Suosikkimekko ja läpinäkyvät hiuskuminauhat

18.12.2011

Olen jo kertonutkin, että luen "naistenlehtiä" tosi vähän ja harvoin. Viime viikolla istuin hammaslääkärin vastaanotolla ja sen tyyppisissä tilaisuuksissa tulee kahlattua kaikki tarjolla olevat naistenlehdet läpi oikein urakalla. 

Tällä kertaa Anna -lehdestä bongasin sellaisen kuvan, joka oli pakko ottaa mukaan. En tietenkään ottanut koko lehteä, vaan repäisin vain yhden sivun irti.. Puolustuksekseni sanottakoon, että kyseessä oli tosi vanha lehti, koska sivun kuvissa oli hurjasti lunta - ehkä alkuvuoden numeroita. Mutta väärin toki, eihän niin saisi tehdä.

Kuvassa on nimittäin Karita Tykkä siinä samaisessa mekossa, joka hänellä oli Iltalehden kuvassa harmaana. Tämä versio on vaan tummansininen. Tai sitten kyseessä on sama mekko eri valoissa otettuna, mutta joka tapauksessa pysäyttävä kuva oli taas kyseessä. Se harmaahan kolahti minuun niin, että viime helmikuussa teetätin samanlaisen mekon lomamatkan yhteydessä räätälillä Thaimaassa. 

Tässä siis juttu oman mekkoni teetätysprosessista ja tässä juttu, jossa samainen mekko on "in action". Sen verran oma mekkoni on muuttunut alkuperäisestä versiosta, että paikallinen ompelija pienensi hieman hihanleveyttä ja tuota pussiosaa, koska ne alkoivat vaivata. Nyt se on ihan täydellinen. Se on ollut muutamassa tilaisuudessa päälläkin, mutta korjatusta versiosta ei tietenkään ole kuvaa.. (Jos joulupukki sattuu lukemaan tätä minun blogiani, niin toivoisin häneltä semmoista jalustaa kameralle, jotta en tarvitsisi aina apua kuvausvaiheessa.)

Tässäpä tämä hammaslääkäriltä löytyneen Anna-lehden sivu, jossa ollut kuva pysähdytti jälleen:
Kuva salaman kanssa. Tässä versiossa hihat näkyy selkeästi.
Hihoissahan tämän mekon juju on.
Tässä ilman salamaa otetussa kuvassa näkyy puolestaan kokonaisuus paremmin.
Sukkahousut on ehkä 40 denieriä ja niiden värissä on tavoiteltu mekon väriä.
Koruille ei ole tarvetta - Karitalla ei näy edes sormuksia.


Sitten ihan toisenlaiseen asiaan. "Taustailija" -niminen lukija kertoi "kieputuskampaus" -jutun yhteydessä kommenttiboxissa, miten voi varmistua, että värilliset kuminauhat eivät näy itsetehdyn kampauksen lopputuloksessa. Eilen kun kävin tavaratalossa, minkä yhteydessä näin Emotion -liikkeen, hain omat läpinäkyvät kuminauhani. Kiitos kaunis vinkistä! Huoliteltu olemus on pienistä asioista kiinni;)

9 kommenttia:

 1. Tuo mekko on kyllä mielettömän upea!! Kyllä kelpais mullekin!

  VastaaPoista
 2. Tervehdys BagMiss! Kieltämättä tämä on hieno mekko. Erityisesti tykkään siitä, että voin käyttää tätä hyvinkin monenlaisissa tilaisuuksissa. Ihanaa alkavaa jouluviikkoa Sinulle!

  VastaaPoista
 3. Joskus vaan simppeli on niin paras! Mulla on mukamas ollut niin kiire kommentoinnit on olleet niin minimissään:(
  Kommentti miesten tuoksuun: minun siippa on ns. tuoksuton! Paras tuoksu on treenin ja saunan jälkeen minun makuuni:) Mie en siedä hajusteita joten syykin on selvä. En itsekään käytä tuoksuja lainkaan. Taidan kuitenkin omistaa yhden...? Itseasiassa en omista niin hyvää hajuaistia niin että erottaisin tuoksut.

  Letti kommentti: Tosin herttaisen näköinen. Mie kyllä kadehdin niitä joilla riittää pituus hiuksissa. Mulla ei riitä kärsivällisyys kasvatukseen. Että se siitä.
  Minusta olisi ihan juuri tuollainen romanttis-boheemi.kiirus kampaus.Ranskalaisen osaan kyllä tehdä itselleni(olen joskus tehnyt).
  Suonet anteeksi nämä ota 2 maksa 3 -kommentit:D
  Mukavaa joulunalusviikkoa sinulle kaunokainen!

  VastaaPoista
 4. Ihana mekko! Mekkoja naisella ei ole koskaan liikaa... ;)
  En tiedä missä hinnoissa Singaporessa räätälit ovat mutta pitää printata kuva ja käydä kysymässä. Siellä on paikkoja joissa hinnat voivat olla suht edulliset koska niitä käyttävät paikalliset kiinalaiset, riippuu varmaan kankaan laadusta paljonkin.
  Mutta ei varmaan haittaa jos mullakin olisi mallin mukainen mekko! :)

  VastaaPoista
 5. Tuo mekko on ihan täydellinen. Vaaleanharmaa väri istuu sinulle todella kauniisti (oli pakko käydä vilkaisemassa aiemmat kuvat) =)

  VastaaPoista
 6. Kaunis kuin mikä.
  Tuoksuista olen Lennun kanssa samaa mieltä. En vain pidä niistä ja saan päänsärkyä, joten mitä vähemmän ja mitä miedompaa, sen parempi.

  VastaaPoista
 7. Kiitos kuminauhavinkistä, ja kampausvinkistä myös. Kävin tänään kuminauhoja hakemassa (sinne jäi enää kahdet, joten ehkä viesti on kiirinyt ympäri Suomen!) ja tottatosiaan ne ovat hyvät. Huomenna taidan vielä hakea paketin mustia. Terveisin ponihäntätyttö/nutturatäti

  VastaaPoista
 8. Lennu: Tehokkuus ennenkaikkea;) Ota 3 maksa 2 toimii täälläkin;)

  Marre: Omanikin on kopsattu, niin antaa palaa! Ja jos ehtoja saa asettaa, niin kuvahan siitä täytyy saada Sinun blogiin;)

  Jaana: Voi kiitos<3!

  Pauska: Ei hajusteettomuudessa ole tosiaan mitään huonoa! Parempi vaihtoehto on olla täysin hajusteeton, kuin käyttää hyviäkin tuoksuja väärin, siis liikaa.

  Preferita: Minäpä jään jännityksellä odottamaan Sinun nutturaversioita;)

  VastaaPoista
 9. Taustailija28.12.2011 9.55

  Nämä ponnarilenksut on oikeasti tosi hyvä keksintö ja ihmettelen miksi tällaisia ei ole aikaisemmin ollut...???!!! Ja minä sentään yleensä pidän vain ponnaria enkä nutturoita ollenkaan kun en osaa tehdä (ja piikkisuoran tukan kanssa tuntuvat niin työläiltä kun pitäisi ensin kiharrella/letitellä että ne saisi jotenkin nutturalla pysymään...)

  VastaaPoista

© Business Woman. All rights reserved. Designed with Happy days.