Haaveiluhaaste

28.1.2012

Sain ihan uudelta blogituttavaltani Sirpaleelta haasteen, johon tietenkin täytyy tarttua. Jokaisella on sen verran haaveita, että pystyy varmasti helposti nimeämään 5 sellaista;)

Ihan ensiksi haluan kiittää Sirpaletta tästä haasteesta! On ihan mielettömän hienoa tutustua (itselleni) aivan uusiin blogeihin kommenttien kautta. Ainakaan minulle ei jätetä niin paljoa kommentteja, ettenkö ehtisi tutustua kommentin jättäneen omaan blogiin. Sitä kautta tulee löytäneeksi aina vaan uusia ja uusia ulottuvuuksia blogimaailmasta. 

Kannustan siis jättämään kommentteja vieläkin rohkeammin ja antamaan näin mahdollisuuden tutustua teihin<3! 

Mutta nyt haasteen ja niitten haaveitten kimppuun, ihanaa!

Haaste kuuluu näin:
"Kerro (ilman materiaalisyyllisyyttä), mitkä viisi tavaraa ostaisit, jos sinulla olisi kaikki maailman rahat. Tämän jälkeen haasta viisi muuta bloggaajaa."

 Nämä minun haaveeni eivät ole tärkeys- tai missään muussakaan järjestyksessä. Osa on hieman enemmän utopiaa ja osa vieläkin enemmän. Haaveita kuitenkin kaikki.


1.  Ensimmäinen haaveeni olisi saada seinälle Joán Miron taideteos. Maailmankuulua taidetta joka olisi samalla myös erittäin hyvä sijoitus. Ihana piristysruiske erityisesti minimalistiseen sisustukseen.


2. Mert Otsamon juuri minulle tekemä vaatekokoelma. Siis kokonainen kokoelma, niin arkeen kuin juhlaan.

3. Haaveissa olisi myös vähintään 30 m2:n vaatehuone, jossa on tarpeeksi hengari- ja hyllytilaa sekä vaatteille että tilaa myös kengille. 


4. Tämä neljäs haave ei ole tavaraa, mutta haave kuitenkin. Haluaisin nimittäin palkata kotiin oman kotihengettären, joka auttaisi kaikissa kodin askareissa ja joka toimisi kuljettajana perhekuntani kaikille jäsenille. Oma aika kun on sattumoisin rajallinen enkä aina yksinkertaisesti ehdi joka paikkaan. 
Arjen haasteet on välillä yksikertaisesti mahdottomat.5. Aina olisi tietenkin tilaa yhdelle tai kahdelle nahkaiselle arvolaukulle. Tottahan toki;)
Siinä minun haaveet. Aika moni on tämän haasteen jo saanut, mutta kokeillaan jos vaikka seuraavat ihanat blogittaret ottaisivat haasteen vastaan ja kertoisivat omista haaveistaan:


12 kommenttia:

 1. Ihania haaveita Sinulla! Minullekin voisi arvotaulu kelvata, ottaisin Nandor Mikolan suuria kukka-akvarelleja...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aika vaikeaa oli sitten lopulta määritellä materialistisia haaveitaan.. Tunnettujen taiteilijoiden työt on kalliita hankkia, mutta hyviä sijoituksia.

   Poista
 2. Kiitos haasteesta! Suuri houkutus ottaa tämä vastaan (tapojeni vastaisesti) liian vakavasti ja miettiä mitä ihan oikeasti toivoisin eikä mitä leikisti toivoisin, mutta yritetään...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nämä haasteet on siitä hyviä, että lähestymistavan saa jokainen määritellä ihan itse. Haaveitakin voi olla niin monenlaisia. Jäämme odottamaan Sinun lähestymistapaa;)

   Poista
 3. Kiitos haasteesta! Uskon että kaikki haaveesi vielä toteutuvat, Miroakin saa painoprinttinä :-)! Miron teokset ovatkin hyviä julistevalinaksi, kun niissä on yksinkertaiset, selkeät värit ja viivat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jäämme odottamaan Sinunkin versiota tästä haasteesta. Mielenkiintoista!

   Poista
 4. Kiitos haasteesta!
  Alustavasti mietin ja huomasin sen olevan ylläätävän vaikeaa:D.Saas nähdä mitä Lapin likka tahtois...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niimpä! Ei ollut ihan helppoa. Mieti sinä omat haaveet ja kerro sitten meille, jäämme odottamaan.

   Poista
 5. Minun täytyy kyllä tunnustaa, että SINUN blogisi ei ole minulle uusi tuttavuus, olen seurannut sitä jo kauan. Meikäläinen on vain niin kovin huono kommentoimaan yleensä mitään mihinkään, joten eipä ole tullut sitten "esittäydyttyä" aiemmin.

  VastaaPoista

© Business Woman. All rights reserved. Designed with Happy days.