Nämäkin kelpaisi eli mekkofantasioita, osa 2

14.1.2012

Tänään minun piti laittaa tänne kuvia ulkovaatteista, tai siis viime talvena hankkimastani Parajumpersin parkasta.. Kuvatkin otin, mutta sisällä.. Ei ulkovaatteet näytä yhtikäs miltään sisätiloissa otettuina.. Ne kuvat jää nyt kyllä valitettavasti käyttämättä joten täytyy odotella sopivaa hetkeä ulkokuville. 

Sen sijaan voitaisiin jatkaa mekkofantasioinnilla. Donna Morganin mekkojen lisäksi omiin suosikkeihini kuuluu Californialaisen suunnittelijan Trina Turk´n mekot. Niissä on jotain sellaista, mikä kolahtaa minuun kerta toisensa jälkeen. Nopea googlaus näyttäisi, että Trina Turk´n mekkoja saa Englannista ja Pietarista, siinä lähimmät paikat. Usa on tämänkin mekkoihanuuden tyyssija ja siellä ainakin Nordström myy niitä ympäri maan.

Sekä Donna Morgan´n että Trina Turk´n mekot ovat hintaluokaltaan 130 - 250 euroon asettuvia mekkoja. Ei siis mitään ihan mahdottoman kalliita. Itse ajattelen asiaa niin, että näissä kuviomekoissa on aina melkoinen kyllästymisriski olemassa. Hinta on riskiin nähden siis ihan ookoo. Sen kalliimpia mekkoja pyrin välttämään, koska en koe saavani niille vastinetta. Mieluummin omistan useamman fast-fashion -mekon kuin yhden kalliin. Se on minun mekkofilosofiani, mutta en todellakaan tuomitse niitä, jotka ajattelevat asiaa toisin. Minä en muutenkaan tuomitse näissä hömppävaateasioissa yhtikäs ketään.. 

No, sen verran otetaan pakkia, että en pidä järkevänä oman talouden hallinnan kannalta sitä, että vaatehankinnat johtavat oman talouden epätasapainoon. Siis siihen, että omassa budjetissa menoja on tasan yhtä paljon kuin tuloja. Puhumattakaan siitä, että menoja on enemmän kuin tuloja.


Tässä kuitenkin Trina Turk´n omat suosikkimallini. Nämä ovat astetta juhlavampia kuin eiliset Donna Morganin versiot, paitsi ehkä tuo raidallinen sininen mekko. Sen helmanpituutta vaan täytyisi päästä testaamaan ennen ostopäätöstä. Sehän saattaisi soveltua jopa työkäyttöön.. Ja tuo vihreä kultasomisteinen, voi mikä ihanuus!

4 kommenttia:

 1. Tuo kolmas mekko kultaisella helmalla on aivan upea!! :)

  VastaaPoista
 2. Keskimmäisistä mekoista tulee ihan 60-luku mieleen! :) Itselleni sopisi parhaiten tuo oikeanpuoleinen. Upea merkki kyllä!!

  VastaaPoista
 3. Tanja: Se on kyllä sellainen, jota täytyy yrittää päästä sovittamaan..

  BagMiss: Turkoosi mekko taitaa olla sama, jonka omistan keltaisena. Se oli kuvattuna juhlavammista mekoista tekemässäni kollaasissa ensimmäisenä. Siinä on kieltämättä 60-luvun henkeä.

  VastaaPoista
 4. Itse pidän tuosta mustasta, mie olen aika tylsä,valitsen aina tuttuja ja turvallsia vaihtoehtoja:)

  Niin onhan se kamalaa jos talous menee nurin shoppailun myötä:(
  Muistan muutama vuosi sitten tradegian jossa perheen äiti sai hurjat velat aikaan pitääkseen vain ulkokuortta yllä,lopulta surmasi itsensä ja muut perheenjäsenet.
  Tuohan on ääripää mutta kuinka moni on vaikeuksissa mm.pikavippien kanssa?

  VastaaPoista

© Business Woman. All rights reserved. Designed with Happy days.