on kaunis ja näyttävä nainen ja aika räväkkä myös. Räväkkyydessä kylläkin häviän hänelle mennen tullen. Sanottakoon vielä tarkennuksena, että en tavoittele hänen kanssaan samaa ulkonäköä. Hän ei ole minun tyyli-ikoni, vaikka kaunis ja näyttävä onkin;)

   Poista
 5. Mihin ihmeeseen täältä ihasta blogista on alkanut hävitä juttuja? Piti käydä lukemassa uudestaan ajan kanssa viime viikkoista juttuasi, mutta eihän sitä ollut enää täällä :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei vaan! Siivoilen blogia säännöllisesti. Nyt tosin poistin pari kohtuullisen tuorettakin kirjoitusta. Ne olivat kuin mitä tahansa "kahvipöytäkeskusteluja", jotka alkaa ja jotka loppuu;) Niitä teemoja kannattaa käydä vaikkapa kahvipöydissä, face to face. Mukavaa kevään jatkoa ja nähdään joskus;)

   Poista
 6. Mielestäni kasvoistasi näkee selvästi, että niitä on muokattu. Eihän se toki sovi imagoon, että sen myöntäisi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Valitettavasti olet väärässä! En osaa sanoa, että myöntäisinkö jos olisi muokattu. En kuitenkaa koe tarpeellisena valehdella asiasta. Ei kuulu tapoihini.
   Jatkossa sitten toivoisin muuta kuin kasvottoman, anonyymin kommentin! Se on vähintäänkin reilua!

   Poista
 7. Olipa mielenkiintoinen postaus. Minunkin ihoni kuulostaa just samanlaiselta kuin sinunkin, minnehän suosittelisit minun menevän kasvohoitoon? Sinulla on upea luusto ja korkeat, kauniit poskipäät, kasvot tulevat säilymään kuosissaan varmasti pitkään.

  VastaaPoista
 8. On ollut tosissaan kyllä hienoa huomata itsenikin kohdalla, että kun nuorempana oli hermo mennä koko ajan kiiltävän ihon kanssa niin nyt 34-vuotiaana osaa todellakin arvostaa sitä että on rasvainen ihotyyppi. Ei ole vielä pahat rypyt hyökänneet kimppuun.

  Kiitos tästä hoito-postauksesta, täytyy laittaa tämä metodi korvan taakse. On muuten tosissaan huvittavia nämä pikkumaiset anot jotka muka aina tietää paremmin. :)

  En ole lukenut ihan kaikkia postauksiasi mutta mitä mieltä olet kasvojumpista esim. Putkiston?

  mt

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentistasi:) Minäkin luulen, että rasvainen iho tosiaan suojaa ihon rypistymistä eli kollageenin pakoa kasvoilta. Mutta todellakin vaatii osakseen myös enemmän hoitoa. Ja vaativammat aineet. Itse suosin usein myös öljyttömiä vaihtoehtoja..

   Kasvojumppa on ihan must juttu! Suosittelen sitä Ehdottomasti kaikille! Olet varmaankin huomannut, kuinka iän myötä esim kasvojen leukalinja muuttuu ja alkaa hiljalleen näyttää kolmion hypotenuusalta:) Kasvojumppa on kuin tehty sen suojelemiseksi. En harrasta mitään metodia sen kanssa, olen löytänyt omat liikkeeni, jotka kohdistuu juuri leuan alueelle. Uskon, että olen jumpannut itselleni suoran leukalinjan:)

   Poista

© Business Woman. All rights reserved. Designed with Happy days.