Arvonnan tulos on selvillä

7.4.2012

Pääsiäistervehdys kaikille! Miten mukavaa onkaan viettää lomaa ilman minkäänlaisia suunnitelmia! Talo täynnä vieraita, tai siis lähisukua, ruoanlaittoa, leivontaa, lenkkeilyä ja ihan vaan kotoilua kaikissa muodoissaan. Mukavaa;)

Kiitos kaikille kultanaamion arvontaan osallistuneille! Otin apurin arvonnan suorittamiseksi ja naamion (toivottavasti) onnellinen omistaja on selvillä. Tämä voitto ei oikeastaan olisi voinut mennä oikeampaan osoitteeseen. Hän on nimittäin Minx -niminen bloggari Kasvojenkohotus ilman veistä -blogistaan.

Tietysti kävin samantien tutustumassa hänen blogiinsa ja mikä mieletön blogilöytö! Hän jo kommentissaan suositteli kasvojumppaa ja sekös sopii minullekin oikein hyvin. Olen itse asiassa sitä jo harjoittanutkin; niin moni sitä suosittelee. Blogin kautta on tarjolla mm. Ihan mielettömiä kasvojumppaohjeita. Omakin tutustumiseni kyseiseen blogiin on vasta alussaan, joten vielä en ihan tarkalleen tunne sen sisältöä. Käykää ihmeessä tekin tutustumassa!

Paljon Onnea Minx! 

Jotta voin lähettää Sinulle postia, niin voisitko ystävällisesti lähettää yhteystietosi minulle osoitteeseen tyylilyyli@ovi.com.


Tämmöisiä herkkuja eli kanelipullia ja mustikkapiirakoita tuli uunista ulos tänään;) 

6 kommenttia:

 1. Onnea voittajalle! Ja kiitos blogivinkistä, pitää tutustua. Paljo puhuminenkin kuulemma hieroo hyvin kasvojen lihaksia :)

  Aikamoisia herkkuja. Täällä pullahiiri huokailee.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mitä suuremmalla antaumuksella puhua pälpättää, sen parempaa jumppaa;) Ihan loogista.
   Yleensä teen tavallisia kanelipullia, mutta tänään innostuin tekemään puolikkaasta taikinasta mustikkapiirakoita. Voi että, olivat hyviä;) Jatkossa teen aina näin, että jaan taikinan kahteen osaan.

   Poista
 2. Onnittelut myös minulta voittajalle;)
  Ja hitsin pimpula minkä näköisin nisuja! Kyllä maistuis.
  Mukavaa sunnuntaita BW!
  Tää mamma lähtee hiihtämään, Rovaniemellä aurinko paistaa kirkkaalta taivaalta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos Rovaniemellä on yhtä upea auringonpaiste, niin voin vaan kuvitella niitä hiihtosäitä! Täällä hiihtosäät on parhaimmillaan aamulla, kun hanget on kantavassa kunnossa. Luntakin on vielä hiihtotarpeita varten kummasti.
   Mukavia hiihtohetkiä;)

   Poista
 3. Oih, minä en IKINÄ voita mitään :D Olipa kiva pääsiäisylläri! Mukavaa että löysit jotain hyödyllistä blogistani. Se on ollut vähän tyhjäkäynnillä viime aikoina, kun työkiireet painavat, mutta elossa kuitenkin edelleen :) Minäpä laitan kohta sähköpostia tulemaan ja sitten ei muuta kuin innoissaan odottelemaan, että pääsee naamiota testaamaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hienoa, että ilmaannuit;) Ja onnittelut!! Laitan postia tulemaan. Vaikka naamio on kertakäyttöinen, sitä voi käyttää useamman kerran, kunhan ei päästä kuivumaan.

   Poista

© Business Woman. All rights reserved. Designed with Happy days.