HEL2012 WDC ja Iittala

11.2.2012

Viikko sitten torstaina olin WDC-Gaalajuhlassa Lahdessa. Unohdin juhlista tekemäni jutun yhteydessä kertoa "kiitos-kassista", jonka kaikki juhlavieraat saivat ovelta kotiinlähdön yhteydessä. Varmaan kyseisellä "kassilla" on jokin virallinenkin nimitys, en tiedä.

Kassin sisältö oli aika mielenkiintoinen ja tärkeäkin sen tähden, että kassi lähti ympäri maailmaa juhlavieraitten mukana. Ei ole ollenkaan merkityksetöntä, millaista Suomi-kuvaa ja designia he vievät mennessään kotimaihinsa.

Pussista paljastui Pauligin hienointa kahvia, designistaan tunnetun suunnittelija Jouko Kärkkäisen suunnittelema puukylvös ja Iittalan HEL2012 WDC -astiaston espressokuppi ja lautanen.Tähän samaan syssyyn Stockmann juhlii 150 vuotista taivaltaan ja tarjoaa sen tähden yhtä ja toista kivaa vähän edullisempaan hintaan kanta-asiakkailleen.

Sain sähköpostiin viestiä, että koodilla STOCKMANN150 saatte kaikista KOTI -kategorian tuotteista 20%:n alennuksen helmikuun ajan. Jos vaikkapa tämä WDC teema kiinnostaa astioitten muodossa, niin sinne vaan shoppailemaan 20% edullisempaan hintaan. Sarjaa tuskin tullaan valmistamaan enää tämän WDC vuoden jälkeen, joten sarja voi hyvinkin olla jonain päivänä keräilytavaraa. 

KOTI -kategoriasta tosin löytyy kaikkea muutakin vaarallisen kivaa, kuin pelkästään Iittalan astioita..

Mukavaa viikonlopun jatkoa! Huomenna ihanaisen sukulaispojan ristiäisiin..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

© Business Woman. All rights reserved. Designed with Happy days.