Minun Jason Wu -seikkailuni

9.3.2012

Sain Omamaamansikka -blogin Johannalta vinkin, josta innostuin ihan satasella. Hän nimittäin kertoi tammikuussa omassa blogissaan, kuinka huippusuunnittelija Jason Wu on suunnitellut naisille malliston, joka tullaan myymään rajoitetun ajan Target -tavarataloketjuissa ympäri Pohjois-Amerikkaa. 
Jason Wu tuli suunnittelijana kaikkien tietoisuuteen viimeistään siinä vaiheessa kun usan ykkösleidi Michelle Obama käytti miehensä virkaanastujaisjuhlissa Wun suunnittelemaa valkoista unelmapukua. Onpa hänen päällään nähty muitakin Jason Wun luomuksia.
Targettia voisi verrata Suomessa vaikkapa Tarjoustavarataloihin. Sellainen käsitys minulle on muodostunut kyseisestä kauppaketjusta, kun olen niissä vieraillut matkoillani. Muistan kyseisen kauppaketjun joskus myyneen myös Pradan laukkuja, jotka oli suunniteltu nimenomaan Targettia varten.  Itse olen ostanut Targetista lähinnä määrättyä valkaisevaa hammastahnaa, jollaisia ei Suomesta saa ja joita roudaan tänne aina pakettitolkulla..

Jason Wu´n Targetille suunnittelema mallisto oli netissä hyvissä ajoin nähtävänä ja se näytti ihan mielettömän upealta. Löysin heti kokoelmasta "must have -kappaleita". Ja mikä tuuri minulle olikaan käynyt, kun satuin olemaan kyseisellä mantereella juurikin samaan aikaan, kun mallisto oli myynnissä. Siis minullekin avautuu mahdollisuus saada vaatesuunnittelijoitten kirkkaimpaan eliittiin raketin lailla nousseen Jason Wun vaatekappaleita! Näin siis ajattelin.

Ihan samalla tavalla ajatteli myös Johanna. Hän tosin vihjasi jo etukäteen blogissaan, että malliston huippuvermeet tultaneen myymään jo heti, kun Targetin nettikauppa yöllä avautuu. Ja että mallisto tultaneen viemään käsistä, kunhan liikkeiden ovet aamulla avautuu.

Johanna sai kuin saikin havittelemiaan kappaleita kokoelmasta. Hänen Target -seikkailunsa voitte lukea tämän linkin takaa. Lukekaa ihmeessä, niin saatte kuvaa siitä hysteriasta, minkä kokoelma aiheutti ensimmäisenä myyntipäivänä.

No, minä saavuin mantereelle, kun kokoelma oli ollut myynnissä jo reilut kaksi viikkoa. Selvitin suunnilleen ensimmäiseksi, missä sijaitsee hotellia lähin Target -myymälä ja suuntasin kulkuni sinne välittömästi Miamiin saavuttuani.

Mitä luulette, sainko etsimääni? Onneksi Johanna oli jo etukäteen valistanut, ettei välttämättä kannata odottaa ihmeitä. Enkä siis todellakaan saanut yhtään mitään.

Tämmöiset (vähintään XXL-kokoiset) jäämäkappaleet roikkuivat vielä tangossa. Eikä "naarasvuoresta" ollut tietoakaan;) 

2 kommenttia:

 1. Voi harmi, että kukaan ei ollut palauttanut sitä sun havittelemaa mekkoa koossa 2 tai 4! Meidän Targetissa roikkuvat nuo samat tuotteet... Kaikki ei mene, vaikka kuinka olisi lahjakas suunnittelija.

  Target on muuten parantanut hölkkäänsä paljon. Monet perusjutut alkaen t-paidoista ovat upealaatuisia ja hyvin halpoja.

  Olet kyllä eri kiva, kun annoit minulle näin paljon huomiota :)

  VastaaPoista
 2. Toivoin tietysti loppuun asti, että sattuisin paikalle juuri samaan aikaan kun joku olisi palauttanut juuri minun kokoisen ja kokoelman hienoimman mekon;) Mutta mutta.. Minun elämä jatkuu ennallaan, ilman Jason Wu´n vaatekappaleita tai asusteita..
  Ihan samoin kuin sinulle, minullekin kävi niin, että vasta kolmas myyjä tiesi kokoelmasta Targetissa.
  Kaikenkaikkiaan Target on minustakin hyvä paikka, jossa tulee käytyä aina kun se on mahdollista, tykkään!

  VastaaPoista

© Business Woman. All rights reserved. Designed with Happy days.