Arvonnan voittaja ja sneak peak huomiseen juttuun

3.2.2012

Kiitos kaikille arvontaan osallistuneille upeille lukijoilleni! Itsestä huolehtiminen on elämäntavoista kiinni, eikä vähiten siitä asenteesta, jolla me tähän elämään suhtaudumme. Niistä asioista puhuminen on mielestäni tärkeää myös täällä blogimaailmassa, koska haluan ehdottomasti kantaa korteni kekoon tämän tärkeän asian puolesta.

En ole tutkinut asiaa sen tarkemmin, mutta Omega 3:n vaikutus vaikkapa ihon kuntoon on ilmiselvää, kuten kommenttiboksissakin asia todettiin. Ja voin sen itsekin vahvistaa.

Arvonta on siis suoritettu ja krilliöljyä pääsee kokeilemaan blogimaailmaan paluun tehnyt Melba. Onneksi olkoon! Melba piti pienen tauon bloggailussa ja tuli kuin tulikin uudistuneen bloginsa myötä takaisin, mahtava juttu! Laitatko Melba minulle yhteystietosi sähköpostilla (tyylilyyli@ovi.com), niin pääsen lähettämään Sinulle postia pikimmiten.

WDC Design Gaalajuhlia vietettiin eilen ja täytyy sanoa, että kyllä Suomi näytti Lahden Sibeliustalossa upeimmat puolensa ympäri maailmaa kokoontuneille juhlavieraille. Tilaisuus oli (ainakin minulle) todella elämyksellinen, ihan ensi minuutista lähtien. Autonkuljettaja nimittäin nouti meidät kotiovelta sellaisella autolla (BMW), joka oli lennätetty Saksasta vartavasten tätä tilaisuutta ja meitä varten. Ihan kuin jostain sadusta! (Vaikka siis minähän en ymmärrä näitä autoasioita laisinkaan. Minulle autossa on tärkeintä se, että se on turvallinen ja luotettava.)

Teen varmaankin useamman postauksen näistä juhlista ja aloitan juttusarjan huomenna. Tässä vaiheessa tarjoilen Teille pienen "sneak peak"-kuvan eiliseltä. En ole yksinkertaisesti ehtinyt purkaa edes kuvia kamerasta.

Oikein ihanaa perjantaita ja viikonlopun alkua ihan jokaiselle sinne ruudun taakse!
Melballe vielä kerran onnen toivotukset!
Huomiseen!
Seuraa blogiani:

4 kommenttia:

 1. Onnea Melballe!
  Juttuja odotellessa, lehessä luki, että taksit loppuivat kesken, kun kukaan ei ollut älynnyt ilmoittaa taksikeskukseen tästä gaalasta ja kylmän takia vielä monet innostuivat taksin tilaamaan. Mukava, että oli hyvät juhlat :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka Pauska! Kyllä oli Sibeliustalo eilen hienossa juhla-asussaan! Ihan uskomaton tapahtuma, sellainen "once in lifetime" -tyyppinen ainakin minulle, jolla ei ole mitään tekemistä muotoilun ja designin kanssa. Paitsi tietenkin tavallisen kuluttajan kokemus, jota ei tottatotisesti sovi vähätellä. Vai oli taksit lopussa!? Oliko etlarissa juttua juhlista?

   Poista
 2. Onnittelut minunkin puolesta voittajalle! Malttamattomana odotan postausta:D
  Rouvahan näyttää hyvältä Bemarin takapenkillä! Kiitokset sitä samaa toivon sinulle!
  ps.BMW on muuten minun ykkösauto merkki...huoh.

  VastaaPoista
 3. Voi kiitos, ihanaa ja vau! :D Laitoin sinulle jo sähköpostilla yhteystietoni. Mukavaa viikonloppua sinne! :)

  VastaaPoista

© Business Woman. All rights reserved. Designed with Happy days.