Ihmeainetta Islannista

24.3.2012

Kuten tiedätte, "aikuisena" ei voi enää suhtautua kauneudenhoitoon mitenkään välinpitämättömästi. Hoitamattoman ihon tunnistaa siitä, että ryppyjä on jo silminnähtävissä, varsinkin nenänpielissä, silmien ihon ja ehkäpä jo huultenkin ympärillä. 

Minä ainakin käyn jatkuvaa sotaa ryppyjä vastaan. Ja niin luomukeinoin kuin se suinkin on mahdollista. Tällä en tietenkään tarkoita mitään ilmeryppyjä, ne on asia aivan erikseen. Niitä on ja niitten kuuluukin näkyä. Ihon veltostumista yritän kuitenkin välttää kaikin mahdollisin keinoin.

Käyn säännöllisesti kosmetologin käsittelyssä ja siitä olenkin tekemässä lähitulevaisuudessa ihan oman juttunsa, kunhan saan oman kosmetologini Inkerin kertomaan, mitä kaikkea minun iholleni onkaan tehty ja mitä tullaan vielä tekemään. Palataan siihen, kunhan aineisto on kasassa.

Olenkohan nyt vihdoinkin löytänyt oikotien onneen? Onko Islannissa kehitetyn ihmeaineen avulla minun sotani ihon veltostumista vastaan voitettu? Se selviää, kunhan testaan kuukauden ajan 1 ml Islannin ihmeainetta.

Oletko kuullut islantilaisesta BIOeffect EGF -kasvoseerumista, josta kohistiin maailmalla, kun se tuli markkinoille vuonna 2010? Nyt tämä seerumi on saapunut myös Suomen markkinoille ja sinulla olisi mahdollisuus testata kyseistä tuotetta. Lyhyesti sanottuna, seerumi vaikuttaa ikääntymisen merkkeihin kasvoilla.

 BIOeffect-seerumi on käänteentekevä uusi ihonhoitotuote, joka on kehitetty Nobelin palkintoon johtaneiden tutkimusten ja biotekniikan uusimpien edistysaskelten pohjalta. Seerumi sisältää EGF-soluaktivaattorin (Epidermal Growth Factor, EGF), joka stimuloi ihosolujen omaa uusiutumista ja siten tekee ihosta kiinteämmän ja raikkaamman. Iho tuntuu ja näyttää tasaiselta ja nuorekkaalta.

 Islannissa tehdyssä kyselyssä 76 % käyttäjistä väitti ihonsa todella näyttävän nuoremmalta heidän käyttäessään seerumia ja 98 % sanoi, että heidän ihonsa näytti ja tuntui raikkaammalta, ja että he suosittelevat seerumia ystävilleen.

 BIOEFFECT-tuotteet ovat maailman ensimmäiset ihonhoitotuotteet, jotka sisältävät kasveissa valmistettuja soluaktivaattoreita. Patentoitavaa biotekniikkaa käyttäen soluaktivaattoreita on viety ohran siemeniin. Ohra on kasvatettu Islannin uusiutuvalla geotermisellä energialla lämmitetyissä ja valaistuissa nykyaikaisissa kasvihuoneissa vulkaanisessa hohkakivessä ja kasteltu puhtaalla lähdevedellä.

 Tällä hetkellä tuote on myynnissä Espoon Sellon, Vantaan Jumbon ja Helsingin Punavuoren apteekeissa. Pian avautuu myös verkkokauppa, josta tuotetta voi ostaa. Seerumin kokovaihtoehdot ovat 15 ml, joka on n. 140 € ja 5 ml, joka maksaa n. 60 €.
Asiaa tarkemmin tutkittuani (lue Googlettamalla 2 sekuntia) huomasin, että netti on tulvillaan tietoa tästäkin tuotteesta ja tässä ainakin yksi linkki. Youtuben videokin on aika vaikuttava.
Onko tämä Islannin ihmeaine teille tuttua?
Onko teillä kenties jokin muu ihmeaine, jolla on Oikeasti ollut selviä vaikutuksia?

11 kommenttia:

 1. Mä päätin testata tätä kuukauden, ennen kuin kirjoitan siitä. Jos se on siis ok tuote. Nyt muutaman päivän käyttäneenä iho tuntuu kosteutuneen ja on hyvän värinenkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minulla on just nyt testauksessa yksi Dermalogican hoitava luonnonvoide ja ajattelin ottaa tämän heti sen jälkeen. Ainakin lupaukset on suuria. Mielenkiinnolla odotan Sinun kokemuksia!

   Poista
 2. Meikeläisellä ei 45 vuoden iästä huolimatta ole vielä rypynnäköistäkään, mutta perheen toinen osapuoli saattaisi tuota kokeillakin, jos hälle sitä ostaisi :D.

  VastaaPoista
 3. Älkää hyvät naiset tuhlatko rahojanne tuohon markkinointihuijaukseen. Tässä ainakin yksi käyttäjä, joka toteaa että hänen rypyt eivät kadonneet minnekään:

  http://egfserumtestandreview.blogspot.com/2011_04_01_archive.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan mielenkiintoinen blogi. Sen takana on kolmikymppinen mies, joka oikeasti kai odotti ihmettä tapahtuvaksi.
   Luulen (ja toivon), että sekä minä että lukijakuntani, ollaan sen verran valistuneita näistä kauneudenhoitoon liittyvistä voiteista ja seerumeista, että me emme todellakaan odota miltään aineelta ikuisen nuoruuden taetta.
   Minä en tietenkään usko, että yksikään aine voisi oikeasti hävittää kasvoilta kaikki juonteet ja muuttaisi rypyt sileiksi. Sellaiseen tarvittaisiin järeämpiä aseita, ehkä jopa kirurgin semmoisia.
   Aineita huomattavasti tärkeämmässä roolissa on kaikki se, mitä me syömme, juomme ja kuinka me muuten hoidamme kehoamme. Nämä aineet parhaimmillaankin vain tukee elämäntapojamme.

   Poista
 4. Oi, tällaista ihmeainetta kullä tarvittaisiin! Mistä voi hankkia testierän? Ikävä kyllä rypyt todennäköisesti perivät voiton hitaasti, mutta varmasti. Meillä on vielä lähes ympärivuotinen aurinko ilona. Vaikka kuinka suojaan ja yritän pysyä päivällä sisätiloissa, niin auringon vaikutukset näkyvät. Kyllä tarvittaisiin ihmeainetta.

  VastaaPoista
 5. Hei, tuohan kuulostaa aivan mielettömältä, nyt pitää odottaa Marjukan mielipidettä ja sitten kokeilla! Itse ostin juuri etanavoidetta! Sokoksessa oli hyvä tarjous ja ajattelin kokeilla, koska tuotteen ei pitäisi liiemmin lisäaineita myöskään sisältää. Mulle on erityisen tärkeää voiteiden mahdollisimman luonnonmukaisuus. Mutta tässä 40+ iässä tosiaan kaivataan järeämpiä aineita, ei niinkään ryppyjen takia, vaan tuon veltostumisen takia... Pitäis varmaan kasvojumpata päivittäin :) Mulle tulee lisäksi auringosta helposti maksaläikkiä ja sen takia hankin tuon etanavoiteen, kun pitäisis niihin auttaa.
  Sulla BW on kyllä niin kauniin sileät ja kiinteät kasvot, että huomaa että olet hienosti ja laadukkailla tuotteilla hoitanut ihoasi.

  VastaaPoista
 6. Kyllähän nuita ryppysiä alkaa tietenkin olemaan:) Nyt olen pikkuhiljaa opetellut käyttämään esim.silmänympärysvoidetta. Mutta mikään tuote jota oon kokeillut ei ole ollut ihme aine:D
  Aina, kun ostaa uuden purkin niin muka ekat päivät näyttää, että ooh!
  Nyt seerumeiden ja tehotippojen lisäksi olen kokeillut Aloe Veran tuotteita. Niistä oli pakkaskelien aikaan ihan ok. kunnossa iho.
  Jäänpä mielenkiinnolla odottamaan teidän tuloksia tästä ihmeaineesta!Nyt leipomaan iltapäivällä on vieraita tulossa...
  Leppoisaa sunnuntaita BW!

  VastaaPoista
 7. Mäkään en ollut aiemmin kuullut kyseisestä tuotteesta, mutta kohta pääsen myös testailemaan...;) Kiva lukea sitten muidenkin kokemuksia. Eihän mitkään voiteet ja seerumit tietenkään poista oikeasti ryppyjä. Kosteutus on kaiken a ja o. Sama juttu selluliittivoiteiden kanssa, tukevat terveitä elämäntapoja tai ainakin tulee parempi mieli kun huolehtii itsestään :)

  VastaaPoista
 8. Googlettamalla kaman sisältämä (tai väittävät että sisältää)EGF eli epidermaalinen kasvutekijä aiheuttaa mm.syöpää.

  VastaaPoista
 9. Minä sain seerumista näppylöitä, joten ei kovin mukava lopputulos ja rypytkin ennallaan valitettavasti

  VastaaPoista

© Business Woman. All rights reserved. Designed with Happy days.