Michael Kors´n trenssi

21.1.2012

Olen esitellyt ulkotakkeja valitettavan harvoin. No, eipä niitä ole kovin montaa, joten ne on äkkiä esitelty. Tässä kuitenkin tämän hetken suosikkitrenssini, nimittäin Lontoosta ostamani Michael Korsin kamelinvärinen trenssi. 

Olen tosi pitkään etsinyt nimenomaan kamelinväristä trenssiä, jossa on selkeä kaulus ja jossa napit ylettyy niin korkealle, että huivia ei ole välttämätöntä käyttää. Ja jonka pituus on oikea, eli noin polviin asti, ei mielellään sen alapuolelle.

Sellaista takkiahan ei kannata ostaa, joka ei miellytä itseä ihan 100 %:sti. Jos sopiva osuu kohdalle, se melkein kannattaa ostaa. Näin juuri tapahtui Lontoossa. Kun löysin tämän yksilön Regent Streetin MK myymälästä, niin eihän siinä tilanteessa auttanut muu kuin kaivaa kuvetta. Ja mikä parasta, tämä oli puoleen hintaan!

Trenssi on materiaaliltaan villaa ja sen erikoisuutena on kultaiset pienet yksityiskohdat olkaläppien ja taskujen suissa. Lisäksi hihansuissa on vyö kultaisella soljella.

Pahoittelen omien kuvien tummuutta. Yksityiskohdat on nähtävissä tästä Michael Kors´n kyseisen takin mainoskuvasta.

Mitä edellytyksiä teillä on täydelliselle talvitrenssille? 
Trenssi: Michael Kors
Saappaat: Billi Bi

22 kommenttia:

 1. Pssst. Trenssi on ohuempi kevättakki, villakangastakki on ulsteri tai villakangastakki.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En osaa sanoa tähän termistöasiaan mitään. Olen käyttänyt aina trenssitermiä.. Marjukka (fabfortysomething -blogista) on myös sitä mieltä, että trenssi on oikea termi tämänmalliselle takille. Varmasti myös ulsteri ja villakangastakki ovat oikeita ilmauksia.

   Poista
 2. Kaunis takki! Talvitakkia en ole tarvinnut enää vuosiin, joten täytyy puhua muista takeista. Mun ongelma on, että löydän usein takkeja jotka eivät jätä rauhaan :( Takit oikein kiljuvat, että ota mukaan. Villakangastakit ovat sikäli täällä haasteellisia, että villa on usein laadultaan kovaa eikä laskeudu kauniisti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suomessa on uskomattoman vaikeaa löytää mieleistään takkia, varsinkaan työkäyttöön soveltuvaa. Myös täällä on tuttua löytää muuten ihan ookoo malli, mutta materiaali on juurikin liian kovaa. Tommy Hilfigeriltä olen löytänyt muutaman kivan mallin ja keväällä ajattelin hankkia sen mistä olen haaveillut jo ties miten pitkään - eli Burberryn klassikon;)

   Poista
 3. Tosi kaunis takki ja ihanat yksityiskohdat! Itse en ihan täydellistä talvitakkia ole löytänyt, mutta lähestulkoon täydellisen kuitenkin. Se on muutoin tavallisella leikkauksella oleva musta, villakankainen takki, mutta kaulus on vähän erikoinen, taftista tai vastaavasta tehty suuri, rypytetty jutska.
  Täytellinen: jos ei kukkaro olisi esteenä niin aitoa kasmirvillaa, pitkä, vyöllä varustettu pomppa, ehkä Ralph Laurenin mallistosta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oletko esitellyt sen mustan takin jo blogissasi? Ralph Lauren kuulostaa hyvältä, erityisesti näin amerikan matkan alla;)

   Poista
 4. Mie olen aina ihaillut ihmisiä, jotka osaavat kantaa sitä trenssiä taikka villakangastakkia.
  Mie olen sellanen rönttänä että oloni koen "liian" hienoksi ko.takeissa. Pakko kuitenkin omistaa yksi sellainen (villakangastakki) talvioloihin jos tulee ns. vaativampi tarve:)
  Mutta turkki olisi ihana edes laadukas tekosellaien.Minkkiturkin kyllä kelpuuttaisin:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Piti toki mainita että takki pukee sinua:) Kuvauspuitteetkin ovat varsin mielenkiintoisen näköinen. Onko tämä jostain suljetulta vankila pihalta?

   Poista
  2. Juu, ei tämmöinen takki oikein sovi ainoaksi takiksi. Pakko olla vähän rennompaakin varastossa. Työtakkina tämä on äärimmäisen ookoo;)
   Aikamoinen oivallus, että kuvauspaikka liittyy jotenkin vankilaan;) Taustalla näkyvä alue on nimittäin jossain vaiheessa Suomen historiaa toiminut vankilana. Nyt siellä lienee vain "kummituksia";) Kevennyksenä loppuun on ihan pakko todeta, että toistaiseksi olen vielä "vapaalla jalalla", hih!

   Poista
  3. Hih onneksi olet "vapaalla jalalla"! Olen aika tarkkasilmäinen ja monet asiat tulee huomoiduksi, osittain johtuen työstäni, jossa teen jatkuvasti erinäisiä havaintoja sekä arvioita.Vapaalla ollessa ei niin tietoisesti tietenkään,mutta kuitenkin...
   Olipas muuten jännät tunnelmat vaalea seuratessa. Arvatenkin ehdokkaani on myös toisella kierroksella:)

   Poista
 5. Itselläni on vakiotakkina talvella pitkä villakangastakki tai lyhyempi sellainen. En oikein osaisi muuta edes käyttää, nyt olen tuota toppatakkiani opetellut käyttämään jonkun verran, hyvin onnistunut ainakin viikonloppuisin. Itselleni trenssi malliset takit (villaa tai ei) kuuluvat aina leimallisesti kevääseen ja kevääksi niitä yksi onkin olemassa. Vitivalkoinen kaunotar jonka varmasti kaivan taas kevään tullen pois kellarista. Omistan ehkäpä liikaakin takkeja, minä kun tuppaan ostamaan takin jos se on hyvä ja sopiva. Joten niitä on "muutama". pitänee joskus pitää esittelykierrosta niistä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä idea! Tee joku kerta postaus kaikista takeistasi! Kunnon perinteistä toppatakkia en minäkään osaa käyttää, vaan sen roolissa on Parajumpersin parka. Sitäkin käytän työssä todella todella harvoin, vain kovimmilla pakkasilla..

   Poista
 6. Kyllä trenssi-sanaa voi käyttää talvitakista, kysehän on mallista. Ulkomaiset nettikaupat myyvät "woolen trench coat" tai kuten Burberrylla tällä hetkellä: "felted cashmere trench coat" tai "leather trench coat".

  Kaunis on takkisi ja erityisesti nuo kultakoristeet ovat nätit - itse kun olen taas niin kultaan ihastunut, niin heti pistää silmään!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kulta on kieltämättä tehnyt kummallisen ja salakavalan paluun.. Ja kiitos selvennyksestä trenssi -sanan osalta!

   Poista
 7. Todella ihana takki ja nuo yksityiskohta tekevät siitä näyttävän. :) Mukavaa sunnuntaita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Riina! Ja mukavaa alkanutta uutta, pirteää viikkoa;)

   Poista
 8. Ihana tyylikäs takki! Ja oi mitkä puitteet asukuvalle, ihanat kuvat!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei vaan Sofiina! Puitteet on kieltämättä hienot, Suomen kansallisomaisuutta;)

   Poista
 9. Todella kaunis ja monikäyttöinen takki, niin malliltaan kuin väriltään. Trenssi onkin takeista se malli, johon olen itse eniten ihastunut. Omasta kaapistani löytyy viime syksynä hankkimani Burberryn musta cashmere trenssi talvikäyttöön, sekä musta Gantin ja beige Hilfigerin trenssi kevät- ja syyskäyttöön.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Mrs L! Sinulla on Kadehdittavan upea takkikokoelma!! Unelmakokoonpano!

   Poista
 10. Upea takki! Tykkään kovasti takissa olevista kultaisista yksityiskohdista! Antavat extra ryhtiä:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei S! Kyllä vaan, ilman kultaisia yksityiskohtia tässä takissa ei olisi kunnollista jujua!

   Poista

© Business Woman. All rights reserved. Designed with Happy days.