Miesten suosikkituoksut vaikkapa joululahjaksi

17.12.2011

Miesten hyviä tuoksuja on jopa vaikeampaa löytää kuin naisten vastaavia. Muistan, kuinka nuoruudessa miesten (tai siis poikien) suosikkituoksuja oli kaksi; Lagerfeld ja Kouros;) Muistatteko? Jos pojat eivät käyttäneet jompaa kumpaa edellä mainituista, niin vaikeaahan sitä puutetta oli paikata millään muulla "ominaisuudella".  Peli oli raakaa.

No, nykyään (onneksi) ajattelen asiaa jo hieman laveammin. Mutta edelleen suosikkeja on se samainen määrä. 

Jean Paul Gaultierin Le Male -tuoksu on mielestäni tosi hyvä, oikein käytettynä. Tuoksu on hyvin vahva ja "mausteinen", joten pienen pieni annos tuoksua riittää. Kyseinen miesten tuoksu näyttää olevan myös tuoksuihin erikoistuneen Oranssikaupan (www.oranssikauppa.fi) miesten suosituin tuoksu. Kyseistä tuoksua kuvataan näin:

"Aistillinen, viettelevä ja elinvoimainen tuoksu miehelle. Maskuliininen tuoksu täynnä minttua, laventelia ja vaniljaa."

Toinen oma suosikkini miesten tuoksuissa on Versacen Pour Homme. Tämä tuoksu löysi tiensä myös minun ostamaan lahjapakettiin ja luulempa, että pääsen sitä tuoksuttelemaan kerran jos toisenkin.. Tämmöisen kuvauksen löysin tästä kyseisestä tuttavuudesta:
"Versacen Pour Homme on luotu itsevarmalle ja tyylikkäälle miehelle. Dynaaminen ja moderni Pour Homme -mies kommunikoi intohimoaan ja voimakasta persoonallisuuttaan tällä after shavella. Klassinen, mutta silti moderni after shave, jossa on vaikuttavia ja ihania ainesosia, jotka yhdessä luovat aromaattisen ja puumaisen tuoksun. Alkutuoksu: bergamotti,  neroli, sitruuna ja appelsiininlehdet. Sydäntuoksu: kurjenpolvi, salvia, hyasintti ja setri. Jälkituoksu: ambra, myski ja tonkapapu."
Riittääkö Teidän mielestänne miehelle kaksi tuoksua, vai täytyykö kokoelman olla suurempi?
Kertokaa omista suosikeistanne?
Miesten mielipiteitä olisi myös mielenkiintoista kuulla;)

Seuraa blogiani:

11 kommenttia:

 1. Mun mieheltä löytyy tuo Versace sekä Bvlgarin Extreme. Enemmänkin tuoksuja saa miehilläkin olla. Tosin miehellekään ei ihan sokkona voi tuoksuja ostaa kun eivät kaikki sovi.

  Mun pojat tykkäävät myös tuoksuista ja ostinkin heille kesällä ihan omat. Lacosten uudet tuoksut sopivat teini-ikäisillekin:)

  VastaaPoista
 2. Miesten tuoksut ovat jännittävä juttu. Itse tykkään metsäisistä tai merellisistä tuoksuista ja tässä lajissa vähemmän on enemmän. Kouros on tästä kyllä malliesimerkki: aika harva sitä osasi käyttää niin, ettei sitä ollut liikaa. Mulle tuli siitä aina pahaolo, kun oli kanssaihmiset huljauttaneet reilulla kädellä.

  Olen löytänyt monta "merkitöntä" tuotetta, joiden tuoksu on hyvä. Esimerkiksi Jaguar on tehnyt ihan hauskan miestentuoksun.

  VastaaPoista
 3. Champagne: Omat suosikkini olen löytänyt niin, että olen suoraan kysynyt "hyväntuoksuisilta" miehiltä partaveden nimeä;) Ei niitä oikein muuten tahdo löytää.. Meillä kun minä päätän tuoksut;)

  Johanna: Kouros on legenda ja tosiaan, huh sitä käryä, jos sitä hurahti liikaa naamalle..

  VastaaPoista
 4. Muistan! Tosin kolmantena tuon ajan suosikkina oli Diorin Fahrenheiti, joka mielestäni oli kamala. Tuosta Lagerfeldista pidän edelleen, se on miehekäs. Myös monet Bossin (miesten) tuoksut ovat hyviä, ne sopivat mielestäni hyvin monille, ja ovat siinä mielessä "helppoja" ostaa. Tosin samaa taitaa päteä Bossin naisten tuoksuihin, joista en juuri pidä niiden "persoonattomuuden" vuoksi.

  VastaaPoista
 5. Miehille löytyy aivan ihania tuoksuja, Versacen aikaisempi versio, Eau Fraiche on tämänhetkinen mieheni tuoksu. Bvulgarin Soir on aivan ihana, samoin Dolce Gabbanan Light Blue ja Hermesin Voyager. Uusi varteenotettava vaihtoehto on Tiffanyn tuoksu For Men Sport, todella raikas, lähes unisex. Rakastan tuoksuja!
  Eeva

  VastaaPoista
 6. Hih. Olen täysin eri mieltä! Aina valittelen ystävilleni, kun miesten ihania tuoksuja löytyy niin helposti, kun taas naisten hyviä on niiiiiin vaikea löytää. =) Toki riippuu myös omasta ihosta, millaisena tuoksu tulee esiin.

  Omia miesten lemppareita on Bossilta Boss ja in motion. Cliniquen Happy on ihanan raikas, mutta miehenkäs, kun taas Carolina Herreran CH on mausteinen.

  Mukavat joulut sinne! =)

  VastaaPoista
 7. Ainiin, unohdin Paco Rabannen 1 million tuoksun, sekä Lacosten valkoisen purnukan. =)

  VastaaPoista
 8. Madjaarienmailla: Bossin miesten tuoksut lienee toiseksi suosituin miesten tuoksu samaisella Oranssikaupan listalla. Tiedän, että miehet käyttävät niitä todella paljon, mutta omaksi suosikiksi ne eivät ole jostain syystä päässeet. Samoin ajattelen naisten Bossin tuoksuista, eli persoonattomia. Makuasiossa on mukana niin käsittämätön määrä eri asioita..

  Eeva: Tuoksuja on helppo rakastaa, vaikka oma tunneskaalani ei lukeudukaan rakkauden kategoriaan;) Minulla on lähinnä ystävyyssuhde tuoksuihin;) Tosin, mikään ei ole niin vastustamatonta kuin vastustamattoman miehen vastustamaton tuoksu..

  RagDoll: Ensinnäkin - mukava tutustua! Kun seuraavan kerran menen tuoksuvalikoiman ohi, on mukava tuoksutella näitä suosikkejanne! Se on niin totta, että se, mikä tuoksuu toisella vastustamattomalle, ei välttämättä ole sitä omalla iholla. Sen tähden suosikit löytyy vain kokeilemalla omalla iholla ja muutaman kerran.

  VastaaPoista
 9. Mieheni käyttää Polo Blue deodoranttia ja se on riittävä tuoksu. En tykkää partavedelle lemuavista miehistä. Jos tuoksua käyttää, niin sitä pitää olla hyvin hyvin miedosti. Olen herkkä tuoksujen suhteen ja parempi on ilman kuin liikaa. Omistan itse muutaman tuoksun, mutta koska en erityisemmin välitä "haista", niin nekin jää käyttämättä. Hyllystä löytyy Chanel 19, Diamonds ja Hugo Woman, joita silloin tällöin käytän, sekä Lancomen Hypnose, anopilta saatu lahja, joka haisee siis todella kammottavalle :)

  t.Marika

  VastaaPoista
 10. Meiltäkin löytyy samainen miesten Polon dödö, joka on ihastuttavan ihanan raikas ja urheilullinen tuoksu, vaikka siis onkin deodorantti pelkästään!

  VastaaPoista
 11. Yksi tuoksu riittää - kunhan se on Estee Lauderin Aramis. Se on miesten tuoksuissa samanlainen halki vuosikymmenten kestänyt klassikko kuin naisten Chanel 5. Todellinen legenda.

  VastaaPoista

© Business Woman. All rights reserved. Designed with Happy days.