Viikon 8 businesslook - kotelomekko

22.2.2012

Oikein hyvää alkanutta hiihto- tai talvilomaa teille, joita se koskettaa juuri nyt! Tämä viikko taitaakin olla tämän talven ensimmäinen hiihtolomaviikko.

No, minä vielä aherran hetken aikaa ennen omaa lomaani, joten arkipukeutumisesta en ihan vielä pääse eroon. Kunhan loma koittaa, saa korkkarit ja jakkupuvut jäädä hetkeksi aikaa. Eikä tarvi niin meikatakaan.. Eikä laittaa hiuksiaan.. Voi ihanaa, kumpa loma jo alkaisi!

Tämän viikon businesslookissa ei ole oikeastaan mitään uutta. Kaikki on jo moneen kertaan nähtyjä vanhoja asuja ja asusteita - vain vähän varioiden. Tämä Tukholman löytö, eli sininen Oasiksen kotelomekko ei välttämättä kaipaa vyötä, mutta tänään lopputulos jotenkin huusi sitä vyötärölle. 

Olkaatte hyvät! 

Jakku: Massimo Dutti
Kotelomekko: Oasis
Kengät: Seppälä

7 kommenttia:

 1. Hei!

  Oikein hyvä kokonaisuus! Harmaa ja sininen sopivat sinulle ja samaan asuun. Vyö tosiaan sopii kokonaisuuteen.

  T. hiihtolomalainen

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kaunis<3! Oikein antoisaa ja sporttista hiihtolomaa!

   Poista
 2. Totta, musta vyö on tuossa kokonaisuudessa ihan must ja viimeistelee lookin täydellisesti, koska sukkikset on mustat ja yläosa tosiaan "huutaa" myös jotain tummaa tasapainoittamaan lookia. Nyt hame näyttää myös tavallaan uudelta, koska se melkeinpä näyttää kaksiosaiselta juuri tuon vyön ansiosta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan näillä aatteilla minä tosiaan päädyin mustaan vyöhön;) Se tasapainottaa mukavasti tätä kokonaisuutta.
   Terveiseni<3!

   Poista
 3. Hei, ihana väri mekossa. Hyvä ostos.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei vaan Kaisa! Väri on tosiaan oikein hyvän sininen. Valkoisen jakun kanssa ja ihonväristen sukkisten kanssa yleisilme on ihan toisennäköinen. Ihanan monikäyttöinen ja moni-ilmeinen mekko;)

   Poista
 4. ;););)
  T:Härkä

  VastaaPoista

© Business Woman. All rights reserved. Designed with Happy days.