O´ou, nyt tuli paineita..

29.1.2012

Paniikki valtasi kehoni, kun bongasin Gloriasta oheisen jutun. Ollaan nimittäin menossa alla olevien leidien kanssa samaan tilaisuuteen. Kerroinkin tästä gaalasta teille jo aikaisemmin.

Nyt alkaa olla aika vähissä tehdä mitään yllätyskäännettä pukeutumisen suhteen.. Vein nimittäin viime viikolla oman "kolttuni" (sellaiselta se tuntuu näitten leidien rinnalla) ompelijalle hienosäätöä varten.

EDIT: Koska kuvan teksti näkyy epäselvästi, tässä ote Glorian helmikuun numeron oheisesta jutusta:

"PARASTA PÄÄLLE: WDC-säätiössä Helsingissä työskentelevät naiset juhlivat suomalaisten muotitaiteilijoiden puvuissa, kun World Design Gapital -gaala kokoaa Lahden Sibeliustaloon helmikuun 2. päivänä 600 vierasta ympäri maailman. Tilaisuudessa jaetaan kolme merkittävää arkkitehtuuri- ja muotoilupalkintoa, ja mukaan on kutsuttu maailman muotoiluyhteistyön edustajia. Juhlan pukukoodi on smokki (edit: minun englanninkielisessä kutsussa luki "black tie"). Osa juhlaan sonnustautuvien naisten puvuista suunniteltiin juuri tähän tilaisuuteen, mutta joukossa on myös vintage-muotia. Gloria ja Lancome tekevät yhteistyötä Helsingin WDC-vuoden aikana. Glorian kuvaukseen naiset meikkasi Lancomen National Make-up Artist Sara Murto kevään värein, joista on lisää sivulla 105. Kampaukset tehtiin L´Orealin Franck Provost -tuotteilla."Lisähaastetta pukeutumiselle tuo vielä se, että gaalan alkudrinkki nautitaan ULKONA. Tämä on tietenkin ymmärrettävää, koska kutsuvieraista suuri osa on ymmärtääkseni ulkomaalaisia ja heille suomalainen arktinen talvimaisema on jotakin hyvin eksoottista. 

Mitenköhän nämä leidit on ajatelleet yhdistää ulkonaolon ja juhlapukeutumisen? Juhlalaukun lisäksi mukaan pitänee ottaa matkalaukku..

Seuraa blogiani:

10 kommenttia:

 1. Höps höps, tulet näyttämään varmasti kauniilta ja edustavalta, kuten aina. Alkudrinkki ulkona -hmm... Kuulostaa vähän pelottavalta. Mitä jos tulee lunta vaakana? Ehkä tämä on otettu huomioon.? Sibelius-talo antaa juhlalle kauniit puitteet. Nauti illasta! : )

  VastaaPoista
 2. Turha paniikki pois ! Aikaisemmin suunnittelemasi puku näyttää tyylikkäältä ja juhlavalta. =)

  Alkudrinkki ulkona näin talvella black tie = smokki pukukoodilla kuulostaa.... no, kylmältä. Kerro sitten miten olivat ratkaisseet haasteen.

  Mukavaa juhlailtaa.

  VastaaPoista
 3. Ei paineita, sinä näytät varmasti upealta valitsemassasi asussa!

  Juhlan aloitus ulkona, hrr..kuulostaa no, heh, miehen suunnittelemalta ;D Lämmintä huivia tms. vaan takin alle ja sitä rataa. Toivottavasti alkudrinkit siemaistaan nopsasti ja pääsette sisään lämpimään.
  Nauti illasta ja kerrohan jälkeenpäin naisten asuvalinnoista, jos niitä ehdit siellä tarkkailemaan!
  Ihanaa iltaa teille!

  VastaaPoista
 4. Höpsis ,sinun tarvitse ottaa mithään paineita. Mie olen varma ettet jää kenenkään varjoon vaan olet samalla viivalla:)
  Mutta ulkona...hieman arvelluttaa ko kelit voi tosiaan olla hm...melko viileät:D
  Onhan se eksottista, en sitä kiellä mutta ajatus drinksujen kanssa ulkona ko ei aina sisälläkään tarkene.Hui.

  VastaaPoista
 5. Nuo naiset tekevät varmaan työtään, kun mainostavat lehdessäkin tuolla tavoin suomalaista vaatetuotantoa. He varmaankin edustavat juhlaisäntää/järjestäjää? Ei kohteliaan vieraan tarvitse eikä tule isännän kanssa kilpailla, asuksi riittää että noudattaa annettua pukukoodia. Ja kuten huomaat, luotamme kaikki sinuun, tiedämme jo että valintasi on varmasti tyylikäs, eikä sitä edes tarvitse verrata keneenkään toiseen.

  VastaaPoista
 6. Oi kuule, ei sinulla hätää ole. Olet kuin kala vedessä :) Mutta kieltämättä aika koettelevaa jos alkudrinkki pitää nauttia ulkona. Onkohan tarkoituksena tarjota se kuin konsanaan mustikkasoppa hiihtokilpailuissa? Sitten vielä idean ymmärtäisin. Kyllähän lumi ja kylmyys ovat eksoottisia, mutta ei pidä tätäkään eksotiikan kaipuuta äärimmilleen viedä. Mulla tulee raja vastaan, kun hytinä alkaa. Muistuu mieleen, kuinka kuningatar Elisabeth Jyväskylän kaupungissa roudattiin tukkimetsään ruokailemaan...

  VastaaPoista
 7. Tuota ulkodrinkkiä mietin minäkin, sillä Sibeliustalolla ei ees oo mitään katosta,paitsi se surullisen kuuluisa ja sikakallis taksikatos ;-) No sen alla mahtuu ekä kymmenkunta. Riippuu tietty vielä siitäkin, mille puolelle ne teijät laittaa, pääovien, jossa sentään talo on suojana vaiko talon pitkälle sivulle, joka on ihan Vesijärven rannassa ja järveltä saattaa puhaltaa kylmä viima. Ei kyllä ihan nerokkain idea laittaa väki seisomaan siihen pihalle. Toivottavasti ei olisi kovasti pakkasta.

  Ihania juhlia teille ja toivottavasti saatte kuulla jotain musiikkia ja nauttia akustiikasta. Jos saat itse valita paikkasi, niin se ykkösparvi ja siellä keskellä on paras paikka :)

  VastaaPoista
 8. Rouvien päällä on kyllä aika erikoisia luomuksia:D Niin suomalaista! Tämähän on periaatteessa "ball"-tyyppinen juhla. Omalle asiakkaalle kyseiseen talviseen tapahtumaan suosittelisin itse jotakin tälläistä;)

  http://www.marieclaire.com/cm/marieclaire/images/Ur/mcx-oscar-de-la-renta-1-ss2012-de.jpg (hieman maltillisemmalla alaosalla kylläkin)

  http://www.polyvore.com/cgi/img-set/BQcDAAAAAwoDanBnAAAABC5vdXQKFk1raXkzZUNCM0JHUjNYVzRCdjFXY3cAAAACaWQKAXgAAAAEc2l6ZQ.jpg

  VastaaPoista
 9. Joo, ei sinun tarvitse todellakaan mitään paineita ottaa, näytät taatusti upealta puvussasi ja päihität monet naiset mennen tullen!!
  Mutta oih ja voih, näillä pakkasilla ulkodrinkit...ehkäpä ne siirretään sittenkin sisätiloihin. Johan ulkomaalaiset muuten pelästyvät jo alkumetreille ;)

  VastaaPoista
 10. Ihanaa gaalaa, Etlarissa luki, että ruokalistalla on siikaa, karitsaa ja juureksia ja illalla sytytetään tulia Vesijärven jäälle.

  VastaaPoista

© Business Woman. All rights reserved. Designed with Happy days.