Farkku -look

17.1.2012

Lumiset kelit sekä pakkassäät aiheuttaa haasteita pukeutumiselle. 15 denierin sukkahousuissa ei kehtaa juurikaan ulkosalla kulkea, joten työmatkoille on keksittävä jotain muuta päällepantavaa. Ainakin minulla on hyvät puitteet työpaikalla vaatteiden vaihdolle ja (valitettavasti) niiden säilytykselle. Kaappiin on sielläkin kertynyt "mukavasti" tavaraa..

Tänään olin kuitenkin reissun päällä ja farkuissa koko päivän. Yleensä en käytä arkena farkkuja ollenkaan, mutta tänään se oli mahdollista, ellei peräti suotavaa.
Jakku ja kauluspaita: Zara
Housut: Guess (usan mallistoa)
Saappaat: Billi Bi

Seuraa blogiani:

13 kommenttia:

 1. Oikein klassinen ja tyylikäs kokonaisuus! Tykkään! :)

  VastaaPoista
 2. Tämä asu on todella tyylikäs ja varma valinta sellaiseen hieman epävirallisempaan tilaisuuteen. Pukeudun usein vapaa-ajalla juuri tähän tyyliin ja joskus myös töissäkin. Näytät ihanan pirteälle näissä kuvissa=) Itse olen paahtanut pitkää työpäivää ja sen olen kyllä näköinenkin. Onneksi kohta helpottaa.

  VastaaPoista
 3. Reipas ja naisellinen. Kyllä tällä kelpaa mennä vaikka koko päivä! Tässä on sellaista henkeä, että ratsu vain alle ja menoksi! Mukavan erilainen vaihteeksi.

  VastaaPoista
 4. Tyylikäs farkku-look, tilanteeseen sopiva. Tykkään myös :)

  VastaaPoista
 5. Vitsit, olet kyllä aika hottis noissa farkuissa!! Sopii sinulle tosi hyvin, tyylisi mukaisesti, jakun kanssa-

  VastaaPoista
 6. Tosi nätti, rento mutta samalla tyylikäs asu. Mukavaa kun voi työpäivänä pukeutua välillä vähän rennomminkin, eikö?

  Terveisiä toivottelee sairasvuoteelta Mapsi

  VastaaPoista
 7. Tämä näyttää tosi hyvältä! Viihtyisin itsekin asussa. Täytyy laittaa vastaava "kauluspaita" hankintalistalle.

  Sinulla on selkeästi kotona asuvaa nuortakin jälkikasvua ja kuitenkin työsi sekä muut menosi vievät kirjoittamasi perusteella samalla paljon aikaasi. Täytyy kysyä kuinka yhdistät tämän yhtälön niin, että lapset saavat riittävästi päivittäistä huomiota ja huolenpitoa. Ja toisaalta kuinka joustat lasten vuoksi omista menoista tai järjestät niin että pääset omiin työ/vapaa-ajan menoihisi. Tämä on aika laaja kysymys, voisi jopa olla oman ei niin kevyen "lifestyle" postauksen aihe. Osin liippaa aina keskustelua nostattavaa aihettaa äitiys vs. ura, vaikka tähän yhtälöön kritiikin näkökulmasta en halua kysymykselläni puuttua. Lähestyn suunnalta kuinka äitiyden, uran ja omien menojen yhdistäminen arjessa luonnistuu. Eli onko sinulla käteviä keinoja, kikkoja, apuvoimia ja jos jotain kaipaisit lisäksi, niin mitä.

  -Shoppisfriikki

  VastaaPoista
 8. Ihanan pirteä asukokonaisuus. :)

  VastaaPoista
 9. Noora: Kiitos kaunis <3!

  Mrs L: Tämmöisellä asulla voi mennä aika monenlaiseen tilaisuuteen ja näyttää aina hyvältä. Eli hyvin istuva jakku ja hyvin istuvat farkut - ei muuta tarvita. Teepaitakin käy jakun kanssa vallan mainiosti, tosin se tekee yleisilmeestä astetta arkisemman. Saappaat on myös tehty omien mittojen mukaan, kun suutari vähän kavensi vartta..

  Johanna: Totta! Tämä on kieltämättä ratsastushenkinen asu. Eräs asiantuntija mainitsi joskus taannoin, että vapaa-ajalla naisten pitäisi pukeutua enemmän golf-henkisesti. Ne molemmat sopii erittäin hyvin siistiin vapaa-ajan pukeutumiseen!

  Pihla: Voi kiitos <3!

  Helena: Kyllä farkut on kieltämättä hyvä keksintö;) Niistäkin saa vaikka minkälaista yleisilmettä aikaiseksi. Käytän farkkuja ihan liian vähän..

  Mapsi: Voi Sinua <3! Tervehdyhän pian! Tylsää olla sairaana.. Oma arkuus käyttää farkkuja juontuu ajoilta, jolloin olin tosi nuori opiskelijatyttönen. Pääsin tekemään oikeita juristin hommia jo 22-vuotiaana enkä silloin tiennyt business- pukeutuisasioista oikeastaan mitään. Juristin opintoihin ei nimittäin kuulunut semmoisia "oppiaineita". Sorruin silloin erittäin pahaan pukeutumismokaan, joka nolottaa yhä edelleen..

  Shoppisfriikki: Esitit tärkeän ja haasteellisen pointin! Voisin näistä arjen haasteista tehdä joku kerta ihan oman erillisen postauksen. Kiitos siis erittäin erittäin hyvästä vinkistä! Oma riittämättömyyden tunne on kieltämättä aika ajoin todella pinnalla, mutta siitäkään huolimatta en suostu potemaan huonoa omaatuntoa omista valinnoistani. Kaikki asiat on yhteensovitettavissa, jos tahtotilaa vaan löytyy. Ja sitten vielä se iänikuinen mies-nais-näkökulmasipaisu: Voiko "hyvä isä" olla urakeskeinen? Palaan näihin asioihin vielä..

  Tiiuliiu: Ihana kuulla tuosta pirteydestä, koska kuvat on otettu noin 12h meikin tekemisen jälkeen eikä itsellä ollut yhtään sellainen fresh fiilis;) Bare Mineralsin meikit on kyllä parhaita kaikista!

  Anonyymi: ;)

  VastaaPoista
 10. Ihana, ihana IHANA asu!!!:) Bleiseri+farkut yhdistelmä ei koskaan petä:)

  VastaaPoista
 11. Miksikähän kommenttini ei tullut näkyviin...? Huomasin saman, kun olin kommentoinut Rillalle, eikä sekään näkynyt. Noh anyway, piti sanomani, että ihana kokonaisuus ja pukee Sinua tosi hyvin! Tää on se mun univormu, olis kuule kiva joskus pukeutua "bisnesmäisemmin"!! : )

  VastaaPoista
 12. Mona: Takuuvarmaa ja aina tyylikästä. Se on loppujen lopuksi aika yksinkertaista.

  Marjukka: Olen kyllä aina julkaissut kaikki kommenttisi! En kyllä osaa sanoa, miksi ne toisinaan hukkuu matkalla jonnekin.. Ihanaa kuulla, että tykkäät tästä asusta<3! Voin erittäin hyvin kuvitella juuri tämmöisen asun myös Sinun päällä;)

  VastaaPoista

© Business Woman. All rights reserved. Designed with Happy days.